Evet. Bazı firmalar güvenilir de değilmiş biliyor musunuz ? Yaptırmayı düşünenler iyi araştırsın özellikle kadınlar kulubunde bununla ilgili konular okudum.
Evet. Benim attığım listede var. Danışmaya sordum. Bu kağıdı Dr size verdiğine göre size kayıt açmış oluyor. Zamanı geldiğinde MHRS den perinatoooji bölümüne direkt ranvedu alabileceksiniz dedi.
Çok sevindim.
Heyecanla güzel haberlerini bekliyorum.
Aa istanbulda bir arkadaş
Zeynep kamilden memnun musun ? Özellikle gittiğin bir dr var mı tavsiye edebileceğin ?
Birçok hamilenin ilk üç ayda bu kahverengi lekelenme tarzı kanaması oluyormuş ve normalmiş. Kanın rengine niteliğine dikkat etmemiz lazım. Misal kırmızı ve pıhtılıysa tehlikeli.
Daha önceki olumsuz tecrübenden dolayı korkuyorsun anlıyorum. Ama tevekkül et dua et. Bak benim önceki gebeliğimde devamlı öğürme günde 2-3 kes kusmam vardı. Ama bunda bakıyorum mide bulantısı var ama kusturmuyor. Bazen her saniye çok yoğun bazen birkaç saat bi şey yok. Diyorum ki Allahım sen merhametlisin. By hamileliğimde bana kolaylık verdin. İns hiç kusmadan bu trimester geçecek diyorum. Buna inanıyorum