2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Amin canım inşallah bu yorgunluğumuz ne zaman geçecek mart annesi

Kızlar sat 5 Ağustosdu. Kese için yarın gidicem acaba kalp için çok mu erken duyabilir miyim ki

Kızlar sat 5 Ağustosdu. Kese için yarın gidicem acaba kalp için çok mu erken duyabilir miyim ki
Erken canim.haftaya anca duyarsin.benin bat 30 temmuz dun duydum ama erken dollendim 4 gün.doktor oncesinde duyabilegimizi pek sanmiyorum dedi bata gore ama benim erken dollenmeydi dedim doktora:) kalbi duyup benegi gorunce dediki gercekten hakimmişsin dollenme gunune

Benim çok düşük yaaa.ama yükselişi hep 2 kat oldu.tesellil bu 30 ağustos 24.64 1 Eylül 44.88 3 eylul 114 5 Eylül 250 7 Eylül 482 10 Eylül 974
Aslında beta hcgnin yüksek ve düşük olmasının önemi yokmuş dert etme sadece artışı onemliymis ben bir kere yaptırdım yarın bir kere daha yaptircam baya yüksek çıkması lazım aradan 12 gün geçti sonuçları paylaşırım

Benim çok düşük yaaa.ama yükselişi hep 2 kat oldu.tesellil bu 30 ağustos 24.64 1 Eylül 44.88 3 eylul 114 5 Eylül 250 7 Eylül 482 10 Eylül 974
İşin ilginci bana betana bakmaya gerek yok dedi ebem 1 hafta sonra gel kan testleri yapalım dedi cuma gitmedim pazartesi gidicem çok garip yani

İşin ilginci bana betana bakmaya gerek yok dedi ebem 1 hafta sonra gel kan testleri yapalım dedi cuma gitmedim pazartesi gidicem çok garip yani
Ay gerçekten kafayı yemelik durumdayım.unutup rutine dönmek istiyorum ama ne mümkün.ne güzel o değerler bana hazıra konmuş gibi geliyorbenim kolum delik deşik oldu.dahada vermem zaten. Hersey Allah tan ona dayandım o ne derse o olur.Sali günü gidip gorucez insallah.

Duanıza talibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…