Mesajları şaşkınlıkla okumaya başladım hissim dehsete döndü.
zorla muayene olmak.. yanında biri var mıydı ? Eşin arkadaşın. Yasaya aykırı bu.
Kişinin kendi iradesi hilafına tedavi, ancak hayati tehlikesi old anda mümkündür.
3. Çocuğa burun kıvıranlar, sadece göçmenler çoğalsın istiyor galiba. Ülkenin demografik yapısı bozuluyor. Türk bir tane doğuruyor, o aile 8 tane. Bundan yirmi yıl sonra oluşacak oranları düşünün. Kendi ülkemizde azınlık olacağız.
Normalde devletin kurumları nüfus artışını belli bir oranda tutmak için politikalar uygular. Teşvik verir. Bakın batılı ülkelere üstüne para veriyorlar. Her ay çocuk yardımları vs. Bizde ağzını burunu yamultanlar.
Niteliksiz çoğunluk istemiyoruz elbette. Kimse beş tane doğurup sokağa yollama meylinde değil burada. Sosyal devlet vatandaşın 1-2-3. Çocuğuna en güzel eğitim ve sağlık hizmetini verip istihdam oluşturmakla sorumludur. Bu ülke için çalışıp üretiyoruz vergi veriyoruz. Elbette bunu sorgulayacağız.
Ben beş kardeşim. Eşim dört. Şimdi bakıyorum kardesler olarak hepimizin birer çocuğu var. Bu çocuklar da yirmi sene sonra hiç çocuk sahibi olmak istemeyecek. Dünya nereye gidiyor !
Sabah sabah politize oldum..