2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar ya ben bu hamileliği çok ağır yaşıyorum.. sürekli yorgunum sürekli uyuyorum ayağa kalktığımda 2 iş yapsam esniyorum..başım dönmeye başladı yani gerçekten tek ben mi boyleyim ağır geçiren üzülüyorum ya.. birde aşırı duygusalim

Benim son 2 gündür saat 15-16 civarı baş dönmem oluyor, muhtelemen yoruluyorum artık bugün olacak mı merak ediyorum. Onun haricinde çabuk yoruluyorum iş yapasim gelmiyor ama çok ağır geçiriyorum diyemem şükür bulantım çok arada oluyor en azından kahvaltı yapıyorum akşam yemeği yiyorum ya da gün içinde çalışabiliyorum ama işte 15-16 civarı muhtelemen benim pil bitiyor

Gittim kuzum yeni çıktım kese göründü vajinal baktı. Ger hangi bir kanama alanı yok dedi tam 4 haftalık dedi bitmiş yani 5+0 oluyor kuzum. Coraspirin verdi ek olarak Merve3553 O ozgeeeee1

Eklentiler

• 18E5CDB3-996A-4846-9EB8-A19D541C2D4A.jpeg
    68,1 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar pazartesi beta 160 çıkan değer çarşamba verdiğimde 377 nasıl sizce

Gittim kuzum yeni çıktım kese göründü vajinal baktı. Ger hangi bir kanama alanı yok dedi tam 4 haftalık dedi bitmiş yani 5+0 oluyor kuzum. Coraspirin verdi ek olarak Merve3553 O ozgeeeee1
Harika haber canım kalp atışını duymaya darısı inşallah sen gorebildin mi peki yolk sac vs sanırım bizim haftalar için erken galiba hiçbirimiz göremedik

Ay ay ay çok şükür bebeğimm darısı da kalp atışına olsun inşallah beni de tam 5+0’a çağırdı doktor inşallah ben de görebilirim

Benimde dünden beri bas dönmem başladı yumurta koktu.. Bende çabuk yoruluyorum saat istersem 12de kalkayım 5te uykum geliyo şaka gibi ya ve direniyorum sonra uyuyakalıyorum 2 saat sonra kalkıp bir şeyler yapıp yeniden uyuyorum falan böyle garip bir şeye girdim ama sürekli uyuyorum benimde pil çabuk bitiyor sendoktora ne zaman gidecektin canim

Ben gidip keseyi gördüm, 19unda diğer randevum. Uykum oluyor ama çalışmak zorundayım diye mecbur uyumuyorum mesai bitince zaten koltuğa yigiliyorum akşam yemeği falan zor oluyor, Allah'tan evden çalışıyorum dışarıda olsam daha zor olurdu

Kızlar testte koyulaşma var mı sizce de?
İlki bata 5 gün kala, alttaki bata 3 gün kala.

Eklentiler

• IMG_3728.jpeg
    114,4 KB · Görüntüleme: 37
Merhaba hanımlar 26 yaşındayım tahmini doğum tarihi 11 Mayıs görünüyor bende mayıs annesi olacağım Allah nasip ederse sat 5 Ağustos , bu gün adet olmam lazımdı test yaptım pozitif çıktı hesaba göre 4+5 günlük görünüyor henüz kan vermedim yarın vereceğim inşaAllah değerim düzenli yükselir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…