2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Bende lekelenme yok canım kimyasal gebelik geçirdiğim için doktorum önlem amaçlı hem fitil hemde iğne yazdı ama iğnelerden sonra ağrım hafifledi progestanı da kullanıyorum şimdi günde 3 çok oluyor kullanamıyorum 2 kullanıyorum oda ağrılarıma etki etmiş olabilir bilemiyorum. Yarın doktor kontrolüm var kese görürsek eğer bakalım bu sefer ne dicek belki benimde kanama alanı filan gözükmezse düşürür diye tahmin ediyorum
Hayırlı güzel haberler alın inşallah yarın ki randevunuzda 🙏🏻 ağrıları da azaltıyormuş progestan :)

Kaç mg kullanıyorsunuz benim 200 mg o yüzden Sadece yatmadan kullan dedi gün içinde duphaston kullanıyorum sabah öğlen akşam
Benimde 200 mg, başka ilaç kullanmıyorum :) bugün 3 kez kullandım çok şükür iyi hissettirdi :) ama çok duygusal ve sinirliyim. Hamilelikte iniş çıkışlar oluyor tamamda acaba bu ilacında etkisi var mı diye düşünmeden edemedim 😅

Günaydın kızlar benim akıntım çok fazla normal mi bu fitilden dolayı mı oluyo acaba
Fitil akıntıları kesmesi için veriliyormuş. Bence kendi doktorunuza tekrar danışınız belki ultrasonda bakmak ister, duruma göre fitilin alınma sıklığını ayarlar. İlk önce iç ferahlığı 🙏🏻

😭😭😭😭 şuan seni çok iyi anlıyorum inşalalh bebegin seninle kalır kuzum sende bana dua et yarın doktoruna görün neden hamilelikler bu kadar sorunlu oldu anlamıyorum 😔😔😔😔
İkinize de gördüğümden beri dua ediyorum kızlar V e n u s V e n u s inşallah iyi haberlerle gelceksiniz hissediyorumm💕

Kizlar benim bulantilar maalesef baya kotu durumda suan.cumartrsi baslamisti.suan cok fena😔su bile görmek istemiyorum..işe gidecegim ama nasil gidecegim hicbir fikrim yok😔

Kızlar kan verdim. Saglik ocağındaki doktor keseyi gördüysen betaya bakmaya gerek yok dedi
Hep böyle diyorlar ama ben boş gebeliğimde bir şeylerin ters gittiğini bu şekilde anlamıştım ve dr'a gitmiştim 🙄 toksoplazma vs testlerini yaptirmami istemişti Dr, sağlık ocağında yaptırdım. Tedaduk ki sağlık ocağındaki Dr betayi da eklemiş testlere 2900 kusurdu 6+5teyken. Görünce şok oldum dr'a gittim biz bu haftalarda beta bakmayız falan dedi, kese bozulmaya başlamış demişti. Yani bu şekilde anlaşılabilir bazı şeyler demek ki 🤔

Kizlar benim bulantilar maalesef baya kotu durumda suan.cumartrsi baslamisti.suan cok fena😔su bile görmek istemiyorum..işe gidecegim ama nasil gidecegim hicbir fikrim yok😔
Benim bir şeyler yiyince oluyor genelde yağlı bir şey yediysem öğlen ya da akşam bulanıyor dün akşam kötüydüm hemen uyudum şimdi uyanınca daha iyiyim. Bu sefer de burnum tıkanmış nefes alamıyorum her gün bir yeni güncelleme

Benim bir şeyler yiyince oluyor genelde yağlı bir şey yediysem öğlen ya da akşam bulanıyor dün akşam kötüydüm hemen uyudum şimdi uyanınca daha iyiyim. Bu sefer de burnum tıkanmış nefes alamıyorum her gün bir yeni güncelleme
O benim dunki durumdu.burun tikanikligi bide hafif burunda kanama..ben bugun inanilmaz kotu uyandim.bulantiya uyandim resmen. 1.5 saat boyunca epey kotuydum.ogurdum defalarca ama kusamadim.sonra ise gitmek icin evden cikinca 20 dk kdr yurudum yolda meyve suyu aldim.minik minik ictim.toparladim suan daha iyiyim.

X