Evet dün bende yazmistim.ama bugun ekşi ye döndü agiz tadimKızlar mide bulanmasi için dondurmayı tavsiye ederim hem duyuyorum hem bulantima iyi geliyor
Midem yanar diye ekşiyi yemeyi düşünemedim, sık sık acikiyorum ama sinirim bozulduEvet dün bende yazmistim.ama bugun ekşi ye döndü agiz tadimyesil zeytin yedim bayaa..
Lekelenme yapıyor pembe ,kahve . Fitil kullananlarda beklenir dedi dr. Ama bende baya kanama yaptı çok korktuk. Ben artık ağızdan alıyorum lekelenme ve kanama bir daha olmadı. Dr unuza danışın,herkeste olmuyor.Kızlar bugün ilk kez progestan fitil kullandım ve 2 saat içinde kahverengi akıntı geldi. 1 haftadır hiçç kahverengi akıntı gelmemişti çok korktum gerçekten bu ilacın böyle bir yan etkisi var mı?
18 eylüle randevu verdi doktor, daha çok varBende ilk 17 sonra 61 ile öğrendim daha vermeicem siz hastaneye ne zaman gideceksiniz
Sizin son adet tarihi ne zamandı? Benim 11 Ağustos, yumurtlama günüm normalden 2 gün sonra oldu yani 26 ağustosta.Bende ilk 17 sonra 61 ile öğrendim daha vermeicem siz hastaneye ne zaman gideceksiniz
Benim sat 8 Ağustos du bende 14 üne randevu aldım ama çok erkene mi almışımSizin son adet tarihi ne zamandı? Benim 11 Ağustos, yumurtlama günüm normalden 2 gün sonra oldu yani 26 ağustosta.
Kese gorunur ama kalp atisini bu tarihten 1 hafta sonra duyarsiniz.Benim sat 8 Ağustos du bende 14 üne randevu aldım ama çok erkene mi almışım
Canm benimde öyle senin gibi yavaş ilerliyo bizimki geç döllenme ve bide erken öğrendik oyüzden panik yapıyoz işte bende senin gibiydim artık hiç düşünmüyorum zamana bıraktım kese ve kalp atısını görene kadar beklıcez artık en iyisini Rabbim bilir. Zamanda hiç geçmiyo zatenHayir bide nasip olursa 2.olacak hani ilk bekleyenler daha sabırsız olabilir bana ne oluyo da hemen ogrendim.hala.kendime kızıyorum.ne var yani 10 gün geçti ogren dimi.
Normal bence, sat benden üç gün önce sizin, randevu da 4 gün önce gibi olmuş. Bana 17-18 i gibi gel dedi 17 si pazar diye 18 ine aldım ben de işte. Muhtemelen sadece keseyi görürüz. Diğer hafta da kalp atışlarını duyarız inşallahBenim sat 8 Ağustos du bende 14 üne randevu aldım ama çok erkene mi almışım
Bende de ayni durum. Ödem sanirim..Kızlar ben kasıklarımda bir doluluk şişkinlik hissediyorum sizde de var mı? Ve karnım da şişti gibi daha şimdiden. Pantolonlarımı zor düğmeliyorum halbuki kilom aynı
Canım ben çarşamba bhcg baktırmıştım 0.1 çıkmıştı şimdi tekrar baktırdım 1.2 çıktı bu ne demek bilen var mı31’inde çatladığından emin miyiz ki 24’te oluştuysa 25’te çatlamış da olabilir. Bat 7 eylül diyorsun, 6 gün mü atmış ileriye
Hic sorma ya vallahi çatladım bildiğin.kese insallah görünür sali gunu.uykum yok iştahım yok.zoraki yiyorum.Canm benimde öyle senin gibi yavaş ilerliyo bizimki geç döllenme ve bide erken öğrendik oyüzden panik yapıyoz işte bende senin gibiydim artık hiç düşünmüyorum zamana bıraktım kese ve kalp atısını görene kadar beklıcez artık en iyisini Rabbim bilir. Zamanda hiç geçmiyo zaten
Gebelik yok demekCanım ben çarşamba bhcg baktırmıştım 0.1 çıkmıştı şimdi tekrar baktırdım 1.2 çıktı bu ne demek bilen var mı
Sende aynı gündü bat kese görünür ama kalp atışı cuma gününden sonra görünürHic sorma ya vallahi çatladım bildiğin.kese insallah görünür sali gunu.uykum yok iştahım yok.zoraki yiyorum.
Sat 4 ağustos bat 1 Eylül. Temel atma atma 18 ağustosSende aynı gündü bat kese görünür ama kalp atışı cuma gününden sonra görünür
Benimde sat 4 ağustos bat 2 eylulduSat 4 ağustos bat 1 Eylül. Temel atma atma 18 ağustos