- 19 Haziran 2022
- 859
- 1.767
benim
Gec oldu diye dusunuyorum gec dollenme gibi
Gec oldu diye dusunuyorum gec dollenme gibi
Benimde 5 gun gecikti 3300 hcg tuhaf
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde 5 gun gecikti 3300 hcg tuhaf
Yaşınız kacMerhabalar arkadaşlar,
Ben 24 haziranda adet oldum, 22 temmuz da adet olmam gerekiyordu. Adet tarihine 2 gün kala dayanamadım test yaptım hemen pozitif çıktı, sonra adet tarihini 2 gün geçti adet olmadım yine test yaptım o da pozitif Dün doktor randevum vardı. Kesesi oluşmuş çok şükür, yine de kan testi de yaptılar, HCG 3700 lerde çıktı. Doktor 4+5 haftalık dedi. 2.kez anne oluyorum bunca yıl sonra, çok heyecanlıyım. Çok mutlu oldum
Merhaba maşallah betanız çok iyi ben 4+6 da 1400 olmuştu betam sizinki gayet iyiSelam kızlar yumurtlama 13 temmuz adet 28 temmuz. Şuan 4+5 beta 3300 kese gorunmedi
Amin inşallahMerhaba arkadaşlar, ben de bugün test ile hamile olduğumu öğrendim. Pazartesi günü doktor randevum var. Icimde hem korku hem mutluluk var. Umarım hepimiz için her şey sağlıkla ve mutlulukla ilerler ve güzel bir bahar günü çocuklarımızı kollarımızı almak nasip olur.
Merhaba arkadaşlar, ben de bugün test ile hamile olduğumu öğrendim. Pazartesi günü doktor randevum var. Icimde hem korku hem mutluluk var. Umarım hepimiz için her şey sağlıkla ve mutlulukla ilerler ve güzel bir bahar günü çocuklarımızı kollarımızı almak nasip olur.
Hayırlı olsun betaniz kaçken gordunuzMerhaba ben de 5+0 ım betam çok yüksek o yüzden keseyi ve yolk saçını gördüm, kalp atışı için haftaya tekerler gideceğim
Kaçtı betanızMerhaba ben de 5+0 ım betam çok yüksek o yüzden keseyi ve yolk saçını gördüm, kalp atışı için haftaya tekerler gideceğim
6.haftada duymanın zararlı olduğunu doktorunuz mu söyledi acaba? Bana 6 da bakarız dedi çünkü doktorumŞuan bebek için zararlı diye bekliyoruz 2 hafta sonrasını ama ben hissediyorum özellikle gece uyurken duyuyorum kalp atışını
Doktorum Hamilelikte kalp atışları en rahat şekilde 8.haftadan sonra dinlenebilir dedi Hamilelikte 5. haftada bebeğin kalp atışlarının dinlenebilmesi için, transvajinal ultrason yapılması gerekebilirmiş Bu yöntem riskli hamileliklerde uygulanabilir fakat anne adaylarının bu konuda acele etmemesi tavsiye ediyoruz dedi6.haftada duymanın zararlı olduğunu doktorunuz mu söyledi acaba? Bana 6 da bakarız dedi çünkü doktorum
İyi mi kötümü bilemedim herkes bisey yazmisMerhaba maşallah betanız çok iyi ben 4+6 da 1400 olmuştu betam sizinki gayet iyi
38 yaşındayımYaşınız kac
Hayırlı olsun sat neydıKızlar tup bebek yapmıştım 1 yıl önce onu dusukle kaybettm maalesef 2 gün önce kendiligimden hamile kaldığımı ogrendim bu benim için bir mucize değerim 432 sizce iyimi
Belirtileriniz nelerdi acaba ne zaman başladı benimde adete 6 gün var belirtileri yaşıyorum da merak ettimBen de yeni öğrendim hamileliğimi 3-4 haftalık :)
Kaç haftalık hamilelik? Beta değerlerinin kendisinden çok artışı önemli diyorlar. Kayıptan sonra hamilelik yaşamak çok değişik. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.Kızlar tup bebek yapmıştım 1 yıl önce onu dusukle kaybettm maalesef 2 gün önce kendiligimden hamile kaldığımı ogrendim bu benim için bir mucize değerim 432 sizce iyimi
Evet önemli olan düzenli olarak artışı değerin 2 yada 3 günde bir kan verin artışı gözlemleyinKızlar tup bebek yapmıştım 1 yıl önce onu dusukle kaybettm maalesef 2 gün önce kendiligimden hamile kaldığımı ogrendim bu benim için bir mucize değerim 432 sizce iyimi