- 16 Eylül 2024
- 1.078
- 747
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.281
İnşallah saglikli güzel sonuclar gelir ne kadar ödenmiştiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah saglikli güzel sonuclar gelir ne kadar ödenmiştiniz
Reflu yatagi dediğiniz Juno yatak degil mi ?Valla arkadaşım sadece gündüz odada falan junoda uyutuyodu ben hiç kullanmadım onu. Direk reflü yatağı almıştım tavsiye ile çok faydasını gördüm.
Yok canım benim dediğim hafif eğimli biraz sert minik yatak. Ekliyorum fotoğrafını.Reflu yatagi dediğiniz Juno yatak degil mi ?
Anlayamadım
Yoksa direkt başka reflu yatagi mi var
Bende kan pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyorz dün tıpta 10 tüp kan aldılar söyledim ama pıhtılaşma ya baktılar mi bilmiyorum ortada pıhtılaşma olayı görülmediği için vermiyorlar baştan tedbir amaçlı başladım kan sulandırıcıya şimdi de bırakırsam bişey olmasından korkuyorum bugün sonuçlar için gidicem hastaneye bakalım ne diyecekCanım onu doktoruna söyle neden rapor çıkarmamış ki.3 doktor onayı gerekiyor kardiyoloji falan ama bunu onların yapması gerekiyor doğum sonuna kadar 1000 liralık kutuya 100 lira falan veriyorsun
Bende kan pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyorz dün tıpta 10 tüp kan aldılar söyledim ama pıhtılaşma ya baktılar mi bilmiyorum ortada pıhtılaşma olayı görülmediği için vermiyorlar baştan tedbir amaçlı başladım kan sulandırıcıya şimdi de bırakırsam bişey olmasından korkuyorum bugün sonuçlar için gidicem hastaneye bakalım ne diyecek
Ona genetik bölümü bakıyo canım genelde. Ben orada kan verip baktırdım 15 20 güne de çıktı sonuç ama gebelik öncesiydi. Ama raporu tek Dr çıkarttı ben başka herhangi bir doktora gitmedim. Zaten rapor da elektronik ortamda halletti Dr. Tek Dr onayı varBende kan pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyorz dün tıpta 10 tüp kan aldılar söyledim ama pıhtılaşma ya baktılar mi bilmiyorum ortada pıhtılaşma olayı görülmediği için vermiyorlar baştan tedbir amaçlı başladım kan sulandırıcıya şimdi de bırakırsam bişey olmasından korkuyorum bugün sonuçlar için gidicem hastaneye bakalım ne diyecek
Bir de rapor çıkmış mı enabız raporlardan kontrol et biBende kan pıhtılaşma varmı yokmu bilmiyorz dün tıpta 10 tüp kan aldılar söyledim ama pıhtılaşma ya baktılar mi bilmiyorum ortada pıhtılaşma olayı görülmediği için vermiyorlar baştan tedbir amaçlı başladım kan sulandırıcıya şimdi de bırakırsam bişey olmasından korkuyorum bugün sonuçlar için gidicem hastaneye bakalım ne diyecek
Evet aynen öyle, nerdeyse yurtdışına gönderilenler kadar fiyat verdiler, en azından biraz daha verip onları tercih etme hakkımız olsaydı. Dediğim gibi doktoruma söyledim ama diğer firmalardan bilgisi yokmuş.Anladım fiyat yüksekmiş ki genoks kanı yurt dışına bile göndermiyor Ankara'da yapıyorlar. Bence siz başka bir firmadan da bilgi almak istediğinizi söyleyin.
Muhtemelen hastane de üzerinden para kazanıyor. Malesef alternatifin bile olmadığı ticaret olmuş :) Siz de iletişim numarası varsa benimle paylaşma şansınız olur mu? En azından görüşüp Tekirdağ için bir yetkili vs sorabilirim belki.Bende şaşırdım fiyata yani yurtdışına gönderdik 20 bindi ki pakete göre değişiyor zaten Türkiye içinde olan bi firma bu kadar pahalı olması enteresan. Biraz ticarete de dönmüş bence bu olay
İnşallah sonucunuz çok iyi çıkar, siz içinizi ferah tutun.Bende Tekirdağda oturuyorum açıkçası Dr dediğine uymadim kizarsa kızsın artık dedim yaptıran arkadaşlarin fikirleriyle o firmayı tercih ettim yeterki sonucum iyi çıksın şuan inanın hiç bişey umrumda değil okadar bunaldim
Eurofins sitesindeki sabit hattı aradım açan olmamıştı, cep no yeni gördüm şimdi arıyorum bakalım çok teşekkürler :)Biz numarayı arkadaştan almıştık o da netten bulmuş sanırım. Eurofinsin sayfasından ulaşabilirsiniz sanırım. Drlar da komisyon aldığı için çoğu anlaşmalı yerlere yaptırıyo biz de doktorun anlaşması olduğu yere yaptırmadık
Eczacı yanlış bilgi vermiş. Ben de oksapar kullanıyorum ve kendi kadım doğum doktorum yazdı sadece. Başka bi eczaneye daha sorun isterseniz.Kızlar bugün hastaneye gitmiştim çok şükür herşey yolunda cinsiyetini göremedim henüz çok küçük dedi doktorum. Canımı sıkan bir durum var ben iki gebelik kaybından sonra tedbir amaçlı oksapar başlatmıştı oturduğum bölgedeki doktor bugün rapor çıkarttık ama eczacı üç doktorun onay vermesi falan biseyler anlattı ücretsiz vermedi ilacı kan sulandırıcı kullananlar nasıl çıkartınız raporu iğneyi bırakırsam bebeğe bişey olmasından çok korkuyorum ama gerekli testler yapılmadı bana pıhtılaşma ile alakalı dediğim gibi tedbir amaçlı kullanıyorum ama rapor işini nasıl halledecigimi bilmiyorum
nasılsın canımYok az da işte acaba çok mu olur diye korktum bana çok gibi geldi
Rica ederim eğer ona da ulaşamazsan bendeki numarayı atarım olmazsa Dr anlaşmasız şekilde 380 Euro'ya yaptırdık biz anlaşmalı olunca yüksek oluyomuş o da. Sonuçlar için de direk sizi arıyorlar cinsiyeti size söylüyolarEvet aynen öyle, nerdeyse yurtdışına gönderilenler kadar fiyat verdiler, en azından biraz daha verip onları tercih etme hakkımız olsaydı. Dediğim gibi doktoruma söyledim ama diğer firmalardan bilgisi yokmuş.
Muhtemelen hastane de üzerinden para kazanıyor. Malesef alternatifin bile olmadığı ticaret olmuş :) Siz de iletişim numarası varsa benimle paylaşma şansınız olur mu? En azından görüşüp Tekirdağ için bir yetkili vs sorabilirim belki.
İnşallah sonucunuz çok iyi çıkar, siz içinizi ferah tutun.
Eurofins sitesindeki sabit hattı aradım açan olmamıştı, cep no yeni gördüm şimdi arıyorum bakalım çok teşekkürler :)
ay ne güzel keşke ben de uzak durabilseymişim şimdi bu kadar yokluğunu aramazdım. Antibiyotik kullanmayı ben de tercih etmiyorum çok şükür uzun süredir de hasta olmadım. Bu kışı da hasta olmadan atlatırız inşallah.Ben hem tatli hem eksi ikisinide asla terkedemem. Ne limonu ısırarak yemekten vazgecerim nede canim cekince albenimi yemekten çok zor çok..
Ben normalde de rozasea miydi jel varya onu arada kullaniyordum. Simdi onu da biraktim sadece yüzümü bioderma ile nemlendiriyorum ama onu da her gun yapmaya korkuyorum. Hemen dedigin gibi az ilgilenince sivilcem bile çıkıyor. Benim kizariklar coskulu bu aralar anlamadim. Normal yasantimda da malesef fondötensiz cikmiyorum. Gelincr hemen silip jelimle yikiyorum ama napayim insanlarin bakislarindansa..
Anladim canim sen mecburmussun agri kesiciye o zaman regl dönemi agrili gevmesi cok zor anliyorum gercekten. Benimde migrenim olmasina ragmen agri kesiciden kacabildigim kadar kaciyorum. Cok nadiren icerdim önceden de. Hatta hepte sorgularlar bu huyumu neden icmiosun diye ama ne bileyim istemiyorum. Drum bir defasinda vucudu neye alistirirsan bir gun gercekten ihtiyacin oldugunda o ilac sana gec etki eder demisti. Bende o zamandan beri ilaclara mesafeliyim. Mesela antibiyotik alerjim de var. Augumentin grubuna özellikle. Allah muhtac etmesin ne diyeyim
Aslinda diplerine surmeden orijinal rengine dönmeyi denesen zor olacaktir eminim ama. Benim bir cok tanidigim hamilelikte boyle yapmıştı
Bu arada bendeki numara İzmir'deki temsilcinin numarası hangi şehirde siniz siz galiba bölgesel farklı kişiler ilgileniyoEvet aynen öyle, nerdeyse yurtdışına gönderilenler kadar fiyat verdiler, en azından biraz daha verip onları tercih etme hakkımız olsaydı. Dediğim gibi doktoruma söyledim ama diğer firmalardan bilgisi yokmuş.
Muhtemelen hastane de üzerinden para kazanıyor. Malesef alternatifin bile olmadığı ticaret olmuş :) Siz de iletişim numarası varsa benimle paylaşma şansınız olur mu? En azından görüşüp Tekirdağ için bir yetkili vs sorabilirim belki.
Eurofins sitesindeki sabit hattı aradım açan olmamıştı, cep no yeni gördüm şimdi arıyorum bakalım çok teşekkürler :)
Çift sanırım iki kese vardı. Daha detaylı olarak gitmedim doktora. Acilde öğrendimAmin inşallah. Tek yumurta mı çift mi?
Tabiki özelden atıyorum numarayı sizeEvet aynen öyle, nerdeyse yurtdışına gönderilenler kadar fiyat verdiler, en azından biraz daha verip onları tercih etme hakkımız olsaydı. Dediğim gibi doktoruma söyledim ama diğer firmalardan bilgisi yokmuş.
Ya ne güzel sağlıkla gelsinler inşallahÇift sanırım iki kese vardı. Daha detaylı olarak gitmedim doktora. Acilde öğrendim
Kuzum senin genetikte pıhtılaşmanın varlığı kanıtlandığı için tek doktorun raporu yetmiş arkadaşımızınki tahminmiş sadece o şekilde istediği için üç doktordan onay istiyorlar çünkü eğer pıhtılaşma yoksa kanama yapıyor kan sulandırıcı iğneOna genetik bölümü bakıyo canım genelde. Ben orada kan verip baktırdım 15 20 güne de çıktı sonuç ama gebelik öncesiydi. Ama raporu tek Dr çıkarttı ben başka herhangi bir doktora gitmedim. Zaten rapor da elektronik ortamda halletti Dr. Tek Dr onayı var
Güzelmiş kuzum bende boyle birsey almayi düşünüyorum bu pek bir rahat görünüyorBende bunu almayı düşünüyorum kızlar. Almayı düşünenlere fikir olsun diye link ekliyorum.
Umaybebek Umay Bebek Reflü Yatağı, Bebek Yatak - Dokuma Kahve Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Umaybebek Umay Bebek Reflü Yatağı, Bebek Yatak - Dokuma Kahve yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ay amiiin. Insallah hastaliksiz sağlıklı güzel bir kış geçiririz bende hafiften ic yanmalari basladi. Ev sicak degil mi falan modundayim.ay ne güzel keşke ben de uzak durabilseymişim şimdi bu kadar yokluğunu aramazdım. Antibiyotik kullanmayı ben de tercih etmiyorum çok şükür uzun süredir de hasta olmadım. Bu kışı da hasta olmadan atlatırız inşallah.
ya eşim işte duydu ya bir kere tepemde sürekli. Biraz daha uzasın da madem artık dr la tekrar konuşup kalanı orijinale boyamak istediğimi söyleyeceğim. kaynanam yok benim ama eşim yetiyor sağ olsun
akşam uyuyakalmışım yine ya bu uyku hali hiç bitmeyecek galiba