2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar benim de duaya ihtiyacım var dünden beri moralim aşırı bozuk, benim de akıntıyla karışık kanamam var, doktoru aradım ilaç miktarını 2 kat artırdı, lütfen dua edin
şuan seni çok iyi anlıyorum inşalalh bebegin seninle kalır kuzum sende bana dua et yarın doktoruna görün neden hamilelikler bu kadar sorunlu oldu anlamıyorum

Kızlar benim de duaya ihtiyacım var dünden beri moralim aşırı bozuk, benim de akıntıyla karışık kanamam var, doktoru aradım ilaç miktarını 2 kat artırdı, lütfen dua edin
Rabbım yardımcın olsun canim.sakin kalmaya calis tamam mı? Rabbım cumlemize hayirli haberler verdirsin insallah

Düşük tehliken var dedi canım igne felan yapmadı yarın sabah özele gidecem nolur dua edin bu sefer bebegimi kaybetmek istemiyorum
Özel doktoruna git ve iğne iste kuzum kese var iğne kesin verirler hapla olcak gibi değil ilerliyor Allah korusun ama iyi düşün ben 3 damla kan ile kaybettim bak sıkı solu tutunmuş sana istediği kadar kırmızı kan olsun keseyi gördün. Peki kese yanında mı kanama alanı var yoksa rahimde mi kuzum bişey dedi mi

Hiç bir şey demedi kese etrafı bembeyaz çok güzeldi göremedim kanama alanı canım resim verse bakardım onuda vermedi

Kötü tecrübelerini aklına getirme nolursun, biliyorum çok zor ama dirayetli ol iyi düşün stres çok çok önemli vücudumuza neler yapabileceğini anlayamıyoruz gerçekten. İğne yapmadıklarına göre belki de senin ilaçlarını yeterli görmüşlerdir bunu da düşün. İnşallah yarın kendi doktoruna gidip bize güzel haberlerle geleceksin

Hiç bir şey demedi kese etrafı bembeyaz çok güzeldi göremedim kanama alanı canım resim verse bakardım onuda vermedi
Yarın zaman kaybetmeden kendi doktoruna git ve iğne vermesini iste iğne daha etkili dikkat et kendini önceliğin moral kuzum dik ayakta dur aklına kötü şeyler getirme ben kızımda kırmızı kanama yaşıyordum kese etrafında değildi doktor korkma diyordu bak benim kesem yırtıldı sonra tekrar birleşmiş karnımda ambiyotık band oluştu kesenin içi ikiye bölündü doktorlar bebek sakat olur kese yırtılır düşer dediler 12 haftada maşallah şuan 4 yaşında diceğim o ki negatif düşünme lütfen olumlu ol

Seninde mi kuzum ya Allah yardımcınız olsun sağlıkla gelsin bebekler inşallah

Düşük tehliken var dedi canım
Kötü düşünme gerçekten ellerini karnına koy ve Eğer biliyorsan Ayetelkürsi oku.
Muhakkak faydası oluyor.

Bende çok fazla kürtaj ve düşük yaşadım. Sonra birgün Kızım karnımda 5 haftalıkken kanamam baslamişti doktora gittim . Rahminde Keseden daha büyük kanama alanı var dedi. Büyük ihtimal düşükle sonuçlanır dedi.
O Gece çok fazla dua ettim.
Öyle içten ettim ki Rabbim de ihsanda bulundu.
İki güne kanamam kesildi. Sonra yine problemler oldu elbet ama bir şekilde 9 ayı tamamladık. Hamdolsun
İnşallah senin gebeliğinin sonuda hakkında hayırlı sonuçlansın..

Sonu kötü bitse bile
Ayet varya hani ,
" Sizin hayır bildiklerinizde şer, Şer bildiklerinizde de hayır vardır . Siz bilemezsiniz Allah herseyi en iyi bilendir " der.

Bu ayete sığınacaģız.

Elden gelen başka şey yok

Canım bende kanamam oldugunda gece 3 gibi doktora gitmiştim
Sonra acildeki doktorla kavga ettik bu saatte neden geldin filan dedigi için.

Sonra üzerime yürüdü resmen beni dövecekti.
Çok kötü birşeyler yaşamıştım..
Sinirlendim bana dokunmasını bile bile istemeden tedaviyi reddedip gece nöbetci eczabeden progestan aldım. 200 lükten bir tane yuttum.
Bir tanede fitil olarak kullandım ve dualarımi edip yattım. Üstelik eşimde yurtdışındaydı tek başımaydım.

Sabahında kendi doktoruma gittim.
Büyük ihtimal düsükle sonuçlanır dedi.
Ama dün geceki progestanı yapmakla iyi etmişsin de dedi

Sen kullaniyormusun.
Allahın izniyle Baya faydası oluyor.

Hemen okuyorum canım biliyorum çok şükür dualarda dinliyorum gerisi allhın taktiri

Çok iyi yapmışlar o zaman canın amin cümlemize

Sabah akşam kullanıyorum canım hemen acilde gelince içtim 9 gibi sabah 7 de yine içecegim yarın 9 da randevu almadan doktordayım inşallah eski doktorum beni hemen alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…