- 25 Haziran 2014
- 191
- 221
- Konu Sahibi Mervenur277
- #7.241
Tatlı - çikolata dışında aynıyı hiç sevmem tatlıyı ben ekşiciyim.Biz baya ayniymisiz bu arada, hassas cilt roza ve tüy patlamasi roza icin yaptigin ekstra birsey var mi bu aralar ? Benim arada fena cosuyor. Nemlendiricilerle sakinlestirmeye calisiyorum. Yuzume cımbız kardeşle yeniden yolumuza devam ediyoruz napayim.
Ama almadan da olmuyor ki dr alma dese de. Benim kollarim epey bitmis gibiydi su an varya hic olmadigi kadar cikiyor ben şok.
Normalde de ben agri kesiciden epey zamandir uzagim. Aslinda vucuda unutturunca parol da biraz yariyor ise. Ben mecbur kalmadikca parol da icmek istemiyorum acikcasi. Napayim ne kadar az kimyasal o kadar iyi diyorum. Zaten tatli cikolata yemeyi kesemedim.
Roza için bir şey yapmıyorum ya azalderm kullanıyordum ama şuan tabi onu yüzüme sürmek istemiyorum bebişe bir zararı olur diye. Ya işin garibi ne kadar temiz tutup nemlendirirsem ekstra ilgili olursam sanki o kadar azıyor. Yıkama jeli/köpük vs bıraktım. Makyajı neredeyse hiç yapmıyorum. Yüzümü sadece su ile temizliyorum ve nemlendiriyorum. Tabi şuan yer yer kızarıklıklar burun kenarında pullanmalar var ama eskisinden kötü değil.
Ay benim regl dönemim o kadar sancılı geçiyordu ki ağrı kesici içmeyi atlarsam hastanelik oluyordum. Kist filan yoktu tahlillerim de temizdi ama canımdan can gidiyordu regl olduğumda o yüzden ağrı kesici <3 ben. Migren de var bir de ağrı kesicisiz çok zorlanıyorum ama dayanacağız yapacak bir şey yok .
Benim saçlarım çok kötü ya en sonunda gidip kına filan yakıcam. Saçlarım sarı diplerim kahve şuan korkunç durumdayım insan içine çıkasım gelmiyor. Doktor da kesinlikle önermiyor. Zaten çok da dökülüyor. 6 ay sonra bu diplerim çeneme kadar gelir herhalde