Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doktora kıl oldum şuan. Niye seni boşuna telaşa soktu ki. Geriden gelmesi senin elinde olan bişey mi yani. Allah Allah bu nasıl profesyonelsizlik ya. Hiiiiç canını sıkma, bir hafta ileriden gelir, öbür hafta geriden. Bu değişken bir şey. Tövbe tövbe zaten psikolojimiz dalgalı şuan, bir de bi güzel moral veriyorlar
Cok dogru ben doktorumla ilk tanıstıgımda ne olursa olsun senin veya benim elimden gelen seyler kısıtlı, bu durumu kutsallastırma, hayatına dahil et demisti. Yani olacagı varsa olur ne olursa olsun ustumuze duseni yapalım yeter demisti. Elimizden gelenler kısıtlı derken kastı aynen buydu geridense geriden gelir yani anne ne yapabilir, ki herkeste durum aynı bi geriden bi ileriden. durduk yere milleti germesinler ya

Kızlar selam bugün 2.doz tetanoz aşımı yaptırdım Şimdilik bir farklı durum yok bakalım Yrın da kontrolüm vardı şeker yüklemesi yapılabilir Detaylı için gittiğim prof önermişti zaten Umarım iyi çıkar sonucum

Cok dogru ben doktorumla ilk tanıstıgımda ne olursa olsun senin veya benim elimden gelen seyler kısıtlı, bu durumu kutsallastırma, hayatına dahil et demisti. Yani olacagı varsa olur ne olursa olsun ustumuze duseni yapalım yeter demisti. Elimizden gelenler kısıtlı derken kastı aynen buydu geridense geriden gelir yani anne ne yapabilir, ki herkeste durum aynı bi geriden bi ileriden. durduk yere milleti germesinler ya
Aynen öyle. Allah bilir en iyisini. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Bile bile zarar verecek halimiz yok ya

Konuş bakalım o ne dicek, seni neden aramamışlar hiç sordun mu 😂
Eski sağlık ocağımda hemşire istifa etmiş. Başka biri de doktor istifa etmiş hemşire de işi sermiş dediler 😅😅 ben de başka yere aldım kendimi. Orda da aşı yokmuş ondan aramamışlar herhalde😅😅

Canım, senin de belin ile beraber mi ağrıyor? Benimkisi kas ağrısı gibi durmuyor. Ben buraya yazdıktan sonra bol su içtim 10 dk sonra azalmaya başladı, çünkü tuvalete gittim hemen. göbek deliğimin altında ağırlık vardı o da geçti. Anlamadım ki. enfeksiyon da olabilir. Yarın tahlil yaptıracağım, en son yoktu, gelip giden birşey galiba 😁
Yok canım belım degıl,sağ kalcam belımın sol tarafına ve bacagıma vuruyor agrısı.senınkı bebek buyumesıne baglı bence canım tarıfın onu gosterıyor🫠😊

Ay sizde de oluyo mu az önce uzanırken resmen içimde bebişin hareketini hissettim kaydı mı döndü mü artık kolu mu sürttü bilmiyorum aşırı hoş oldu içim 🥰🥰🥰🥰 tekmelerini vs hissediyodum zaten hem bu hem de ayni anda 2-3 ayrı yerden baskı yaptı falan 🥹🥹🥹

X