Ayyy hadi inşallh devlete gidicem verir mi bilemedim inşallah verirKolay gelsin kuzum benim akşam üstü senden güzel bir ultrason fotisi bekliyoruz o zamann
İnşallah kuzum vermezse de sorun değil sen gör de o yeterAyyy hadi inşallh devlete gidicem verir mi bilemedim inşallah verir
Benim son 2 gündür saat 15-16 civarı baş dönmem oluyor, muhtelemen yoruluyorum artık bugün olacak mı merak ediyorum. Onun haricinde çabuk yoruluyorum iş yapasim gelmiyor ama çok ağır geçiriyorum diyemem şükür bulantım çok arada oluyor en azından kahvaltı yapıyorum akşam yemeği yiyorum ya da gün içinde çalışabiliyorum ama işte 15-16 civarı muhtelemen benim pil bitiyorKızlar ya ben bu hamileliği çok ağır yaşıyorum.. sürekli yorgunum sürekli uyuyorum ayağa kalktığımda 2 iş yapsam esniyorum..başım dönmeye başladı yani gerçekten tek ben mi boyleyim ağır geçiren üzülüyorum ya.. birde aşırı duygusalim
Gittim kuzum yeni çıktım kese göründü vajinal baktı. Ger hangi bir kanama alanı yok dedi tam 4 haftalık dedi bitmiş yani 5+0 oluyor kuzum. Coraspirin verdi ek olarakBenim son 2 gündür saat 15-16 civarı baş dönmem oluyor, muhtelemen yoruluyorum artık bugün olacak mı merak ediyorum. Onun haricinde çabuk yoruluyorum iş yapasim gelmiyor ama çok ağır geçiriyorum diyemem şükür bulantım çok arada oluyor en azından kahvaltı yapıyorum akşam yemeği yiyorum ya da gün içinde çalışabiliyorum ama işte 15-16 civarı muhtelemen benim pil bitiyor
Harika haber canım kalp atışını duymaya darısı inşallah
2 katından fazla gayet iyiKızlar pazartesi beta 160 çıkan değer çarşamba verdiğimde 377 nasıl sizce
2 katından fazla gayet iyi
Sağol canım dinleniyorum işteeBağışıklığımız düşüyormuş bu dönemde daha çabuk hastalanıyomuşuz geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Ay ay ay çok şükür bebeğimm darısı da kalp atışına olsun inşallah
Gayet iyi kuzum iki katından fazlaKızlar pazartesi beta 160 çıkan değer çarşamba verdiğimde 377 nasıl sizce
Benimde dünden beri bas dönmem başladı yumurta koktu.. Bende çabuk yoruluyorum saat istersem 12de kalkayım 5te uykum geliyo şaka gibi ya ve direniyorum sonra uyuyakalıyorum 2 saat sonra kalkıp bir şeyler yapıp yeniden uyuyorum falan böyle garip bir şeye girdim ama sürekli uyuyorumBenim son 2 gündür saat 15-16 civarı baş dönmem oluyor, muhtelemen yoruluyorum artık bugün olacak mı merak ediyorum. Onun haricinde çabuk yoruluyorum iş yapasim gelmiyor ama çok ağır geçiriyorum diyemem şükür bulantım çok arada oluyor en azından kahvaltı yapıyorum akşam yemeği yiyorum ya da gün içinde çalışabiliyorum ama işte 15-16 civarı muhtelemen benim pil bitiyor
Ben gidip keseyi gördüm, 19unda diğer randevum. Uykum oluyor ama çalışmak zorundayım diye mecbur uyumuyorumBenimde dünden beri bas dönmem başladı yumurta koktu.. Bende çabuk yoruluyorum saat istersem 12de kalkayım 5te uykum geliyo şaka gibi ya ve direniyorum sonra uyuyakalıyorum 2 saat sonra kalkıp bir şeyler yapıp yeniden uyuyorum falan böyle garip bir şeye girdim ama sürekli uyuyorumbenimde pil çabuk bitiyor sendoktora ne zaman gidecektin canim
Evet kuzum sevindim vallaGayet iyi kuzum iki katından fazla
Evet koyulaşmis canımKızlar testte koyulaşma var mı sizce de?
İlki bata 5 gün kala, alttaki bata 3 gün kala.