2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canim olcegin ustunden az eksik koyuyorum 90a 3 olcek koyuyosam azaltiyorum 3. Olcegi ben. Tam yetiyo kızıma. Seninkinde kusma falan varmi kiz bu bebeler yattimiydi 2-3 saat uyumali benimkide uyumuyo ki
Anladım canım o şekilde yapaım arada kusuyor evett canım ve uyumuyor ya bende çözemedim D vitamini uykusuzluk yaparmış ama vermedim günlerde uyumuyor çözemedim sık uyanıyor napçamı şaşırıyorum beslesemmi gaAzmı çıkaraım anlamadım sağlıklı olsunlarda🙏🤲🐬

Bu arada kuzum benimkisi 90 yapinca mamayi bitiremedi ben ondan 80 yaptim sen bide 90 dene istersen doyunca diliyle ittiriyo benimkisi artik
Deneyim canım bu arada gaz içinn bak

Eklentiler

• 8EDEA091-3435-40BB-A743-887977E7D377.jpeg
    8EDEA091-3435-40BB-A743-887977E7D377.jpeg
    113,3 KB · Görüntüleme: 38
Kızlar d vitamini sonrası bebeğimin çişi kokmaya başladı sanki yani ağır bir koku değil ama önceden hiç kokmuyordu şimdi bi koku var? Sizde de böyle bi durum var mı

Bat da acaba başlayan adet tarihi mi sonraki ay örneğin ben bu ay 3 Mayıs ta başladı diğeri 1 Haziran o mu ki 😂

Kızlar Nasipse 27 günlüğüz her memeden sonra mamaa veren varmı
Artık sık uyanıyor memeyle zaten doymuyor
20 30 cc sütüm henüz çünkü
Uyusada yarım Bir saate uyanıyor
60 cc mamaA veriyorum halen aranıyor doymuyormu acaba🙏🤲🐬
Doymuyo olabilir 90a çıkar istersen canım bi dene bakalım kaç cc içicek ona göre devam edersin

Anladım canım o şekilde yapaım arada kusuyor evett canım ve uyumuyor ya bende çözemedim D vitamini uykusuzluk yaparmış ama vermedim günlerde uyumuyor çözemedim sık uyanıyor napçamı şaşırıyorum beslesemmi gaAzmı çıkaraım anlamadım sağlıklı olsunlarda🙏🤲🐬
D vitaminini eksik etme canim aman ihmal etme. Sabahlari veriyom ben ama gunduz uyuyo bebisim.

Ben de size gazli bebisler icin mama onerisi soracagim, bebegim cok cok emiyor beni tuketiyor resmen, arada gunde 1 ogun mama vermek istiyorum dinlenmek icin, aptamil conformil kusturdu, benim bebis kusuklu ve gazli ne verebilirim?

Masallah doymuyor
Ek olarak önceden sagdıgımı verıyorum vallla
Sagacak vaktim ve memem kalmadi ya😭😭 bosaltiyor zilli 1.5 - 2 saate de hemen agliyor

Benım kuvezdeyken cok bırıkmıstı:)
Ben de sagamıyorum
Sureklı emmek ıstedıgı ıcın süt yetmıyo 2 lez sagdım olmado
Sonumuz hayrolsun , gunduz neyse de gece zor ya

Doymuyo olabilir 90a çıkar istersen canım bi dene bakalım kaç cc içicek ona göre devam edersin
Evett canımm bugün pazar ve sütüm artar ümüdiyle en son 2 de mamaa verdim sürekli uyanıyor emZiriyorum gecee mamayı 11 gibii 90 cc vericem o saate kadar dayanabilirsem kalktıkça emziricem birde biriktirdiğim sağdığım sütüü vericem bakalım dayanırız mama sız umarım sen mamayı her emzirmede veriyormusun 🙏🤲🐬

D vitaminini eksik etme canim aman ihmal etme. Sabahlari veriyom ben ama gunduz uyuyo bebisim.
Anladım arkadaşımm ben gün aşırı veriyorum D yi ama hergüne deneyim Oceann gündüz kalkıyor benim bebiş bazen gecede aç kalıyor sanırım mamada dahaa uzunn uyuyor memede yarım saatt emipp yarım saatt uyuyor kalkıyor 🙏🤲🐬

X