Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 10+3 bel agrim var diye pregestan yazmisti, bende iliski yasamadim ama yuzeysel oldu simdi siz diyince bi korktum bi daha yapmayim en iysi, esleri tutmakta zor bu surecte yani valla.

hangi progestani yazdi size acaba
Pregestan 200 mg yaziyor kabinda
Koçak farma firmasi sanirm

Ben sabredemiyorum ya pazartesi baska doktora gitmistim kendi doktorum izinde olduğu için o döndü cumartesi gidicez insallah 10+5 olcaz daha öncesinde olumsuz şeyler yaşayınca arayi cok açamıyorum eşim ve kızım da çok sabırsız hissetmeye baslayana kadar doktor kapısında yatcaz galiba🤣

Ben sabredemiyorum ya pazartesi baska doktora gitmistim kendi doktorum izinde olduğu için o döndü cumartesi gidicez insallah 10+5 olcaz daha öncesinde olumsuz şeyler yaşayınca arayi cok açamıyorum eşim ve kızım da çok sabırsız hissetmeye baslayana kadar doktor kapısında yatcaz galiba🤣
Olsun keske bende gitsem ama devlet hastanesine gittigim icin cekiniyorum, surekli farkli doktorada gitsem anlarlarmi sanada sorayim 😁 cunku bende gormek istiyorum ve bisey olmusmudur acaba diyorum hareket hissetmeyincr

Plesentanin rahim agzinda oldugu nasil anlasiliyor acaba? Kesenin alt tarafinda mi oluyor yukarda degil de
Rahmin orada alt tarafta oluşuyor
Ben oğlumda öyle bir sorun olduğunu bilmiyordum 3 aylikken yuruyus yapmıştim yoğun kanamam oldu doğuma kadar yatmak zorunda kaldım
Bu gebeliğimde en son kontrolde daha plasenta oluşmamıştı bir sonraki kontrolde doktor bakacak
Bana önceki gebeliğim riskli olduğu icin hem özelde hem araştırma hastanesinin de takibinde olmam gerektiği söylendi

Olsun keske bende gitsem ama devlet hastanesine gittigim icin cekiniyorum, surekli farkli doktorada gitsem anlarlarmi sanada sorayim 😁 cunku bende gormek istiyorum ve bisey olmusmudur acaba diyorum hareket hissetmeyincr
Farklı doktora da gitsen devlette sistemde görünür laf yapabilirler özel olunca kimse bişey demiyor tabi benim sağlık sigortam var sgk anlaşmalı özel hastaneye 15 tl katılım payı vererek muayene oluyorum tamamen ozellerde de yüzde 20 veriyorum ondan bu kadar rahatım ama ben de çocuğa zarari olmasindan çekiniyorum

Pregestan 200 mg yaziyor kabinda
Koçak farma firmasi sanirm
Ben de doktoruma simdi sordum, 20 mg toplam aliyorum ben onlem amacli. Artirsak agrilara iyi gelir mi diye o da aksine fazlasi agriyi artirabilir dedi ama hic bilmiyorum herkes kendi doktorunu dinlemeli sanirim hastanin sikayetine gore fayda zarar olayi degisiyor

Kizlar ben fetal dna icin veritasla konustum, kapsamli 420, digeri 400 eur 18 kasima kadar. Baya iddialilar kotu yorum da gormedim ama fikir amacli arastirabilirsiniz. 18 kasima kadar isminizi yazdirip fiyat sabitliyorsunuz, testi hemen vermek zorunda degilsiniz

Farklı doktora da gitsen devlette sistemde görünür laf yapabilirler özel olunca kimse bişey demiyor tabi benim sağlık sigortam var sgk anlaşmalı özel hastaneye 15 tl katılım payı vererek muayene oluyorum tamamen ozellerde de yüzde 20 veriyorum ondan bu kadar rahatım ama ben de çocuğa zarari olmasindan çekiniyorum
İlk aylarda kalp atimini dinlemek zararliymis sadece, dopller kullanildigi icin ses dalgalark

Ben de doktoruma simdi sordum, 20 mg toplam aliyorum ben onlem amacli. Artirsak agrilara iyi gelir mi diye o da aksine fazlasi agriyi artirabilir dedi ama hic bilmiyorum herkes kendi doktorunu dinlemeli sanirim hastanin sikayetine gore fayda zarar olayi degisiyor
Banada 200mg fazla geldi gorunce ama hic arastirmadim, kadin doguma randevu alip gidip sorsammiki

Ben oğlum zamanında aynı iki farklı doktora gitmiştim sabah 1 hafta ilerdeydi, akşam 1 hafta geriydi sonra bunu kendi doktoruma sorduğumda elimi azicik soyle yapsam oynama olur dedi.
Ciddi bir şey söylerim ben zaten demişti
Hadi ya o kadar mı fark ediyor:) ay valla herkes aynı şeyi diyor içim rahatladı ya çok şükür inşallah cumartesi günü hayırlı haberle dönerim 🤲🏻🧿

Kesinlikle katılıyorum. Devlet hastanesine tahlillerimi yaptırmaya gidiyordum. Bana kese boş denildi. Yani kahrolmuştum. Bir kaç gün sonra kendi doktoruma gittiğimde dolu olduğunu gördük. Devlet hastanelerinde kullanılan cihazlar eski. Kalp atışı sesini bile dışarı vermiyor çoğu.
Evet bana da vermedi işte normalde ben 6. Haftada duydum halbuki özelde. Cumartesi günü kendi doktoruma gidince inşallah çözülecek sorun 🤲🏻

9 hafta 3 günlük herkese merhaba minicik kolları ayakları oluşmaya başlamış :)
11-14 haftada 2li tarama testi yaptır dedi bakalım
bir şey soracağım 11 hafta ile 14 hafta arasında gitmemin farkı ne oluyor yoksa sadece iki hafta arasında yapılıyor diye mi öyle dedi acaba :halay:

Merak ediyorum cok iyi mi diye her hafta gitsek anca😂
Ben de çok isterdim her hafta görmeyi. İlk haftalardan öyle alışmıştık. Artık anca ayda bir🥲
Aslında ben dayanamayıp başka doktora gidecektim görmeye sonra dedim doktor gerekli görse çağırırdı zaten. Hani ultrasonun zararlı, zararsız olduğu tartışılır ama keyfi olarak yapmak istemedim. Direniyorum 🥹

X