2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gece gündüz hep aynı sürekli kucakta olmak istiyo
Benimde uyumuyoken genelde öylee canımm heleki bazen memede uyumak istiyor uyanıyor memee ama sütüm yetmediğinden mamada veriyorum memede süt olmayınca huzursuzlanıyor bazen yarım saatt olmadan uyanıyor memee istiyor sen emzirme danışmanını bilindik biriylemi anlaştın canım acaba

Merhaba 19 nisan doğum aslan bebek

Zeytinyagi kullaniyorum ben dogumdan beri en guzel o geldi bana. Kesinlikle tavsiye ederim gece sagımda kanama yarılma oldu sabaha rahatlamisti zeytinyağı sayesinde

Yok valla canım instagramdan memnuniyetlerine baktığım birisiyle anlaştım pazartesi günü görüşücez inşallah faydalı olur görüşünce yazayım iyi geçerse ssnde bi danışırsın istersen

kız 18 inde benim kontrolüm vardı beni doğumhaneye yatırdılar sunni sancı verdiler
gece 10 da suyum geldi fakat o kadar açılmam olmadıpı içn açılmam 4 cm di 19 nisan 12 ye kadar beklttiler
hemşireye sordum daha ne kadar bekleyeceğim bana dediği 4 gün bekleyeceğiz gelmezse 5. gün sezeryan
eşime telefon açıp yalvardım beni burdan kurtar diye
saolsun acil ambulans kiraladı herşeyi kabul ettiğime dair dilekçe yazdım ve çamlıca erdem hastanesine acil olarak gittik
direkt muayne olup beni sezeryana aldılar
o kadar korktumki çocuğum susuz kaldı ya birşey olursa diye
odaya geldiğimde bebeğimi sordum iyi dediler yalan söylemeyin diye söyleniyorum narkoz etkisiyle
çok şükür çocuğum ve ben sağlıklıyız
ama doğum yapan doktor 20 sinde geldi bana dediki kızım üzülme diye söylemedim açlıktan nefesin kokuyordu
evet çümkü 18-19 unda hiçbirşey yememiştim
hakkım haram olsun zeynep kamildeki doktorlara ve sağlık bakanlığının 4 gün kuralına lanet olsun
rabbim kimseye yaşatmasın

yazdım bacım üstte
Suyu gelmiş insanı 4 gün nasıl bekletcez derler ya töbelerim olsun allah devlet hastanesine düşürmesin bazısı çok fena gerçekten gelmiş geçmiş olsun şimdi nasılsın peki bebişin nasıl

İNŞALLAH faydası olsun canımm evett bende araştırıyorum sevinirim paylaşırsan arkadaşımm

Suyu gelmiş insanı 4 gün nasıl bekletcez derler ya töbelerim olsun allah devlet hastanesine düşürmesin bazısı çok fena gerçekten gelmiş geçmiş olsun şimdi nasılsın peki bebişin nasıl
Sorma bacım sağlık Bakanlığının kuralı böyleymiş ama yani rezaletten başka hiçbir şey değil hakkımı helal etmiyorum hepsi beter olsun inşallah

Çok şükür bebeğim iyi ben de dikiş yerlerim çok ağrıyor ama yine bugün günlerime de şükür

Bol su önerebilirim sadece cunku ben sadece bol su iciyorum tek memeden 60 cikiyo sagimlarda. Bide dereotu önerebilirim bestlak damlaya devam ediyorum ben onun disinda beslenmeme hic dikkat etmiyorum vaktim olmuyo bebis hic durmuyo

Doktorum bana su verme dedi canim gerek yok dedi. Buyuukler su ver diyo dedim bi zarari yok ama faydasida yok dedi. He de gec buyuklerine dedi

Yarım kundak yapıyorum onda da darlanıyo elini çıkarmak istiyor hemen
Benim kız da öyleydi biraz sabret o halde pışpıışla tabi her bebek bir olmaz mesela ben de şuan yaramıyor bunlar günü gününe tutmuyor kucağımda şuan bu dediklerim olmuyor şuan sürekli bi güncelleme geliyor sanki bu bebişlere

Cok gecmis olsun ay okurken darlandım. Nasıl bebiş şimdi? Sen nasılsın canımm? Bu nasıl saçma kural böyle ya ne desen haklısın

Sorma bacım sağlık Bakanlığının kuralı böyleymiş ama yani rezaletten başka hiçbir şey değil hakkımı helal etmiyorum hepsi beter olsun inşallah
İnanılmaz saçma bi kural neyse iyisiniz çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…