2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende ondan aldım ama maalesef sevmedik bende tahin pekmezle karıştırıp vermeye çalışıyorum, yoğurt da yemiyor mandıra ev yapımı hepsini denedim yok yemiyor en son ona da az pekmez karıştırıp vereceğim sanırım 😌
Bence herşeye pekmez karıştırma. Bu sefer pekmezli yemeye alışır. Sag hallerini yemez bu sefer. Pekmez neticede şekerli bi ürün. Sen bilirsin tabi. Yoğurdu yemiyosa yoğurt çorbası deneyebilirsin. Benimkide herşeyi öyle aman aman bayılmıyo. Tadıyo. Kimini tükürüyo, kimini birwz yiyo kusuyo sonra. Alışma evreleri neticede. Zamanla hepsi alışacaktır

Sen zaten zayıfmışsın 54 çok iyi 😂 ben inanılmaz fast food tüketiyorum zaten mutfakla aram iyi değildi çocukla hiç giremez oldum sürekli sipariş vererek yiyorum hamburgerler pizzalar ona rağmen verdiğime şaşırıyorum emzirmenin etkisi heralde
Evet kuzum bizdeki vitaminler hep gidiyor sömürüyorlar bebişler bizi

Bence herşeye pekmez karıştırma. Bu sefer pekmezli yemeye alışır. Sag hallerini yemez bu sefer. Pekmez neticede şekerli bi ürün. Sen bilirsin tabi. Yoğurdu yemiyosa yoğurt çorbası deneyebilirsin. Benimkide herşeyi öyle aman aman bayılmıyo. Tadıyo. Kimini tükürüyo, kimini birwz yiyo kusuyo sonra. Alışma evreleri neticede. Zamanla hepsi alışacaktır
Ay benim ki meyveyi sevmiyor alısmıyor ya napicam ya muzu yiyor sanki limon yiyor öyle oğuruyor istemiyor

Seninkisi alerjik beybiydi dimi canım böyle 2-3 tarif var atayım dedim fikir olur G goknilay

Eklentiler

• IMG_5067.jpeg
    IMG_5067.jpeg
    106,3 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_5066.jpeg
    IMG_5066.jpeg
    87,3 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_5065.jpeg
    IMG_5065.jpeg
    89,9 KB · Görüntüleme: 19
Ay benim ki meyveyi sevmiyor alısmıyor ya napicam ya muzu yiyor sanki limon yiyor öyle oğuruyor istemiyor
Bende henüz meyve vermedim valla. Şu sebzelere bi alışsın dedim kendimce. Meyve tatlı her türlü yer diye düşündüm. Senin bebiton ek gıdaya tam hazır olmamış olabilir. Yemiyosa çok zorlama bence. Yemediği şeyleri zorlamayın bi süre sonra yeniden denersiniz diyolar genelde.

2 saattir lor yapmaya çalışıyorum ilk ve son lor yapışım sürekli karıştırmak gerekiyo çocukla bunu başarmak imkansız direkt labne alcam file marketten onu vericem valla

Evet doğru söylüyorsun ama her gün vermeyi bıraktım şimdilik yoğurtta yapmıyorum yemiyor zaten diye yoğurt önemli bir besin yemesi lazım deyince doktor sebzelerle de karıştırdım yok bu sefer kaşığa karşı tepkili olmaya başladı 😬 zormuş bu işler ya 🙄

2 saattir lor yapmaya çalışıyorum ilk ve son lor yapışım sürekli karıştırmak gerekiyo çocukla bunu başarmak imkansız direkt labne alcam file marketten onu vericem valla
Harras tam yağlı kelle loru var file de dediğim doktor onu da önermişti kendisi kullanıyor aklınızda olsun eğer bulursanız 😌

Harras tam yağlı kelle loru var file de dediğim doktor onu da önermişti kendisi kullanıyor aklınızda olsun eğer bulursanız 😌
Ay çok saolasın ya valla yapamadım da zaten garip bişey oldu alırım onu😄
Elin de küçük kalıyor ben verince de somurma şeklinde az az emiyor yani
Benimkinin dişi çıktı alttan her şeyi koparabiliyo korkuyorum vermeye😄

Evet doğru söylüyorsun ama her gün vermeyi bıraktım şimdilik yoğurtta yapmıyorum yemiyor zaten diye yoğurt önemli bir besin yemesi lazım deyince doktor sebzelerle de karıştırdım yok bu sefer kaşığa karşı tepkili olmaya başladı 😬 zormuş bu işler ya 🙄
Zor gerçekten. Ya bu dönem asıl amacımız sebzeleri yedirmek değil tattırıp alerjisi olup olmadığını test etmek. Haşlanmış hallerini yememeleri çok normal. Bnce bunları lezzetli çorbalara dönüştürdüğümüzde sevecekler. Yoğurdu da yanında yiyeceklerdir yemezlerse yoğurt çorbası yada farklı yoğurtlu şeyler derken bişeylere alışırlar. Bi rutin edinirler. Bide biraz çiğnemeyi öğrendikleirnde pankek tarzı katı şeyler yaparız. Hem daha tok tutar. Bence şuan ek gıdanın en zor dönemi. Anne olmayı çözdüğümüz gibi bu süreci de yavaş yavaş çözüp rayına oturturuz inşallah 🙏

Ay boşver loru pelin nereye kadar yapıcaz lor falan. Zaten doğru düzgün yemiyolar. Çok mükemmelliyetçi mi davranıyoruz diye sorguluyorum bazen 🙄 Biz senle şu uyku işini nasıl çözecez. Uyku eğitimi vermek istiyorum ama o iradeyi kendimde bulamıyorum. Gittikçe de daha zor olacakmış gibi geliyo.

Ay boşver loru pelin nereye kadar yapıcaz lor falan. Zaten doğru düzgün yemiyolar. Çok mükemmelliyetçi mi davranıyoruz diye sorguluyorum bazen 🙄 Biz senle şu uyku işini nasıl çözecez. Uyku eğitimi vermek istiyorum ama o iradeyi kendimde bulamıyorum. Gittikçe de daha zor olacakmış gibi geliyo.
Bende o iradeyi bulamıyorum çocuk mızıklansa hemen kucağıma alıyorum nasıl ağlatarak eğitim vericez ama böyle de bizim anamız ağladı ya bitik durumdayım halletmemiz lazım. Kendi kendime bile yapamıyorum hani tam dalmak üzereyken yatağına koyayım orda devam ediyim artık 10 kere kucağıma mı alırım nasıl olcaksa ona da üşeniyorum

Bende o iradeyi bulamıyorum çocuk mızıklansa hemen kucağıma alıyorum nasıl ağlatarak eğitim vericez ama böyle de bizim anamız ağladı ya bitik durumdayım halletmemiz lazım. Kendi kendime bile yapamıyorum hani tam dalmak üzereyken yatağına koyayım orda devam ediyim artık 10 kere kucağıma mı alırım nasıl olcaksa ona da üşeniyorum
Bende aynı şekilde. O gücü bulamıyorum ama uykuyı halletsek acaip rahatlayacakmışım gibi hissediyorum. Burda biri vardı paylaşırım sizinle uyku eğitimi ile ilgili notları falan demişti sanki geçen

Aaa hayır tam tersi hiç karıştırma parçalanmasın

Simge duman hoca var o da bebeğine uyku konusunda nasıl yaptığını anlatmıştı geçenlerde bizimle aynı 6 ay onum bebeği de uyudu diye bir uygulama önerdi ben indirdim ama ücreti var ücret yüksek bir ücreti yok Sema hoca uygulamayı indirince görürsünüz Instagram youtıbe hesabı falan var bir bakın isterseniz 3 günde uyumayı öğrenir diyor

X