2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
O kadar güzel duygu ki ellerim titredi benim heyecandan guzel haberler diyeceğine inanıyorum beta artışın çok güzel ama yine kan vermen lazım tiroit vs şeylere bakiliyormus

Kızlar benim kahverengi lekem kırmızıya dönüyor birazdan acile gidecem yine olmadı çok üzgünüm
Kuşum hemen müdahale edilir sakin ol sen en kötüsünü düşünme. dualarım seninle bişey olmıcak miniğe inşallah

2 tane özel hastane gezdim birinde de nöbetçi kadın dogum doktoru yok. Sadece devlette var dediler devlete gittim. Keseyi karından gördü ilacına devam yapacak başka bişey yok dedi. Kesem büyümüştü
Çok şükür herşey olması gerektiğine dönecek bak o sana tutunmuş büyümüş.

2 tane özel hastane gezdim birinde de nöbetçi kadın dogum doktoru yok. Sadece devlette var dediler devlete gittim. Keseyi karından gördü ilacına devam yapacak başka bişey yok dedi. Kesem büyümüştü
Harika haber canım, üzülme bebiş de strese girmesin tam büyüme evresi senin huzurlu olman önemli, moralini bozmak yok inşallah sağlıkla kavusacaksin

Canım kötü düşünme bak Kese de büyümüş inşallah geçecek

Harika haber canım, üzülme bebiş de strese girmesin tam büyüme evresi senin huzurlu olman önemli, moralini bozmak yok inşallah sağlıkla kavusacaksin
Düşük tehliken var dedi canım igne felan yapmadı yarın sabah özele gidecem nolur dua edin bu sefer bebegimi kaybetmek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…