2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Amin inşallah canım teşekkürler
Şu an zaman hiç geçmiyor gibi, gün sayıyorum randevuya
Ah ah cok iyi bilirim o duyguyu baslarda birde ayda bir gidiliyor vakit hic gecmiyor sanki benim.sansim hamileliğimi öğrendiğimde 2 ay olmustu hepsini bi anda ogrendik yoksa baslar zor oluyor kalp atisi kese gorme etme derken en stresli.zamanlar

Evet şu an öyle gerçekten hep bir stres içerisindeyiz, sağlıkla kavuşuruz inşallah biz de bebeklerimize

Kağıtta GS yazıyorsa o boyut canım
Sakın kızma kendinee her şey yolunda demis zaten Dr inşallah 19unda da güzel haberlerle geliriz
Amin canımm 10 gün sonra gel dedi normalde. 10. gün pazar gününe denk geliyor diğer gün ameliyat var dedi 19una kaldı, ikimizin aynı gün, kalp atışını beraber duyarız inşallah

Amin canımm 10 gün sonra gel dedi normalde. 10. gün pazar gününe denk geliyor diğer gün ameliyat var dedi 19una kaldı, ikimizin aynı gün, kalp atışını beraber duyarız inşallah
Bana da 2 hafta sonra gel dedi, tam 19una denk geliyor ben de kendi dr'uma değil başkasına gitmiştim. 19u da şansıma akşam calisiyor kendi doktorum hemen kaptım randevuyu inşallah canım o gün bir an önce gelsin istiyorum

Bebekler fikrinize ihtiyacım var. Çok yakın arkadaşlarımız bu pazar günü için günübirlik deniz planı yapmışlar. 2-2,5 saat uzaklıkta bir yere gidip tüm gün denize girip akşam geri dönelim diyorlar. Henüz onlara söyleyemediğimiz için reddedemiyoruz da. Sizce bu mesafe yolculuk bi sıkıntı yaratır mı? Doktora mesaj attım gidebilirsiniz demiş tek kelime tek cümle asla tatmin olmadım

3 saatte bir dinlenilmeli diye okumuştum canım Dr sıkıntı yok dediyse zaten hiç kafanı kurcalama olumsuz şeylerle hem yüzmek bebiş için de iyi bir şey sadece ıslak kalma

bu harika bir haber, tebrik ederim

Şubatta yaşadığımız depremde bebeğimi kaybettim.
Nasıl cesaret ettim bilmiyorum ama bir daha denemek istedim aslında çocuğum var ama belki Allah kız nasip eder dedik bu defa.
Son adet tarihim 29 Ağustos ve bir dahaki tarihe 13 gün var ama inanılmaz bir bel ağrısı alt karında hafif kramplar ve aşırı uyku hali yaşamaya başladım bu bir kaç gündür inşallah bunlar belirtidir normalde asla 2 saatten fazla uyuyamıyorum sabaha kadar depremi en acı yaşayan Şehirde uyumak mümkün olmuyor maalesef Hatay dayım.
Sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi ?

Ben ilk gebeliğimde haftalıkken istanbuldan Tunceli’ye gitmiştim 17 saat haftaya şimdi motorla Edirne’ye gideceğiz arkadaşlarla riskli bir gebelik yoksa bu kadar dikkat etmek gerekmiyor zaten doktorda söylüyor benim normal bir gebelikti ilişkiyi hiç kesmedik mesela bütün gebeliğim gezerek geçti çocuğum şimdi yerinde üç dakika oturmuyor motora da bindim lunaparka da gittim Aquaparka bile gittik herkes yorulur ben yürümeye devam ederdim sadece riskli bir gebelik varsa çok hareket önermiyorlar o kadar benim birde gebelik şekerim vardı yani

Çok geçmiş olsun canım. Evet gebe olabilirsin hemen hemen böyle belirtiler olmuştu bendede . İnsallah rabbim gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…