- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
Amin canım inşallahTopiği görünce duygulandım ilk oğlumda 2021 Mayıs anneleri grubundaydım. Şimdide Mart anası olacağım sanırım. Hepinize mutlu sağlıklı gebelikler diliyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Benim gebeliklerim riskli biraz kanama filan yaşadım ilaç kullanıyorum o yüzden yorgunluk uyku hali halsizlik hala yaşıyorum.Amin canım inşallahbu yorgunluğumuz ne zaman geçecek mart annesi
GazKızlar ben kasıklarımda bir doluluk şişkinlik hissediyorum sizde de var mı? Ve karnım da şişti gibi daha şimdiden. Pantolonlarımı zor düğmeliyorum halbuki kilom aynı
Adet günün geldi mi canım gelmediyse ne kadar var? Bu kadar düşük değerler hamilelik sayılmıyormuş genelde malesefCanım ben çarşamba bhcg baktırmıştım 0.1 çıkmıştı şimdi tekrar baktırdım 1.2 çıktı bu ne demek bilen var mı
Geldi canım bugündü pembe akıntı oldu dün minicik daha da gelen giden yok kırmızılardanAdet günün geldi mi canım gelmediyse ne kadar var? Bu kadar düşük değerler hamilelik sayılmıyormuş genelde malesef
Bugün yarın sökülür sanırımGeldi canım bugündü pembe akıntı oldu dün minicik daha da gelen giden yok kırmızılardan
Bakalım canım teşekkür ederimBugün yarın sökülür sanırım
Gazdan mı yaa hiç farkında değilim içimde biriktiyse demekGazbenim de karnım sert ve şiş sürekli gazım var
Aynı şeyleri yaşıyor olduğumuzu bilmek güzelBende de ayni durum. Ödem sanirim..
Sizin kac beta ile öğrendiniz Adetiniz kaç gün gecmisti temel atma tarihiniz benden bir öncede merak ettimSat 4 ağustos bat 1 Eylül. Temel atma atma 18 ağustos
Canim ben 30 ağustos ta 24.64 ile öğrendim.adetten 1 gun önce öğrendim.suan 974 betaSizin kac beta ile öğrendiniz Adetiniz kaç gün gecmisti temel atma tarihiniz benden bir öncede merak ettim
Erken canim.haftaya anca duyarsin.benin bat 30 temmuz dun duydum ama erken dollendim 4 gün.doktor oncesinde duyabilegimizi pek sanmiyorum dedi bata gore ama benim erken dollenmeydi dedim doktora:) kalbi duyup benegi gorunce dediki gercekten hakimmişsin dollenme gununeKızlar sat 5 Ağustosdu. Kese için yarın gidicem acaba kalp için çok mu erken duyabilir miyim ki
Maşallah nazar değmesin canım insallaj sağlıkla kucağına alırsın bebeginiBenim gebeliklerim riskli biraz kanama filan yaşadım ilaç kullanıyorum o yüzden yorgunluk uyku hali halsizlik hala yaşıyorum.
Benimde 29 ağustos beta 701 ile ogrendimCanim ben 30 ağustos ta 24.64 ile öğrendim.adetten 1 gun önce öğrendim.suan 974 beta
Sizin kac beta ile öğrendiniz Adetiniz kaç gün gecmisti temel atma tarihiniz benden bir öncede merak ettim
Benim çok düşük yaaa.ama yükselişi hep 2 kat oldu.tesellil bu 30 ağustos 24.64 1 Eylül 44.88 3 eylul 114 5 Eylül 250 7 Eylül 482 10 Eylül 974Benimde 29 ağustos beta 701 ile ogrendim
Aslında beta hcgnin yüksek ve düşük olmasının önemi yokmuş dert etme sadece artışı onemliymis ben bir kere yaptırdım yarın bir kere daha yaptircam baya yüksek çıkması lazım aradan 12 gün geçtiBenim çok düşük yaaa.ama yükselişi hep 2 kat oldu.tesellil bu 30 ağustos 24.64 1 Eylül 44.88 3 eylul 114 5 Eylül 250 7 Eylül 482 10 Eylül 974
İşin ilginci bana betana bakmaya gerek yok dedi ebem 1 hafta sonra gel kan testleri yapalım dedi cuma gitmedim pazartesi gidicem çok garip yaniBenim çok düşük yaaa.ama yükselişi hep 2 kat oldu.tesellil bu 30 ağustos 24.64 1 Eylül 44.88 3 eylul 114 5 Eylül 250 7 Eylül 482 10 Eylül 974
Ay gerçekten kafayı yemelik durumdayım.unutup rutine dönmek istiyorum ama ne mümkün.ne güzel o değerler bana hazıra konmuş gibi geliyorİşin ilginci bana betana bakmaya gerek yok dedi ebem 1 hafta sonra gel kan testleri yapalım dedi cuma gitmedim pazartesi gidicem çok garip yani
Duanıza talibimAy gerçekten kafayı yemelik durumdayım.unutup rutine dönmek istiyorum ama ne mümkün.ne güzel o değerler bana hazıra konmuş gibi geliyorbenim kolum delik deşik oldu.dahada vermem zaten. Hersey Allah tan ona dayandım o ne derse o olur.Sali günü gidip gorucez insallah.