Gaz olduğunu nasıl anlıyosun
Yatağına yatırdığım an inanılmaz huzursuz oluyo gerneşiyo sesler çıkarıyo eli kolu durmuyo ve şak diye yatırdıktan 5 dk sonra uyanıyo ama kucakta asla hareket etmeden uyuyor. Kucakta olmak istediği için mi acaba yoksa bi derdi mi var çözemiyorum
Haklısın bende alaım en iyisi bebeğe yetmiyor çünkü canım o sebeple belki artar ALLAH ın izniyle İNŞALLAH bebişlere Şifaa olurrOnline canım gerekdiz olup olmadığına kendim karar vericem ya ne kaybederim elimden geleni yapmak istiyorum
Benimkide öyle yapıyo yatağa yatırdığım an dediğin gibi aynı gazı var demek kiAsırı derece de ıkınıyor ıh ıh seslerı cıkarıyor ayagını karnına çekıyor vs
Ama dün doktora gitmiştik kalça çıkıklıgı kontrolune dktor da dedi cocugun cok gazı var diye dedıgı damlayı da aldım hayretmedı yazık yavruma
Bizimki de böyle ama bizimki gündüz istediğin yataktan al baska yataga koy duymuyo gözünü açmıyor ama gece 12 sonrası asla öyle degıl anında kalkıyor kıyameti koparıyorYatağına yatırdığım an inanılmaz huzursuz oluyo gerneşiyo sesler çıkarıyo eli kolu durmuyo ve şak diye yatırdıktan 5 dk sonra uyanıyo ama kucakta asla hareket etmeden uyuyor. Kucakta olmak istediği için mi acaba yoksa bi derdi mi var çözemiyorum
Bana da geceleriBu bana geceleri oluyor gunduz normal uyuyor koyunca
En azından gündüz uyuyo sende rahat hareket edebiliyorsunBizimki de böyle ama bizimki gündüz istediğin yataktan al baska yataga koy duymuyo gözünü açmıyor ama gece 12 sonrası asla öyle degıl anında kalkıyor kıyameti koparıyor
Kucakta daha sıkı durduğu için anne karnı hissi veriyor canım bende de böyleydi yarım kundak yapmaya başladım artık uzun uyuyor yatağına bırakıncaGece gündüz hep aynı sürekli kucakta olmak istiyo
Yarım kundak yapıyorum onda da darlanıyo elini çıkarmak istiyor hemenKucakta daha sıkı durduğu için anne karnı hissi veriyor canım bende de böyleydi yarım kundak yapmaya başladım artık uzun uyuyor yatağına bırakınca
Aynısı uyandıramıyorumBana da geceleriçözümü bulsak ya cok yorucu oluyor gündüz emzirmek için bile uyandıramıyorum
Benimki beşe kadar uyumuyor sürekli emziriyorum Ama eğer uyursa emzirmek için Kaldırmıyorum Doktor artık 3 saatte bir kaldırmana gerek yok dediKızlar geceleri kaç saatte bir ve kaç dk emziriyosunuz?
Mamayı verdikten sonra 2 3 çay kaşığı su verebilirsinKızlar ben gece yatmadan mamaya baslamıstım bir kez verıyorum 3 gundur falan bugun oglende verıp 2 ye cıkarmaya baslıcam
Bebegım kılo alımı masallah normal ama dusuk kılo dogdugu ıcın vermek ıstıyorum
Bu mamayla su mu vermemız lazım doktora sormayı ujuttumbi yardımcı olun lutfen
Mamadan sonra su mu vermemiz lazımMamayı verdikten sonra 2 3 çay kaşığı su verebilirsin
Mamadan sonra su mu vermemiz lazım