2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya aslindailk bebegim icin cok kez gittim biseyler yapmadiklari icin bu kimyasal gebelik icinde yapmazlar dusuncesiyle gitmedim
Bende kımyasal gebelık gecırdıgımde polikistik over olabılır hormon testi yapılması lazım dedı aslında onun da hıc Bı belirtisi yoktu adetlerim hep düzenliydi bu ay hormon testine niyetlendim böyle oldu. Sen bence adetin 3.günü Bı kadın doğuma git en azından kafan rahatlar

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 23-04-2024

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.

İSİMYaşSATKESEKalp AtışıCinsiyet DoğumTarihiKİLO
Seda42????01.04.2024?
????????
????????
????????
????????
????????
????????
????????

Selam kızlar yumurtlama 13 temmuz adet 28 temmuz. Şuan 4+5 beta 3300 kese gorunmedi
Hayırlı olsun.Kese görünmemesi normal bence ultrasondan bile fark ediyor bazen, karından basılınca küçükken görünmüyor. Sat 1 Temmuz mu? Benim de bugün 4+4 görünüyor ama daha beta baktırmadım

Merhaba teyzeleri biz bugün tanıştık annemle
6+0 sorunsuz ilerlerse doğumum nisanda

Eklentiler

• IMG-20230802-WA0000.jpg
    IMG-20230802-WA0000.jpg
    118,5 KB · Görüntüleme: 61
Şuan bebek için zararlı diye bekliyoruz 2 hafta sonrasını ama ben hissediyorum özellikle gece uyurken duyuyorum kalp atışını

Merhabalarrr , benimde sat 26 haziran pcos var. 😇O yüzden yumurtlama tarihlerim değişiyor sanırım geç yumurtladım çünkü Salı günü idrarda silik görünce dün kan verdim yani5.gün gecikmede öğrendim. 134.2 çıktı yarın doktor randevum var umarım her şey yolunda olur hepimiz için .

Merhabalarrr , benimde sat 26 haziran pcos var. 😇O yüzden yumurtlama tarihlerim değişiyor sanırım geç yumurtladım çünkü Salı günü idrarda silik görünce dün kan verdim yani5.gün gecikmede öğrendim. 134.2 çıktı yarın doktor randevum var umarım her şey yolunda olur hepimiz için .

Hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah 💐

Yavaş yavaş kalabalıklaşıyoruz kızlar, Allah sayımızı arttırsın, sağlıklı ve sorunsuz bir şekilde bu süreci tamamlamayı nasip eylesin 🥰💐

X