Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Bizim evlilik yıldönümümüz 19.03 , bebişimizin gelişi 27 Mart görünüyor. 19.03 te bebişim 38+2 olarak görünüyor bir aksilik olmazsa inşallah. Sizce ben o tarihte sezeryan olsam nasıl olur? Düşünüyorum evlilik yıl dönümünde gelse bizim minik🤭
19.03 çok güzel bir tarih bjkli olarak minik kartaliçe olur 😍😁 benimde tahmini 19 Mart ama sanmıyorum o zamana kalmayız biz de 😝

Anne karnındaki bir gün bile çok önemli diyorlar gelişim için özellikle son zamanlarda. O yüzden ben olsam sırf bi tarih için böyle bi karar vermezdim.
evet canım orası öyle tabikii. Doktorlar zaten 38-40. Haftalar arasında bebeğin alınma için en doğru haftalar olarak belirtiyor. Ben gelişimi normal olursa kilosu normal olursa her şeyiyle sağlıklı olursa ve doktor onayı olursa bunu düşünüyorum. Yoksa sağlıklı olsun en hayırlı en doğru zamanda gelsinn tabikii. :))
İnşallah hepimiz hayırlı şekilde doğru zamanda ve en kolay acısız şekilde kavuşuruz bebişlerimize. En hayırlısı neyse o olsun inşallah :)
Aminnnn, aminnn 🙏🏻🙏🏻

Yaa benimde evlilik yıldönümüm 25 Mart. Bebişin gelişine en geç 1 Nisan dedi doktor. Doğumu nasıl yapacağım belli değil ama bende evlilik yıldönümüme denk gelmesini çok istiyorum 🥰🙏🏻
Bebişlerimiz inşallah o tarihleri kendiii seçerrr sağlıkla sıhhatle kolaylıkla gelirlerr. 🤭🥰🥰🥰

Kuzum konu aç istersen inşallah geçici bir şeydir 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
insalah canim benim
Bencede konu aç canım genelde belki daha çok duyan vardır doktorun ne dedi bu durumla ilgili tam olarak ne oluyormuş öyle olunca tek başına bulgu bir şey ifade ediyormuymuş
canim + beyninde kist var burda konulara baktim 1-2 tane bebek vefat etmis bu kistler yuzunden ne yapayim bilmiyorum cok kotuyum kizimda da bobrekte buyume vardi ama kist yoktu
Başına gelen vardır belki canım konu aç :KK43: doktor ne dedi bu duruma amniyosentez mi önerdi direkt
birden fazla doktora gittim canim karari bana birakiyorlar esim illa amniyosentez diyor ama sehir disina ailemin yanina gidicem son haftam nasil yapayim bilmiyorum galiba onunda imzasi gerekiyor o da turkiye de degil cok karisik ya sivi aldirmaya aldiririm ama bu da kesin sonuc degilmis ki butun bulgular duzelse dahi zeka geriligi vs olabilirmis..

insalah canim benim

canim + beyninde kist var burda konulara baktim 1-2 tane bebek vefat etmis bu kistler yuzunden ne yapayim bilmiyorum cok kotuyum kizimda da bobrekte buyume vardi ama kist yoktu

birden fazla doktora gittim canim karari bana birakiyorlar esim illa amniyosentez diyor ama sehir disina ailemin yanina gidicem son haftam nasil yapayim bilmiyorum galiba onunda imzasi gerekiyor o da turkiye de degil cok karisik ya sivi aldirmaya aldiririm ama bu da kesin sonuc degilmis ki butun bulgular duzelse dahi zeka geriligi vs olabilirmis..
Çok zor karar canım Allah yardımcın olsun 🤲 İnşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olur ve en doğru kararı verirsin

anam bundan da mı alcaz dkfjslfk puset örtüsü arkadaş vermişti ama minderi hiç düşünmemiştim 😂 geçen biri pusete yığmış bi sürü eşya bebe rahat etsin diye doktor söyleniyordu. Bu pusetler bebeğin şekline göre tasarlanmış işte düşürceksiniz bebeği falan diye

X