2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Düşük tehliken var dedi canım igne felan yapmadı yarın sabah özele gidecem nolur dua edin bu sefer bebegimi kaybetmek istemiyorum 😢😢😢😢
Canım ilaçların yeterli geliyor demek ki eğer çok sıkıntı bir durum olsaydı iğne de yapardı ama bak kesen de büyümüş o yüzden endişelenme dualarım seninle inşallah bebeğin seninle kalacak 🙏

Canım ilaçların yeterli geliyor demek ki eğer çok sıkıntı bir durum olsaydı iğne de yapardı ama bak kesen de büyümüş o yüzden endişelenme dualarım seninle inşallah bebeğin seninle kalacak 🙏
Canım devlet hastanesi baktı tamam kanama alanı var mı yok mu onu bile söylemedi

Ben de öyle biliyorum canım, o yüzden hiç endişelenme özelde daha rahat görürsün rahatlarsın, ama kendine şu an stres yapma bebeğin insallah seninle 🙏
Resimde vermediki verse atardım size bakardınız ablık gösterdi kese burda diye tam inceleyemedim inşallah benimledir çok dua ediyorum 🙏🙏🙏

O kadar güzel duygu ki ellerim titredi benim heyecandan 🥰guzel haberler diyeceğine inanıyorum beta artışın çok güzel ama yine kan vermen lazım tiroit vs şeylere bakiliyormus :KK43:
Canim 3.kan verisimde saglik ocağında diğer tahlillerimide aldilar.Ahh canim benim Allah kucağında gormeyide nasip etsin.darisi bizlerin başına inşallah.ole gerginim ki😑😑sali gunu bende yazarım müjde kizlar diye insallah

Hiç bir şey olmayacak Allah’ın izniyle bak keseyi de görmüşsün sağlıkla gelecek dualarımız seninle 🙏🏻

2 tane özel hastane gezdim birinde de nöbetçi kadın dogum doktoru yok. Sadece devlette var dediler devlete gittim. Keseyi karından gördü ilacına devam yapacak başka bişey yok dedi. Kesem büyümüştü 😭😭😭😭
Dualarım seninle bitanem.. bak keseyi de görmüşsün gönlünü ferah tut bol bol dua et ve dinlen Allah’ın izniyle mucizen sana tutunacak🙏🏻

Resimde vermediki verse atardım size bakardınız ablık gösterdi kese burda diye tam inceleyemedim inşallah benimledir çok dua ediyorum 🙏🙏🙏
Canım hiç merak etme seninle inşallah 🙏 Banu Çiftçi'nin kitabını okuyorum 20. Haftadan önce olan tüm kanamalara düşük tehdidi deniliyormus. Biliyorsun ki adet kanaması gibi aylarca kanama yaşayıp doğum yapanlar da var. Dr sırf kanaman var diye böyle bir şey demiş olabilir. Sen gönlünü ferah tut 🙏

Dualarım seninle bitanem.. bak keseyi de görmüşsün gönlünü ferah tut bol bol dua et ve dinlen Allah’ın izniyle mucizen sana tutunacak🙏🏻
İnşallah bitanem inşalallah keseyi gördüm ama içim rahat degil igne felan hiç bir şey yapmadılar. Ben boş gebeligimde de keseyi gayet güzel görmüştüm ama kanamam kesilmemişti 1 hafta sonra düşük yaptı. Çok dua ediyorum çok 😔😔😔

İnşallah bitanem inşalallah keseyi gördüm ama içim rahat degil igne felan hiç bir şey yapmadılar. Ben boş gebeligimde de keseyi gayet güzel görmüştüm ama kanamam kesilmemişti 1 hafta sonra düşük yaptı. Çok dua ediyorum çok 😔😔😔
Ah kuzum Rabbım çok büyük içini ferah tut tamam mı dualarım seninle

X