- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Mide bulantısı kötü oluyor ya inşallah kısa sürede gecerO benim dunki durumdu.burun tikanikligi bide hafif burunda kanama..ben bugun inanilmaz kotu uyandim.bulantiya uyandim resmen. 1.5 saat boyunca epey kotuydum.ogurdum defalarca ama kusamadim.sonra ise gitmek icin evden cikinca 20 dk kdr yurudum yolda meyve suyu aldim.minik minik ictim.toparladim suan daha iyiyim.
Gerçekten böyle riskli durumlar için bakılması gerek.. çok kızdım şuan bilseydim bu bilgiyi net zorla baktirtirdim. Sanki kendileri bakıyor niye böyle bakmak istemiyorlar vs anlamıyorum çok yokuşa sürüyorlar bazen işiHep böyle diyorlar ama ben boş gebeliğimde bir şeylerin ters gittiğini bu şekilde anlamıştım ve dr'a gitmiştimtoksoplazma vs testlerini yaptirmami istemişti Dr, sağlık ocağında yaptırdım. Tedaduk ki sağlık ocağındaki Dr betayi da eklemiş testlere 2900 kusurdu 6+5teyken. Görünce şok oldum dr'a gittim biz bu haftalarda beta bakmayız falan dedi, kese bozulmaya başlamış demişti. Yani bu şekilde anlaşılabilir bazı şeyler demek ki
İnşallah kuzum sen ne zaman gidiyorsun doktora ?Ben inanıyorum göreceksin inşallah sorunsuzca
Olumsuz şeyler düşünme canım, her şey olacağına varıyor zaten. Hem sen keseni gormustun karından. Benim o zaman kesem zaten küçükmüş ama Dr endiselenmemi istemedi demek ki. Sen kafana takma, şimdi yine testleri yaparken özellikle beta istemicem bakarsa kendi eklesin, çünkü çok kafa yoruyoruz böyle psikolojimiz bozulurGerçekten böyle riskli durumlar için bakılması gerek.. çok kızdım şuan bilseydim bu bilgiyi net zorla baktirtirdim. Sanki kendileri bakıyor niye böyle bakmak istemiyorlar vs anlamıyorum çok yokuşa sürüyorlar bazen işi
Cuma günü gidicem ilk kez kese için bebeğimİnşallah kuzum sen ne zaman gidiyorsun doktora ?
Yaaa bebislerimizin kalbi mi oluştu o zamaanBak neye denk geldimmm bende de burun tıkanıklığı vardı her şeyin sebebinin bebiş olması ne acayipgolden-snitch
Bu hafta benimki oluşuyor cuma günü atmaya başlayacakmışYaaa bebislerimizin kalbi mi oluştu o zamaanher ne kadar uygulamalarda oluştu dese de henüz duymadığım için inanamıyorum, ama burnum tıkandığına göre kanıtı mi bu
Şu 1 hafta hemen bı geçsin yaaBu hafta benimki oluşuyor cuma günü atmaya başlayacakmış35.günde yani tam 5+0’da atmaya başlarmış senin minişinin çoktaan başladı
O zaman kaç olacaksın kuzum hafta olarakCuma günü gidicem ilk kez kese için bebeğim
Geçmiyor hiç günlerŞu 1 hafta hemen bı geçsin yaa
5+0 olucam bitanem doktor hesaplayıp o günü verdiO zaman kaç olacaksın kuzum hafta olarak
Gerçekten öyle ya, kaldı 8 günGeçmiyor hiç günler
Bence boşu bosuna stres yapıyorsunEvhamlı anne geldibeta artışına kafayı takmış durumdayım kızlar. İkinci betam 2,5 kat artmıştı. Üçüncü betam 3 katından az daha fazla arttı. Dördüncü betam yine 2,5 kat artmış. Artış hızı düşmüş yani bu bi problem mi sizce? Evet yine katlamaya devam ediyor ama bi önceki 3 kattan fazla olunca bilemedim. Sırasıyla 47,7-122,8-379,3-997,2
Evet ya nasip ne diyelim.. Allah inşallah kucağımıza sağlıklı bir şekilde verir bebislerimiziOlumsuz şeyler düşünme canım, her şey olacağına varıyor zaten. Hem sen keseni gormustun karından. Benim o zaman kesem zaten küçükmüş ama Dr endiselenmemi istemedi demek ki. Sen kafana takma, şimdi yine testleri yaparken özellikle beta istemicem bakarsa kendi eklesin, çünkü çok kafa yoruyoruz böyle psikolojimiz bozulur
35 günlük olunca atmaya başlıyor kalpleri ama biz ultrasonda 35ten en erken 1 hafta sonra en geçte 2 hafta sonra duymaya başlıyoruzYaaa bebislerimizin kalbi mi oluştu o zamaanher ne kadar uygulamalarda oluştu dese de henüz duymadığım için inanamıyorum, ama burnum tıkandığına göre kanıtı mi bu
Duymadığım için hala inanamıyorum ya sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yermiş modundayim35 günlük olunca atmaya başlıyor kalpleri ama biz ultrasonda 35ten en erken 1 hafta sonra en geçte 2 hafta sonra duymaya başlıyoruz
Hoşgeldin canimm, seni burada görmek harikaamerhaba kızlar bende bugün çift cizgi gördüm ve hemen buraya koştum sonunda anneler grubundayım hala ınanamıyorum