- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
O kadar güzel duygu ki ellerim titredi benim heyecandanAy gerçekten kafayı yemelik durumdayım.unutup rutine dönmek istiyorum ama ne mümkün.ne güzel o değerler bana hazıra konmuş gibi geliyorbenim kolum delik deşik oldu.dahada vermem zaten. Hersey Allah tan ona dayandım o ne derse o olur.Sali günü gidip gorucez insallah.
Ah kuzum benim bize de haber ver mutlaka hakkınızda hayırlısı olsunKızlar benim kahverengi lekem kırmızıya dönüyor birazdan acile gidecem yine olmadı çok üzgünüm
Ya kuzum korkma Allah büyük ne diyim de bilemedim allahtan ümit kesilmez git bakalım doktor ne dicek kese filan gözükür inşallahKızlar benim kahverengi lekem kırmızıya dönüyor birazdan acile gidecem yine olmadı çok üzgünüm
Sakin ol canım gerekli mudehale yapılacaktır dualarım seninleKızlar benim kahverengi lekem kırmızıya dönüyor birazdan acile gidecem yine olmadı çok üzgünüm
canımm ınsallah kotu bsey yoktur.. ya dualarım senınle..Kızlar benim kahverengi lekem kırmızıya dönüyor birazdan acile gidecem yine olmadı çok üzgünüm
Folik asit verdi doktorum sadece ben mfk nın fodegasını içiyorum omega 3 felan var içinde
Ya korkma belki kanama alanı vardır sadece iğne fln veriler inşallah bi sorun olmazKızlar benim kahverengi lekem kırmızıya dönüyor birazdan acile gidecem yine olmadı çok üzgünüm
Kuzum dualarımdasın sakin kalmaya inşallah birşey olmayacakKızlar benim kahverengi lekem kırmızıya dönüyor birazdan acile gidecem yine olmadı çok üzgünüm
Umitsizlik yok.gerekli mudahale yapilacaktir.vakit kaybetmeden git.bizide haberdar et..Kızlar benim kahverengi lekem kırmızıya dönüyor birazdan acile gidecem yine olmadı çok üzgünüm
Hosgeldin aramizaMerhaba sevgili Mayıs anneleri. Allah nasip ederse ben de mayıs annesi olmaya adayım. SAT: 22 Ağustos BAT:17 Eylül Tahmini doğum tarihi: 28 Mayıs 2024 ve son olarak 31 yaşındayım sevgiler
Teşekkürler hoşbuldumHosgeldin aramiza
Kuşum hemen müdahale edilir sakin ol sen en kötüsünü düşünme. dualarım seninle bişey olmıcak miniğe inşallahKızlar benim kahverengi lekem kırmızıya dönüyor birazdan acile gidecem yine olmadı çok üzgünüm
Çok şükür herşey olması gerektiğine dönecek bak o sana tutunmuş büyümüş.2 tane özel hastane gezdim birinde de nöbetçi kadın dogum doktoru yok. Sadece devlette var dediler devlete gittim. Keseyi karından gördü ilacına devam yapacak başka bişey yok dedi. Kesem büyümüştü
Düşük tehliken var dedi canımÇok şükür herşey olması gerektiğine dönecek bak o sana tutunmuş büyümüş.
Olsun bu bir ihtimal kötüyü düşünmek yok bir çok kişi bunu yaşayabiliyor dinlenerek ilaçla geçiyor bir şekilde seninde öyle olacak iyi düşün iyi olsun iyi enerji yay iyi olduğunu hissetDüşük tehliken var dedi canım
Harika haber canım, üzülme bebiş de strese girmesin tam büyüme evresi senin huzurlu olman önemli, moralini bozmak yok2 tane özel hastane gezdim birinde de nöbetçi kadın dogum doktoru yok. Sadece devlette var dediler devlete gittim. Keseyi karından gördü ilacına devam yapacak başka bişey yok dedi. Kesem büyümüştü
Canım kötü düşünme bak Kese de büyümüş inşallah geçecek2 tane özel hastane gezdim birinde de nöbetçi kadın dogum doktoru yok. Sadece devlette var dediler devlete gittim. Keseyi karından gördü ilacına devam yapacak başka bişey yok dedi. Kesem büyümüştü
Düşük tehliken var dedi canım igne felan yapmadı yarın sabah özele gidecem nolur dua edin bu sefer bebegimi kaybetmek istemiyorumHarika haber canım, üzülme bebiş de strese girmesin tam büyüme evresi senin huzurlu olman önemli, moralini bozmak yokinşallah sağlıkla kavusacaksin