2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gece gündüz hep aynı sürekli kucakta olmak istiyo
Benimde uyumuyoken genelde öylee canımm heleki bazen memede uyumak istiyor uyanıyor memee ama sütüm yetmediğinden mamada veriyorum memede süt olmayınca huzursuzlanıyor bazen yarım saatt olmadan uyanıyor memee istiyor sen emzirme danışmanını bilindik biriylemi anlaştın canım acaba 🙏🤲🐬

Merhabalar güzel Nisan anneleri💕
Tabloya ismini yazdırmak isteyenler tablo başlığındaki her bilgiyi sıralı ve tam olarak yazarak beni etiketlemesi gerekmektedir.
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah😍 🙏
@xDerinMavixÇanakkale3422 HaziranE💙Muhammet37+411 Mart 🧿
@tospalakManisa2826 HaziranK💓Gökçen35+41 Mart 🧿
@Denizasafhayalim2826 HaziranE💙
@asasasad2326 Haziran
@mihra7826 HaziranK💓Feyza
@Beetul12Ankara3028 HaziranK💓40+14 Nisan🧿
S snkk Artvin / Samsun2630 HaziranK💓Mihranur2 Nisan🧿
@fogisBursa2830 HaziranE💙36+418 Mart🧿
@BethLegendsAzerbaycan2530 HaziranE💙Emil
@asosyalsczİstanbul3330 HaziranK💓İpek37+621 Mart🧿
@mimoza2015İzmir411 TemmuzE💙Rüzgar36+312 Mart🧿
@Gizem01-331 Temmuz
@SnglgrsnGiresun251 TemmuzK💓Umay Ece
@itsmylife_İstanbul271 TemmuzK💓Gökçe
@papatyagibiii1 TemmuzK💓
@Minikmucizem9494292 TemmuzK💓Amine Eylül32+415 Şubat 🧿
@difembahyaa283 TemmuzE💙34+41 Mart 🧿
@Slmnrmz3 TemmuzE💙27 Mart 🧿
@Merayyy304 Temmuz
@Tugcee1524294 Temmuz
@ozgbebek284 TemmuzE💙
@Pumpkin04İstanbul355 TemmuzK💓Lal38+126 Mart 🧿
@greatcookİzmir275 TemmuzE💙Atilla
@RanazGaziantep305 TemmuzK💓Gökçe26 Mart🧿
@BLGESUİstanbul265 TemmuzK💓Aymira29 Mart 🧿
@Eksi_Elma346 TemmuzK💓
@dasistmasist256 TemmuzE💙39+26 Nisan 🧿
@Patilianne86376 Temmuz
@mmervee_288 Temmuz
@Meine SterneAlmanya368 TemmuzE💙Levent
@seeymaaaİzmir/Aydın269 TemmuzE💙Ahmed Zeyd
@kaomku9 TemmuzE💙6 Nisan 🧿
Rachel96 Rachel96 İstanbul2810 TemmuzK💓Asya5 Nisan🧿
@ZaaraaaDiyarbakır3010 TemmuzE💙Muhammed Musab2 Nisan🧿
@momento3010 Temmuz
@adalisenaİstanbul2811 TemmuzK💗Ada9 Nisan 🧿
@Seymaty3012 TemmuzE💙
@goknilayİzmir3113 TemmuzE💙Batuhan4 Nisan 🧿
@ZEYTUBKocaeli4113 TemmuzK💓Azra
@Mavihali3314 TemmuzE💙Alparslan37+029 Mart🧿
@INKZINKMINK4014 TemmuzE💙
T tubish_19 İstanbul3014 TemmuzE💙
@srf982614 Temmuz
@Infinite Soul2714 TemmuzK💓8 Nisan 🧿
@esoessssİstanbul3615 TemmuzE💙Bulut
@IADK3615 TemmuzE💙
@cerenay000Adana3915 TemmuzK💓Mila1 Nisan🧿
@hiranur3419İstanbul2815 TemmuzE💙Eymen
@Ilknurckİstanbul3416 TemmuzK💓
@papatya000002217 Temmuz
@hatice32417 TemmuzK💓
@KaruselAdana2918 TemmuzE💙Berke Han
@culeManisa3518 TemmuzE💙Eymen15 Nisan 🧿
@strudelİstanbul3619 TemmuzE💙Yaman8 Nisan 🧿
@pdrci16Bursa3419 TemmuzK💓
classy classy İzmir3419 TemmuzE💙Doruk16 Nisan 🧿
@Eternal_8Karaman2820 TemmuzK💓Hazel18 Nisan🧿
@ceyaz89İstanbul3420 TemmuzE💙Kuzey4 Nisan🧿
@mhndsbayanŞanlıurfa3021 TemmuzE💙Selim Ahlas
@Burcu95932821 TemmuzE💙
@denizz1998İstanbul2521 TemmuzE💙Efehan18 Nisan 🧿
@Kapadokyalii3822 Temmuz
E esragirgin Manisa3022 Temmuz
@2kedianasiİstanbul2723 TemmuzK💓Lisa
@Buseesii3223 Temmuz
@lokumm2708İstanbul3123 TemmuzK💓20 Nisan🧿
@kokyanusAnkara3323 TemmuzE💙Göktuğ39+122 Nisan🧿
P pelinn İstanbul3223 TemmuzE💙Kerem39+122 Nisan🧿
@hmsbki2725 Temmuz
@gezginimsiBursa2625 TemmuzK💓Gülce
@nestanİstanbul3225 TemmuzK💓
@melikee24Bursa2826 TemmuzK💓Meyra24 Nisan 🧿
@lishnaBursa3326 TemmuzE💙
@CookieeBursa2827 TemmuzE💙Göktuğ31+37 Mart 🧿
Merhaba 19 nisan doğum aslan bebek

Bu arada göğüs ucu yarası için bal mumunu denedim iki günde iyileştirdi benim baya yaraydı yarılmıştı resmen parça parça kopuyodu gümüş kapak, lansinoh, madecassol hepsini denedim ama bal mumu iyi geldi
Zeytinyagi kullaniyorum ben dogumdan beri en guzel o geldi bana. Kesinlikle tavsiye ederim gece sagımda kanama yarılma oldu sabaha rahatlamisti zeytinyağı sayesinde

Benimde uyumuyoken genelde öylee canımm heleki bazen memede uyumak istiyor uyanıyor memee ama sütüm yetmediğinden mamada veriyorum memede süt olmayınca huzursuzlanıyor bazen yarım saatt olmadan uyanıyor memee istiyor sen emzirme danışmanını bilindik biriylemi anlaştın canım acaba 🙏🤲🐬
Yok valla canım instagramdan memnuniyetlerine baktığım birisiyle anlaştım pazartesi günü görüşücez inşallah faydalı olur görüşünce yazayım iyi geçerse ssnde bi danışırsın istersen

kız 18 inde benim kontrolüm vardı beni doğumhaneye yatırdılar sunni sancı verdiler
gece 10 da suyum geldi fakat o kadar açılmam olmadıpı içn açılmam 4 cm di 19 nisan 12 ye kadar beklttiler
hemşireye sordum daha ne kadar bekleyeceğim bana dediği 4 gün bekleyeceğiz gelmezse 5. gün sezeryan
eşime telefon açıp yalvardım beni burdan kurtar diye
saolsun acil ambulans kiraladı herşeyi kabul ettiğime dair dilekçe yazdım ve çamlıca erdem hastanesine acil olarak gittik
direkt muayne olup beni sezeryana aldılar
o kadar korktumki çocuğum susuz kaldı ya birşey olursa diye
odaya geldiğimde bebeğimi sordum iyi dediler yalan söylemeyin diye söyleniyorum narkoz etkisiyle
çok şükür çocuğum ve ben sağlıklıyız
ama doğum yapan doktor 20 sinde geldi bana dediki kızım üzülme diye söylemedim açlıktan nefesin kokuyordu
evet çümkü 18-19 unda hiçbirşey yememiştim
hakkım haram olsun zeynep kamildeki doktorlara ve sağlık bakanlığının 4 gün kuralına lanet olsun
rabbim kimseye yaşatmasın

yazdım bacım üstte
Suyu gelmiş insanı 4 gün nasıl bekletcez derler ya töbelerim olsun allah devlet hastanesine düşürmesin bazısı çok fena gerçekten gelmiş geçmiş olsun şimdi nasılsın peki bebişin nasıl

Yok valla canım instagramdan memnuniyetlerine baktığım birisiyle anlaştım pazartesi günü görüşücez inşallah faydalı olur görüşünce yazayım iyi geçerse ssnde bi danışırsın istersen
İNŞALLAH faydası olsun canımm evett bende araştırıyorum sevinirim paylaşırsan arkadaşımm 🙏🤲🐬

Suyu gelmiş insanı 4 gün nasıl bekletcez derler ya töbelerim olsun allah devlet hastanesine düşürmesin bazısı çok fena gerçekten gelmiş geçmiş olsun şimdi nasılsın peki bebişin nasıl
Sorma bacım sağlık Bakanlığının kuralı böyleymiş ama yani rezaletten başka hiçbir şey değil hakkımı helal etmiyorum hepsi beter olsun inşallah

Çok şükür bebeğim iyi ben de dikiş yerlerim çok ağrıyor ama yine bugün günlerime de şükür

Kızlar sütüm ne zaman iyice artıcak henüz sağdımda 20 30 cc geliyor bebiş doymuyor mamada veriyorum bu sefer wc sorunu yaşıyor kiloda alması içinn mamaa gerekli napçamı şaşırdım emzirme danışmanı da herkes fuzuli diyor sütümü arttırmak içinn emziriyorum doymayınca mamaa veriyorum napçamı şaşırdım hurma kayısı dut suyuu hoşaf helva tahin pekmez yiorum yanii hatta bisküvi ve tatlıyı aşırı tüketiyordum hamişken almadım kiloyu aldım bugün frenledim artık kendimi öneriniz varmı banaa İNŞALLAH tüm bebişler sağlıkla ilerler 🙏🤲🙏🤲🦋🐬
Bol su önerebilirim sadece cunku ben sadece bol su iciyorum tek memeden 60 cikiyo sagimlarda. Bide dereotu önerebilirim bestlak damlaya devam ediyorum ben onun disinda beslenmeme hic dikkat etmiyorum vaktim olmuyo bebis hic durmuyo

Kızlar ben gece yatmadan mamaya baslamıstım bir kez verıyorum 3 gundur falan bugun oglende verıp 2 ye cıkarmaya baslıcam
Bebegım kılo alımı masallah normal ama dusuk kılo dogdugu ıcın vermek ıstıyorum
Bu mamayla su mu vermemız lazım doktora sormayı ujuttumbi yardımcı olun lutfen
Doktorum bana su verme dedi canim gerek yok dedi. Buyuukler su ver diyo dedim bi zarari yok ama faydasida yok dedi. He de gec buyuklerine dedi 😀

Yarım kundak yapıyorum onda da darlanıyo elini çıkarmak istiyor hemen☹️
Benim kız da öyleydi biraz sabret o halde pışpıışla tabi her bebek bir olmaz mesela ben de şuan yaramıyor bunlar günü gününe tutmuyor kucağımda şuan bu dediklerim olmuyor şuan sürekli bi güncelleme geliyor sanki bu bebişlere 😂

kız 18 inde benim kontrolüm vardı beni doğumhaneye yatırdılar sunni sancı verdiler
gece 10 da suyum geldi fakat o kadar açılmam olmadıpı içn açılmam 4 cm di 19 nisan 12 ye kadar beklttiler
hemşireye sordum daha ne kadar bekleyeceğim bana dediği 4 gün bekleyeceğiz gelmezse 5. gün sezeryan
eşime telefon açıp yalvardım beni burdan kurtar diye
saolsun acil ambulans kiraladı herşeyi kabul ettiğime dair dilekçe yazdım ve çamlıca erdem hastanesine acil olarak gittik
direkt muayne olup beni sezeryana aldılar
o kadar korktumki çocuğum susuz kaldı ya birşey olursa diye
odaya geldiğimde bebeğimi sordum iyi dediler yalan söylemeyin diye söyleniyorum narkoz etkisiyle
çok şükür çocuğum ve ben sağlıklıyız
ama doğum yapan doktor 20 sinde geldi bana dediki kızım üzülme diye söylemedim açlıktan nefesin kokuyordu
evet çümkü 18-19 unda hiçbirşey yememiştim
hakkım haram olsun zeynep kamildeki doktorlara ve sağlık bakanlığının 4 gün kuralına lanet olsun
rabbim kimseye yaşatmasın
Cok gecmis olsun ay okurken darlandım. Nasıl bebiş şimdi? Sen nasılsın canımm? Bu nasıl saçma kural böyle ya ne desen haklısın

X