Eveet 1 haftada yeni güncelleme geldiBenim kız da öyleydi biraz sabret o halde pışpıışla tabi her bebek bir olmaz mesela ben de şuan yaramıyor bunlar günü gününe tutmuyor kucağımda şuan bu dediklerim olmuyor şuan sürekli bi güncelleme geliyor sanki bu bebişlere
Anladım canımm MAŞALLAH gayet normal senin benim 2 memeden düşün 20 30 cc dereotu yemeye başladım bestlak içiyorum maltt içecekde alıcam buradaki e bebekte bitmiş netten bakıcam bol sudaa içiyorum bakalım umarım artar ALLAH ın izniyleBol su önerebilirim sadece cunku ben sadece bol su iciyorum tek memeden 60 cikiyo sagimlarda. Bide dereotu önerebilirim bestlak damlaya devam ediyorum ben onun disinda beslenmeme hic dikkat etmiyorum vaktim olmuyo bebis hic durmuyo
Bebekteki Kabizliga cozum bulan varmi ? .
Canımm bol rezene içç kayısı ye bebeğe mamaa veriyorsan içine bir çay kaşığı zeytinyağ koy Biraz rahatlatıyor aklıma gelirse yazıcam Şifaa olsunnBebekteki Kabizliga cozum bulan varmi ? .
Benimkideee ilk defa 3 saat uyudu o kadar mutluyum kiGünaydın kızlarr benim bebe ilk kez gece 3te uyudu 3.5 saat aralıksız uyudum şükürler olsun
Şuan 8 saat istediğinde aralıksız uyuyabilenler şükür namazı kılmalı valla bu nimet için
Benim de ilk günler daha uzun uyuyodu valla şuan daha sık emmek istiyor büyüdükçe sankiBenım gece uyuması hayal oldu tabıkı hatta beteri oldu dakka bası emmek ıstedı
Kuzum ben zeytinyag koyuyorum hic fayda etmiyor. Sade iciricem artik bi cay kasigi. Rezene falan iciyorum fayda etmiyor yaCanımm bol rezene içç kayısı ye bebeğe mamaa veriyorsan içine bir çay kaşığı zeytinyağ koy Biraz rahatlatıyor aklıma gelirse yazıcam Şifaa olsunn
Benim de ilk günler daha uzun uyuyodu valla şuan daha sık emmek istiyor büyüdükçe sanki
Hemşire tanıdım çocuğu mamayla büyüdü kabızdı ve papatya ıhlamur içiriyorlarmış hiç memee emmedi sanırım ben henüz cesaret edemedim ama fikir aldım canımmKuzum ben zeytinyag koyuyorum hic fayda etmiyor. Sade iciricem artik bi cay kasigi. Rezene falan iciyorum fayda etmiyor ya
Yok benimkisi emiyo ya isin garibi bende kabizim guzel beslenemiyoruz ki hersey yasak gaz yapar diyeHemşire tanıdım çocuğu mamayla büyüdü kabızdı ve papatya ıhlamur içiriyorlarmış hiç memee emmedi sanırım ben henüz cesaret edemedim ama fikir aldım canımm
Ben her memeden sonra mamayi geceleri veriyorum. Gunduzleri uzun uzun emzirebiliyorum ama geceleri gercekten zor oluyor.. ben 80e cikardim mamayi 2 gundur kusmuyor fazlasini anca yetiyo sanirim. Bi 80 dene canim sendeKızlar Nasipse 27 günlüğüz her memeden sonra mamaa veren varmı
Artık sık uyanıyor memeyle zaten doymuyor
20 30 cc sütüm henüz çünkü
Uyusada yarım Bir saate uyanıyor
60 cc mamaA veriyorum halen aranıyor doymuyormu acaba
Evett canımm bende bazen dikkat ediyorum bazen etmiyorum gazlı yiyeceklere ama börülce kesin yapıyormuş bunaa insndım büsküvi tüketiyorum meselaYok benimkisi emiyo ya isin garibi bende kabizim guzel beslenemiyoruz ki hersey yasak gaz yapar diye
Deneyim arkadaşımda ölçüyü nasıl ayarlıyorsun mesela 30 cc 1 ölçekBen her memeden sonra mamayi geceleri veriyorum. Gunduzleri uzun uzun emzirebiliyorum ama geceleri gercekten zor oluyor.. ben 80e cikardim mamayi 2 gundur kusmuyor fazlasini anca yetiyo sanirim. Bi 80 dene canim sende
Canim olcegin ustunden az eksik koyuyorum 90a 3 olcek koyuyosam azaltiyorum 3. Olcegi ben. Tam yetiyo kızıma. Seninkinde kusma falan varmi kiz bu bebeler yattimiydi 2-3 saat uyumali benimkide uyumuyo kiDeneyim arkadaşımda ölçüyü nasıl ayarlıyorsun mesela 30 cc 1 ölçek
80 cc kaç koyuyorsun