2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Yaşınız kac

Merhaba arkadaşlar, ben de bugün test ile hamile olduğumu öğrendim. Pazartesi günü doktor randevum var. Icimde hem korku hem mutluluk var. Umarım hepimiz için her şey sağlıkla ve mutlulukla ilerler ve güzel bir bahar günü çocuklarımızı kollarımızı almak nasip olur.

Amin inşallah

Hayırlı olsun, amin inşallah

6.haftada duymanın zararlı olduğunu doktorunuz mu söyledi acaba? Bana 6 da bakarız dedi çünkü doktorum
Doktorum Hamilelikte kalp atışları en rahat şekilde 8.haftadan sonra dinlenebilir dedi Hamilelikte 5. haftada bebeğin kalp atışlarının dinlenebilmesi için, transvajinal ultrason yapılması gerekebilirmiş Bu yöntem riskli hamileliklerde uygulanabilir fakat anne adaylarının bu konuda acele etmemesi tavsiye ediyoruz dedi

Kalp atışını ne dinlemek için ne zaman ultrasona gitmek lazım acaba? 4+0ım ben bugün. Herhalde 6+0 ya da 7+0 mı diyorsunuz hanımlar?

Kızlar tup bebek yapmıştım 1 yıl önce onu dusukle kaybettm maalesef 2 gün önce kendiligimden hamile kaldığımı ogrendim bu benim için bir mucize değerim 432 sizce iyimi

Kızlar tup bebek yapmıştım 1 yıl önce onu dusukle kaybettm maalesef 2 gün önce kendiligimden hamile kaldığımı ogrendim bu benim için bir mucize değerim 432 sizce iyimi
Kaç haftalık hamilelik? Beta değerlerinin kendisinden çok artışı önemli diyorlar. Kayıptan sonra hamilelik yaşamak çok değişik. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

Evet önemli olan düzenli olarak artışı değerin 2 yada 3 günde bir kan verin artışı gözlemleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…