2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aminn bu arada siz kaçıncı haftadasiniz

Benim henüz 4 haftalık, yalnızca kan verip kesinleştirdim, doktor 4 haftalık dedi, 4+6 bugün kendi hesabıma göre doktora gitmedim erkenden gitmeyi düşünmüyorum, bir tane kaybım var çünkü, herhangi bir kanama ve lekelenme olmazsa 7. Haftayı bekleyeceğim, o zaman çok stres olmuştum gidince, olacağa çare olmuyor kızlar, olacak olan nasip yerini her zaman buluyor, güzellikler bizimle olsun inşallah

Merhaba beta mız kactı acaba bende tam 4 haftalıgım kan vermıstım ama bugun tekrar kan verdım artıs olmus mu dıye

Merhaba beta mız kactı acaba bende tam 4 haftalıgım kan vermıstım ama bugun tekrar kan verdım artıs olmus mu dıye

Merhaba, betam 526 çıktı, bat günüm 3 gün geçmişti 4. gün verdim sabah erkenden, sizin kaç gün geçince verdiniz ve kaç çıkmıştı

İyi düşünmüşsün stres yapmanın bize zarardan başka geri dönüşü olmuyor herşey olacağına varır rabbim büyüktür benim de üç kaybim var çok üzüldük tabi ki ama bunda da bi hayır vardır dedik hep.. güzel düşünelim güzel olsun

Kesinlikle canım, zaten benimleyse benimledir, kan artışına da bakmayacağım, sağlıksızsa şayet muhakkak lekelenme, ağrı vs olur diye düşünüyorum, diğer kayıp yaşadığım hamileliğimde lekelenmem olmuştu, hemen doktora gitmiştim, o zaman da çok erkenden gitmemiştim, nasip öyleymiş, bu seferkiler güzel olsun, bizimle olsunlar inşallah

İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun

Merhaba, betam 526 çıktı, bat günüm 3 gün geçmişti 4. gün verdim sabah erkenden, sizin kaç gün geçince verdiniz ve kaç çıkmıştı
Ben evde ovulasyon testi koyu çıkınca bat tan 2 gün önce verdım sabırsızlık işte 293 çıktı bugun tekrar verdım adetim Bı gun gecti bugun ama kımyasal yasadıgım için tekrar verdım ben

Ben evde ovulasyon testi koyu çıkınca bat tan 2 gün önce verdım sabırsızlık işte 293 çıktı bugun tekrar verdım adetim Bı gun gecti bugun ama kımyasal yasadıgım için tekrar verdım ben

Haklısın canım, ben günüm geçince kaset test yaptım, sonra kan verdim, keseyi de 7. Hafta gideceğim, daha önce boş gebelik yaşadığım için korkuyorum yine giderim de görünmez diye sonra haftalar geçmek bilmiyor, inşallah bu sefer yüzümüz güler

Aminn aminnn inşallah saglıkla kucagımıza da alırız. Benım degerler yukselmıs se bende gitmeyi dusunuyordum hemen ama sarı akıntım var hafif kasıntı mantar oldum galiba o yuzden gıdebilirim Bı ılacta kullanamıyorum

Canım o bende de oldu, kaşıntı olmadı ama çok fazla sarı akıntı oldu, beya kremsi de eklendi, sonra bol bol bol su içtim şimdi güzeldi gibi çok şükür

Canım o bende de oldu, kaşıntı olmadı ama çok fazla sarı akıntı oldu, beya kremsi de eklendi, sonra bol bol bol su içtim şimdi güzeldi gibi çok şükür
Aman aman maşallah bende bol su ıcmeye çalışıyorum inş kendılıgınden gecer inşallah guzel haberler yazarız buraya

Aman aman maşallah bende bol su ıcmeye çalışıyorum inş kendılıgınden gecer inşallah guzel haberler yazarız buraya

İnşallah önce bizim sağlığımız gerçekten, kendimize çok dikkat etmeliyiz ki, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım

Merhabalar bende nisan annesiyim dün beta yaptırdım 14 gün gecti adetim 502 çıktı ara ara yaptırdım bu zamana kadar beta tahlilini

Herkese merhaba hamileliğimi yeni öğrendim 1 ağustosta betam 196 dı bugün tekrar baktık 566 olmuş çok şiddetli bi bel ağrım var bıçak saplanıyo gibi doktorum sadece uzanmalısın diyo ama ben çalışıyorum bu durumu yaşayan var mı ya da önerisi olan

Hayırlı olsun, benim de arada olan çok ağrım oluyor, ben de çalışıyorum, akşam eve gelince uzanıyorum 2 saat falan yatıyorum, geçiyor ama arada çok fena ağrıyor ve endişeleniyorum

Hayırlı olsun, benim de arada olan çok ağrım oluyor, ben de çalışıyorum, akşam eve gelince uzanıyorum 2 saat falan yatıyorum, geçiyor ama arada çok fena ağrıyor ve endişeleniyorum
evet evet benimde arada bi belime ağrı giriyo nefes aldırmıyor 5 dakika sonra geçiyo sonra tekrar giriyo doktor kasık sancısı olmadan korkmana gerek yok diyo ama ne bileyim belki bu ağrının bi çözümü vardır

Benim bazen kasıklarıma da ağrı giriyor geçiyor sonra, ara ara sancılar oluyor böyle, sağlıkla gelsinler inşallah

Benimde 5 gun gecikti 3300 hcg tuhaf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…