- 24 Mart 2022
- 1.548
- 972
- 32
Benimde uyumuyoken genelde öylee canımm heleki bazen memede uyumak istiyor uyanıyor memee ama sütüm yetmediğinden mamada veriyorum memede süt olmayınca huzursuzlanıyor bazen yarım saatt olmadan uyanıyor memee istiyor sen emzirme danışmanını bilindik biriylemi anlaştın canım acabaGece gündüz hep aynı sürekli kucakta olmak istiyo
Evet bana da hem doktor hem de sağlık ocağında ki hemşire söyledi tuvaletini yapmasına yardımcı olur dedilerMamadan sonra su mu vermemiz lazım
Merhaba 19 nisan doğum aslan bebekMerhabalar güzel Nisan anneleri
Tabloya ismini yazdırmak isteyenler tablo başlığındaki her bilgiyi sıralı ve tam olarak yazarak beni etiketlemesi gerekmektedir.
Hepimize hayırlı saglıklı hamilelikler doğumlar nasip olsun inşallah
@xDerinMavix Çanakkale 34 22 Haziran E Muhammet 37+4 11 Mart @tospalak Manisa 28 26 Haziran K Gökçen 35+4 1 Mart @Denizasafhayalim 28 26 Haziran E @asasasad 23 26 Haziran @mihra78 26 Haziran K Feyza @Beetul12 Ankara 30 28 Haziran K 40+1 4 Nisan S snkk Artvin / Samsun 26 30 Haziran K Mihranur 2 Nisan @fogis Bursa 28 30 Haziran E 36+4 18 Mart @BethLegends Azerbaycan 25 30 Haziran E Emil @asosyalscz İstanbul 33 30 Haziran K İpek 37+6 21 Mart @mimoza2015 İzmir 41 1 Temmuz E Rüzgar 36+3 12 Mart @Gizem01- 33 1 Temmuz @Snglgrsn Giresun 25 1 Temmuz K Umay Ece @itsmylife_ İstanbul 27 1 Temmuz K Gökçe @papatyagibiii 1 Temmuz K @Minikmucizem9494 29 2 Temmuz K Amine Eylül 32+4 15 Şubat @difembahyaa 28 3 Temmuz E 34+4 1 Mart @Slmnrmz 3 Temmuz E 27 Mart @Merayyy 30 4 Temmuz @Tugcee1524 29 4 Temmuz @ozgbebek 28 4 Temmuz E @Pumpkin04 İstanbul 35 5 Temmuz K Lal 38+1 26 Mart @greatcook İzmir 27 5 Temmuz E Atilla @Ranaz Gaziantep 30 5 Temmuz K Gökçe 26 Mart @BLGESU İstanbul 26 5 Temmuz K Aymira 29 Mart @Eksi_Elma 34 6 Temmuz K @dasistmasist 25 6 Temmuz E 39+2 6 Nisan @Patilianne86 37 6 Temmuz @mmervee_ 28 8 Temmuz @Meine Sterne Almanya 36 8 Temmuz E Levent @seeymaaa İzmir/Aydın 26 9 Temmuz E Ahmed Zeyd @kaomku 9 Temmuz E 6 Nisan Rachel96 İstanbul 28 10 Temmuz K Asya 5 Nisan @Zaaraaa Diyarbakır 30 10 Temmuz E Muhammed Musab 2 Nisan @momento 30 10 Temmuz @adalisena İstanbul 28 11 Temmuz K Ada 9 Nisan @Seymaty 30 12 Temmuz E @goknilay İzmir 31 13 Temmuz E Batuhan 4 Nisan @ZEYTUB Kocaeli 41 13 Temmuz K Azra @Mavihali 33 14 Temmuz E Alparslan 37+0 29 Mart @INKZINKMINK 40 14 Temmuz E T tubish_19 İstanbul 30 14 Temmuz E @srf98 26 14 Temmuz @Infinite Soul 27 14 Temmuz K 8 Nisan @esoessss İstanbul 36 15 Temmuz E Bulut @IADK 36 15 Temmuz E @cerenay000 Adana 39 15 Temmuz K Mila 1 Nisan @hiranur3419 İstanbul 28 15 Temmuz E Eymen @Ilknurck İstanbul 34 16 Temmuz K @papatya00000 22 17 Temmuz @hatice3 24 17 Temmuz K @Karusel Adana 29 18 Temmuz E Berke Han @cule Manisa 35 18 Temmuz E Eymen 15 Nisan @strudel İstanbul 36 19 Temmuz E Yaman 8 Nisan @pdrci16 Bursa 34 19 Temmuz K classy İzmir 34 19 Temmuz E Doruk 16 Nisan @Eternal_8 Karaman 28 20 Temmuz K Hazel 18 Nisan @ceyaz89 İstanbul 34 20 Temmuz E Kuzey 4 Nisan @mhndsbayan Şanlıurfa 30 21 Temmuz E Selim Ahlas @Burcu9593 28 21 Temmuz E @denizz1998 İstanbul 25 21 Temmuz E Efehan 18 Nisan @Kapadokyalii 38 22 Temmuz E esragirgin Manisa 30 22 Temmuz @2kedianasi İstanbul 27 23 Temmuz K Lisa @Buseesii 32 23 Temmuz @lokumm2708 İstanbul 31 23 Temmuz K 20 Nisan @kokyanus Ankara 33 23 Temmuz E Göktuğ 39+1 22 Nisan P pelinn İstanbul 32 23 Temmuz E Kerem 39+1 22 Nisan @hmsbki 27 25 Temmuz @gezginimsi Bursa 26 25 Temmuz K Gülce @nestan İstanbul 32 25 Temmuz K @melikee24 Bursa 28 26 Temmuz K Meyra 24 Nisan @lishna Bursa 33 26 Temmuz E @Cookiee Bursa 28 27 Temmuz E Göktuğ 31+3 7 Mart
Zeytinyagi kullaniyorum ben dogumdan beri en guzel o geldi bana. Kesinlikle tavsiye ederim gece sagımda kanama yarılma oldu sabaha rahatlamisti zeytinyağı sayesindeBu arada göğüs ucu yarası için bal mumunu denedim iki günde iyileştirdi benim baya yaraydı yarılmıştı resmen parça parça kopuyodu gümüş kapak, lansinoh, madecassol hepsini denedim ama bal mumu iyi geldi
Ay nolduuAHHHHH AHHHH BAŞIMA NELER GELDİ DE BURAYA GELEMEDİM KIZLAR
ZEYNE KAMİLDE ÖLDÜM DİRİLDİM
Yok valla canım instagramdan memnuniyetlerine baktığım birisiyle anlaştım pazartesi günü görüşücez inşallah faydalı olur görüşünce yazayım iyi geçerse ssnde bi danışırsın istersenBenimde uyumuyoken genelde öylee canımm heleki bazen memede uyumak istiyor uyanıyor memee ama sütüm yetmediğinden mamada veriyorum memede süt olmayınca huzursuzlanıyor bazen yarım saatt olmadan uyanıyor memee istiyor sen emzirme danışmanını bilindik biriylemi anlaştın canım acaba
kız 18 inde benim kontrolüm vardı beni doğumhaneye yatırdılar sunni sancı verdilerAy nolduu
Ay allah korusun noldu kızAHHHHH AHHHH BAŞIMA NELER GELDİ DE BURAYA GELEMEDİM KIZLAR
ZEYNE KAMİLDE ÖLDÜM DİRİLDİM
yazdım bacım üstteAy allah korusun noldu kız
Suyu gelmiş insanı 4 gün nasıl bekletcez derler ya töbelerim olsun allah devlet hastanesine düşürmesin bazısı çok fena gerçekten gelmiş geçmiş olsun şimdi nasılsın peki bebişin nasılyazdım bacım üstte
İNŞALLAH faydası olsun canımm evett bende araştırıyorum sevinirim paylaşırsan arkadaşımmYok valla canım instagramdan memnuniyetlerine baktığım birisiyle anlaştım pazartesi günü görüşücez inşallah faydalı olur görüşünce yazayım iyi geçerse ssnde bi danışırsın istersen
Sorma bacım sağlık Bakanlığının kuralı böyleymiş ama yani rezaletten başka hiçbir şey değil hakkımı helal etmiyorum hepsi beter olsun inşallahSuyu gelmiş insanı 4 gün nasıl bekletcez derler ya töbelerim olsun allah devlet hastanesine düşürmesin bazısı çok fena gerçekten gelmiş geçmiş olsun şimdi nasılsın peki bebişin nasıl
Çok şükür bebeğim iyi ben de dikiş yerlerim çok ağrıyor ama yine bugün günlerime de şükürSuyu gelmiş insanı 4 gün nasıl bekletcez derler ya töbelerim olsun allah devlet hastanesine düşürmesin bazısı çok fena gerçekten gelmiş geçmiş olsun şimdi nasılsın peki bebişin nasıl
Bol su önerebilirim sadece cunku ben sadece bol su iciyorum tek memeden 60 cikiyo sagimlarda. Bide dereotu önerebilirim bestlak damlaya devam ediyorum ben onun disinda beslenmeme hic dikkat etmiyorum vaktim olmuyo bebis hic durmuyoKızlar sütüm ne zaman iyice artıcak henüz sağdımda 20 30 cc geliyor bebiş doymuyor mamada veriyorum bu sefer wc sorunu yaşıyor kiloda alması içinn mamaa gerekli napçamı şaşırdım emzirme danışmanı da herkes fuzuli diyor sütümü arttırmak içinn emziriyorum doymayınca mamaa veriyorum napçamı şaşırdım hurma kayısı dut suyuu hoşaf helva tahin pekmez yiorum yanii hatta bisküvi ve tatlıyı aşırı tüketiyordum hamişken almadım kiloyu aldım bugün frenledim artık kendimi öneriniz varmı banaa İNŞALLAH tüm bebişler sağlıkla ilerler
Doktorum bana su verme dedi canim gerek yok dedi. Buyuukler su ver diyo dedim bi zarari yok ama faydasida yok dedi. He de gec buyuklerine dediKızlar ben gece yatmadan mamaya baslamıstım bir kez verıyorum 3 gundur falan bugun oglende verıp 2 ye cıkarmaya baslıcam
Bebegım kılo alımı masallah normal ama dusuk kılo dogdugu ıcın vermek ıstıyorum
Bu mamayla su mu vermemız lazım doktora sormayı ujuttumbi yardımcı olun lutfen
Benim kız da öyleydi biraz sabret o halde pışpıışla tabi her bebek bir olmaz mesela ben de şuan yaramıyor bunlar günü gününe tutmuyor kucağımda şuan bu dediklerim olmuyor şuan sürekli bi güncelleme geliyor sanki bu bebişlereYarım kundak yapıyorum onda da darlanıyo elini çıkarmak istiyor hemen
Cok gecmis olsun ay okurken darlandım. Nasıl bebiş şimdi? Sen nasılsın canımm? Bu nasıl saçma kural böyle ya ne desen haklısınkız 18 inde benim kontrolüm vardı beni doğumhaneye yatırdılar sunni sancı verdiler
gece 10 da suyum geldi fakat o kadar açılmam olmadıpı içn açılmam 4 cm di 19 nisan 12 ye kadar beklttiler
hemşireye sordum daha ne kadar bekleyeceğim bana dediği 4 gün bekleyeceğiz gelmezse 5. gün sezeryan
eşime telefon açıp yalvardım beni burdan kurtar diye
saolsun acil ambulans kiraladı herşeyi kabul ettiğime dair dilekçe yazdım ve çamlıca erdem hastanesine acil olarak gittik
direkt muayne olup beni sezeryana aldılar
o kadar korktumki çocuğum susuz kaldı ya birşey olursa diye
odaya geldiğimde bebeğimi sordum iyi dediler yalan söylemeyin diye söyleniyorum narkoz etkisiyle
çok şükür çocuğum ve ben sağlıklıyız
ama doğum yapan doktor 20 sinde geldi bana dediki kızım üzülme diye söylemedim açlıktan nefesin kokuyordu
evet çümkü 18-19 unda hiçbirşey yememiştim
hakkım haram olsun zeynep kamildeki doktorlara ve sağlık bakanlığının 4 gün kuralına lanet olsun
rabbim kimseye yaşatmasın
İnanılmaz saçma bi kural neyse iyisiniz çok şükürSorma bacım sağlık Bakanlığının kuralı böyleymiş ama yani rezaletten başka hiçbir şey değil hakkımı helal etmiyorum hepsi beter olsun inşallah