En sağlıklısı doktora gitmen canım. Sirkeli suyu da kendi başına yapma bence gebeliğin ilk haftaları riske atma. Doktor krem verir onu kullanırsın 3 gün geçer.Kızlar bende vajinal mantar oldu ilk sarı akıntı vardı daha ilerledi kaşıntı da eklendi ne yapmam lazım ilaçta kullanamıyorumsirkeli su falan dıştan çözum içten lazım
İçmeyerek :) bebek olunca akan sular duruyor. Eğer çok tiryakiyseniz yani içmeyince sinir stres çok oluyosa o yaşanan duygu durumundan dolayı bazı doktorlar aşırı tiryakilere günde en fazla 2 tane içmesine izin veriyorlar. Tabii ki öncelik tamamen bırakmak. Ben şöyle örnek vereyim 3 sene önce de yazmıştım bi üyeye. Sizi bi fanusa koyup içinize duman üfleseler hiç hava giriş çıkışı da yok sadece duman geliyo. Ne hissedersiniz? Bebeğinize de onu yaşatmayın o çok taze çok körpeGünaydınn güzell anne adayları aranızda sigara kullanan var mı eğer kullanıyorsanız bu durumla nasıl baş ediyorsunuz
böyle düşününce çok kötü oluyo gerçekten haklısınız hemen bırakmaya çalışıcamİçmeyerek :) bebek olunca akan sular duruyor. Eğer çok tiryakiyseniz yani içmeyince sinir stres çok oluyosa o yaşanan duygu durumundan dolayı bazı doktorlar aşırı tiryakilere günde en fazla 2 tane içmesine izin veriyorlar. Tabii ki öncelik tamamen bırakmak. Ben şöyle örnek vereyim 3 sene önce de yazmıştım bi üyeye. Sizi bi fanusa koyup içinize duman üfleseler hiç hava giriş çıkışı da yok sadece duman geliyo. Ne hissedersiniz? Bebeğinize de onu yaşatmayın o çok taze çok körpekolaylıklar dilerim bırakmanıza bebişiniz vesile olsun inşallah.
Bende 6 7. Haftaya kadar gitmeyi dusünmüyodum. Arkadaslarım sordum ilk zamanlar bişi vermezler dedı. Evde travazol var onu duruyorum bıraz kasıntı ya ıyı gelıyo kefıre basladım kendılıgınden gecer mi pekiEn sağlıklısı doktora gitmen canım. Sirkeli suyu da kendi başına yapma bence gebeliğin ilk haftaları riske atma. Doktor krem verir onu kullanırsın 3 gün geçer.
Bunu en çok sigara içenler anlar bende ıcıyorum Bı kereden gercekten bırakılmıyor sankı aserıyomuş gıbı surekli canım ıstıyor. Azaltmaya çalışıyorum azaltma azaltma bırakıcam 1 haftaya inşallahGünaydınn güzell anne adayları aranızda sigara kullanan var mı eğer kullanıyorsanız bu durumla nasıl baş ediyorsunuz
Teşekkür ederim. 3 temmuzHayırlı olsunsat neydı
Canım kefir yoğurt bolca da su canım. Doktor seni daha iyi yönlendirir tabii ki. Hijyene dikkat bide her tuvalette güzelce mantarları sil. Ben bekarken çok uğraştım onunlaBende 6 7. Haftaya kadar gitmeyi dusünmüyodum. Arkadaslarım sordum ilk zamanlar bişi vermezler dedı. Evde travazol var onu duruyorum bıraz kasıntı ya ıyı gelıyo kefıre basladım kendılıgınden gecer mi peki
Hayırlı olsun inşallah sag salım kucagına alırsın aramız bişi degılmiş bende 5 temmuzTeşekkür ederim. 3 temmuz
Su içmekten tuvalette yasar oldum artık. Kadınların en büyük çilesi mantar enfeksıyonu bence lanet bir şeyCanım kefir yoğurt bolca da su canım. Doktor seni daha iyi yönlendirir tabii ki. Hijyene dikkat bide her tuvalette güzelce mantarları sil. Ben bekarken çok uğraştım onunla
Keseyi gordunuzmu ben daha gitmedimHayırlı olsun inşallah sag salım kucagına alırsın aramız bişi degılmiş bende 5 temmuz
Yok 31 temmuzda kan verdım 293tü dun tekrar verdım ama daha çıkmadı ona gore gidicem artık inşallah herşey normaldirKeseyi gordunuzmu ben daha gitmedim
Kasıklarım çok sancılanıyordu adet olcakmışım gibi sancı vardı yanma tarzında.Bağırsaklarım çok hareketliydi. 2 gün gecikince kaset test yaptım ve çift çizgi oldu. Bunlardan sonra da göğüslerim çok ağrımaya başladı hala devam ediyor sancı ve göğüs ağrısı.Belirtileriniz nelerdi acaba ne zaman başladı benimde adete 6 gün var belirtileri yaşıyorum da merak ettim
1 temmuz benim . 4 gun gecikmeden 3300 beta çıkmıştı pazartesi tekrar gidicem goguslerim çok acimio ona takıldım daha önce hiç kimyasal gebelikte yaşamadım çok endiseliymHayırlı olsun inşallah sag salım kucagına alırsın aramız bişi degılmiş bende 5 temmuz
İnşallah canımYok 31 temmuzda kan verdım 293tü dun tekrar verdım ama daha çıkmadı ona gore gidicem artık inşallah herşey normaldir
Bence degerın iyi hiç endişelenme ben ilk çocugumda hıc anlamadım adet sancısı dan başka hıc bısı yoktu ama bunda gögüs agrım adetten 4 5 gün önce başladı yanı her gebelik farklı endişelenme1 temmuz benim . 4 gun gecikmeden 3300 beta çıkmıştı pazartesi tekrar gidicem goguslerim çok acimio ona takıldım daha önce hiç kimyasal gebelikte yaşamadım çok endiseliym
Benimde kasıklarım çok sancılanıyor ara ara sol tarafıma böyle pıt pıt ağrılar giriyordu ama dün gece adet olacakmışım gibi karnım ağrımaya başladı yanma tarzında dediğin gibi bide göğüslerim çok dolu ağrıma yok senin adına çok sevindim rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsinKasıklarım çok sancılanıyordu adet olcakmışım gibi sancı vardı yanma tarzında.Bağırsaklarım çok hareketliydi. 2 gün gecikince kaset test yaptım ve çift çizgi oldu. Bunlardan sonra da göğüslerim çok ağrımaya başladı hala devam ediyor sancı ve göğüs ağrısı.