2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba hanımlar. Sat 4 Temmuz, yumurtlama 15 Temmuz, ilişki ise 16 temmuzda gerçekleşti. Önceki gün evde yapılan strip testle çift çizgi gördüm dün gece ise kan verdim 123 çıktı beta değerim. İlki kimyasal olmak üzere 3.gebeliğim. 23 aylık bi kızım var. Şimdiki planlı bi gebelik değildi ama yine de istediğim bi bebekti. Fakat bana beta değeri çok az geldi 4 gün gecikmeyle daha öncekileri nerdeyse adet günü yaptırdığımda 500 üstü değerler görmüştüm bu biraz az geldi ama yarın veya öbür gün tekrarlıcam kan testini düzenli artış var mı takipte olcam. Herkese güzel bi hamilelik dönemi dilerim

Hayırlı olsun, sağlıkla devam etsin inşallah

Hayırlı olsun, sağlıkla devam etsin inşallah
Teşekkür ederim herkesin hamileliği sağlıkla devam etsin. Rabbim isteyene hak edene nasip etsin Ben erken oldu biraz daha kızım bebek falan diye bi üzüldüm ve şaşırdım ama beta değeri düşük olunca daha çok üzüldüm bakalım nasibi varsa gelir elbet.

Ben de çok fazla bel ağrısı oluyor, kasıklarıma da ara ara sancı giriyor, çok korkuyorum ben de
Ayy maşallah saglıkla kucagınıza alırsınız ıns benımde adete 2 gun kala 293 çıktı Bı kımyasal im var dıye bende endıseliyım yarin kan vercem yıne ıns 2 katı artıs olmustur

Ayy maşallah saglıkla kucagınıza alırsınız ıns benımde adete 2 gun kala 293 çıktı Bı kımyasal im var dıye bende endıseliyım yarin kan vercem yıne ıns 2 katı artıs olmustur

İnşallah canım, benim de bir kaybım var, Nisan ayında boş gebelikten kürtaj olmuştum, şimdi de endişeliyim kalbini duyana kadar içim rahat etmeyecek, senin değer bence çok iyi

Hayırlı olsun neredeyse aynıyız benim de sat 2 Temmuz yumurtlama 17 Temmuz . Ben evde 2 test yaptım pozitifti ama daha kan vermedim yarın sabah gitmeyi planlıyorum sağlık ocağına. Bence değere takılmayın önemli olan 2 günde bir yeterli artış olması. Benim de bir kızım var bir de düşük oldu , bu 3. Gebelik

Benim de Sat 3 Temmuz

Hayırlı olsun canım. Senin de betan belli olmuş, ben biraz ağırdan aldım çünkü genelde benim beta başlarda düşük oluyor, öğrendiğimde adetim geçmiş olsa bile 50 100 anca çıkıyor.

Çok şükür, inşallah sağlıklı devam eder, erkenden de doktora gitmek istemiyorum, takdir-i ilahi diyeceğim, tatile çıkacağım 2 hafta. Döndükten sonra doktora gitmeyi planlıyorum, şimdi gidersem zaten ne keseyi ne de bebeği görebileceğim o yüzden beklemekte fayda var

Amin.Aynen erken gitmek bence de mantıklı değil eğer bir sağlık sorunun yoksa. Benim gebeliklerimde 7. Haftada duyulmuştu kalp atışı. Ben de ağustos 15 ten sonra giderim muhtemelen

Amin.Aynen erken gitmek bence de mantıklı değil eğer bir sağlık sorunun yoksa. Benim gebeliklerimde 7. Haftada duyulmuştu kalp atışı. Ben de ağustos 15 ten sonra giderim muhtemelen

Ben de öyle düşünüyorum, herhangi bir lekelenme ve kanama olmadığı sürece gitmeyeceğim, ayın 20 sinden sonra gideceğim ben de, nasipse hem keseyi hem de kalbini duyarım inşallah diye düşünüyorum, senin diğer gebeliğinde ki düşük sebebi neydi canım

Sağlıksız gebelik dediler bir sebep yoktu aslında. Kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım.

Ya değere takılmadım da yine de beklemekte fayda var bakalım. Size de hayırlı olsun betayı yazarsınız buraya da

Ya aslindailk bebegim icin cok kez gittim biseyler yapmadiklari icin bu kimyasal gebelik icinde yapmazlar dusuncesiyle gitmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…