- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Canım ilaçların yeterli geliyor demek ki eğer çok sıkıntı bir durum olsaydı iğne de yapardı ama bak kesen de büyümüş o yüzden endişelenme dualarım seninle inşallah bebeğin seninle kalacakDüşük tehliken var dedi canım igne felan yapmadı yarın sabah özele gidecem nolur dua edin bu sefer bebegimi kaybetmek istemiyorum
Canım devlet hastanesi baktı tamam kanama alanı var mı yok mu onu bile söylemediCanım ilaçların yeterli geliyor demek ki eğer çok sıkıntı bir durum olsaydı iğne de yapardı ama bak kesen de büyümüş o yüzden endişelenme dualarım seninle inşallah bebeğin seninle kalacak
Devletteki o aletlere rağmen karnından gorebilmis ama bir de öyle düşünCanım devlet hastanesi baktı tamam kanama alanı var mı yok mu onu bile söylemedi
Evet ultrason çok kalteli gösterdi canım etrafıda bembeyazdı kanama alanı olsa siyah olmazmıydıDevletteki o aletlere rağmen karnından gorebilmis ama bir de öyle düşün
Aslında devlette daha tecrübeli oluyorlar birçok vaka gördükleri için canım sen içini ferah tut yarın daha güzel haberlerini alırız inşallahCanım devlet hastanesi baktı tamam kanama alanı var mı yok mu onu bile söylemedi
Amin canım inşallahAslında devlette daha tecrübeli oluyorlar birçok vaka gördükleri için canım sen içini ferah tut yarın daha güzel haberlerini alırız inşallah
Ben de öyle biliyorum canım, o yüzden hiç endişelenme özelde daha rahat görürsün rahatlarsın, ama kendine şu an stres yapma bebeğin insallah seninleEvet ultrason çok kalteli gösterdi canım etrafıda bembeyazdı kanama alanı olsa siyah olmazmıydı
Resimde vermediki verse atardım size bakardınız ablık gösterdi kese burda diye tam inceleyemedim inşallah benimledir çok dua ediyorumBen de öyle biliyorum canım, o yüzden hiç endişelenme özelde daha rahat görürsün rahatlarsın, ama kendine şu an stres yapma bebeğin insallah seninle
Hayatım hep yat tuvalete bile minik adımlarla git bebişin sıkı sıkı tutanacak sanaDüşük tehliken var dedi canım
Canim 3.kan verisimde saglik ocağında diğer tahlillerimide aldilar.Ahh canim benim Allah kucağında gormeyide nasip etsin.darisi bizlerin başına inşallah.ole gerginim kiO kadar güzel duygu ki ellerim titredi benim heyecandanguzel haberler diyeceğine inanıyorum beta artışın çok güzel ama yine kan vermen lazım tiroit vs şeylere bakiliyormus
Dualarım seninle bitanem.. bak keseyi de görmüşsün gönlünü ferah tut bol bol dua et ve dinlen Allah’ın izniyle mucizen sana tutunacak2 tane özel hastane gezdim birinde de nöbetçi kadın dogum doktoru yok. Sadece devlette var dediler devlete gittim. Keseyi karından gördü ilacına devam yapacak başka bişey yok dedi. Kesem büyümüştü
Amin canım inşallah bende buna inanmak çok istiyorumHayatım hep yat tuvalete bile minik adımlarla git bebişin sıkı sıkı tutanacak sana
Buna inan lütfen
Canim benim dualarım seninle.sakin ol tamam mı?hersey yoluna girecekKızlar benim kahverengi lekem kırmızıya dönüyor birazdan acile gidecem yine olmadı çok üzgünüm
Canım hiç merak etme seninle inşallahResimde vermediki verse atardım size bakardınız ablık gösterdi kese burda diye tam inceleyemedim inşallah benimledir çok dua ediyorum
Dualarım seninle canım, inşallah hiç bir sıkıntı çıkmayacakKızlar benim de duaya ihtiyacım var dünden beri moralim aşırı bozuk, benim de akıntıyla karışık kanamam var, doktoru aradım ilaç miktarını 2 kat artırdı, lütfen dua edin
İnşallah bitanem inşalallah keseyi gördüm ama içim rahat degil igne felan hiç bir şey yapmadılar. Ben boş gebeligimde de keseyi gayet güzel görmüştüm ama kanamam kesilmemişti 1 hafta sonra düşük yaptı. Çok dua ediyorum çokDualarım seninle bitanem.. bak keseyi de görmüşsün gönlünü ferah tut bol bol dua et ve dinlen Allah’ın izniyle mucizen sana tutunacak
Ah kuzum Rabbım çok büyük içini ferah tut tamam mı dualarım seninleİnşallah bitanem inşalallah keseyi gördüm ama içim rahat degil igne felan hiç bir şey yapmadılar. Ben boş gebeligimde de keseyi gayet güzel görmüştüm ama kanamam kesilmemişti 1 hafta sonra düşük yaptı. Çok dua ediyorum çok