2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar bugün ilk kez progestan fitil kullandım ve 2 saat içinde kahverengi akıntı geldi. 1 haftadır hiçç kahverengi akıntı gelmemişti çok korktum gerçekten bu ilacın böyle bir yan etkisi var mı?
Lekelenme yapıyor pembe ,kahve . Fitil kullananlarda beklenir dedi dr. Ama bende baya kanama yaptı çok korktuk. Ben artık ağızdan alıyorum lekelenme ve kanama bir daha olmadı. Dr unuza danışın,herkeste olmuyor.

Hayir bide nasip olursa 2.olacak hani ilk bekleyenler daha sabırsız olabilir bana ne oluyo da hemen ogrendim.hala.kendime kızıyorum.ne var yani 10 gün geçti ogren dimi.
Canm benimde öyle senin gibi yavaş ilerliyo bizimki geç döllenme ve bide erken öğrendik oyüzden panik yapıyoz işte bende senin gibiydim artık hiç düşünmüyorum zamana bıraktım kese ve kalp atısını görene kadar beklıcez artık en iyisini Rabbim bilir. Zamanda hiç geçmiyo zaten

Benim sat 8 Ağustos du bende 14 üne randevu aldım ama çok erkene mi almışım
Normal bence, sat benden üç gün önce sizin, randevu da 4 gün önce gibi olmuş. Bana 17-18 i gibi gel dedi 17 si pazar diye 18 ine aldım ben de işte. Muhtemelen sadece keseyi görürüz. Diğer hafta da kalp atışlarını duyarız inşallah

Kızlar ben kasıklarımda bir doluluk şişkinlik hissediyorum sizde de var mı? Ve karnım da şişti gibi daha şimdiden. Pantolonlarımı zor düğmeliyorum halbuki kilom aynı

Merhaba anneler bende bugün öğrendim gebeligimi hala saskinligimi atmış değilim tam umudu kesmiştim şükür nasip oldu inşallah sağlıkla devam eder çatlamanın 12 günü beta 19 çıktı bikac gündür aşırı halsizlik yorgunluk var ve vajinada iğne batması gibi sızılar oluyor normal mi ve adet sancısı gibi ağrım yok ama olması bı sorun olduğunu gösterir mi sizin ağrılarınız oluyor mu merak ettim

Hic sorma ya vallahi çatladım bildiğin.kese insallah görünür sali gunu.uykum yok iştahım yok.zoraki yiyorum.

Sat 4 ağustos bat 1 Eylül. Temel atma atma 18 ağustos
Benimde sat 4 ağustos bat 2 eyluldu doktor bana 2 hafta sonraya verdi ben cuma günü gitmiştim randevuya kese görülüyor canım dert etme ama daha kalp atışı 6.hafta ve sonrasında görülüyor yani cuma gününden sonra goremezsen kalp atışını üzülme

Topiği görünce duygulandım ilk oğlumda 2021 Mayıs anneleri grubundaydım. Şimdide Mart anası olacağım sanırım. Hepinize mutlu sağlıklı gebelikler diliyorum hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…