- 27 Ekim 2024
- 111
- 38
- 13
- 29
Ay ne güzelll benim de eski kg me dönmeme 3kg kaldı ama öyle hiissetmiyorumAslında zayıftım ben 43 kiloydum kilo alayım diye girdim canım şu an 43.1 im çok şükür![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ne güzelll benim de eski kg me dönmeme 3kg kaldı ama öyle hiissetmiyorumAslında zayıftım ben 43 kiloydum kilo alayım diye girdim canım şu an 43.1 im çok şükür![]()
15 kg aldım canımAy ne güzelll benim de eski kg me dönmeme 3kg kaldı ama öyle hiissetmiyorumkaç kg almıştınız
hahahahahah yapmaya çalıştım ama ordan da engelledilerGizlice takip edip sonra hesap mı açtın ahahahaha
Biz klaire labs kullanıyoruz çok iyi bir probiyotik özellikle alerjik bebeklerin bağırsakları toplasın djye çok öneriliyor bir araştır istersendoktora danışayım bir probiyotik, önerirse hemen kullanırım
Ay çok iyii ben neredeyse 22-23 kg aldım 52 kg hamile kaldım 73-74 gördüm belki daha fazl son haftamı bilmiyorum15 kg aldım canım
hahahahahah yapmaya çalıştım ama ordan da engellediler![]()
Doktor istersen kullan bence gerek yok dedi. Bu arada bugün zeytinyağlı Avakado verdim, kaka yapmasını sağladı. Kakası da normal kıvamlı bir kakaydı. Birde çeyrek çay bardağı su içirdim çay kaşığı ileBiz klaire labs kullanıyoruz çok iyi bir probiyotik özellikle alerjik bebeklerin bağırsakları toplasın djye çok öneriliyor bir araştır istersen
Merhaba geceleri mi yapiyor? Ben uc gecedir sirf bu yuzden uykusuzluktan öluyorum sabaha kadar ben her uyutup biraktigimda kafasini dondurup durup uyandiriyor kendini. Normalde ya gazdan ikinirdi ya bir sikayeti olur aglardi ama oyle bir sey de yok tamamen kendini uyandiriyor bir sikayeti de yok.Kızlar benim bebeğim kafasını sağa sola sallıyor normal mi bu? İki gündür yapıyor eğer normalse 2 gündür bunun için uykusuzluk çekmiyorumdur inşallah![]()
Ay yaptıysa süper bende kabızlıktsn çok korkuyorum ya. 2 gün yapmadı çok korktum dün 2 kez yaptı birde o kadar ciddi oturup yapıyor ki hahahaDoktor istersen kullan bence gerek yok dedi. Bu arada bugün zeytinyağlı Avakado verdim, kaka yapmasını sağladı. Kakası da normal kıvamlı bir kakaydı. Birde çeyrek çay bardağı su içirdim çay kaşığı ile![]()
Gece de yapıyor yapmaz olur muMerhaba geceleri mi yapiyor? Ben uc gecedir sirf bu yuzden uykusuzluktan öluyorum sabaha kadar ben her uyutup biraktigimda kafasini dondurup durup uyandiriyor kendini. Normalde ya gazdan ikinirdi ya bir sikayeti olur aglardi ama oyle bir sey de yok tamamen kendini uyandiriyor bir sikayeti de yok.
Evet hahaha benim Alp suratımıza bakıp hafif bıyık altı bir gülümseme ile yapıyor fldldşdşdşAy yaptıysa süper bende kabızlıktsn çok korkuyorum ya. 2 gün yapmadı çok korktum dün 2 kez yaptı birde o kadar ciddi oturup yapıyor ki hahaha
Merhaba bebeğimin dişlerinde çürüdü sizinki kaç yaşında iken başlamıştı süreç nasıl ilerlediBen de çok üzüldüm valla o kadar dikkat edip çürümesine ama bebek dişleri olduğu için ağrısı falan olmadı şükür, 4 senedir çürük dişlerle idare ediyor yavrumkalıcı dişlere bir an önce geçsin diye bekliyoruz.
Diş hekimleri hiçbi şey bulamayınca gece beslenmesine bağladı ben 2 sene gece gündüz emzirdim ama anne sütü diş çürütmez diyen de çok doktor var bilemiyorum. Biberon sadece ilk bir ay kullandı, emzik hiç emmedi çürümesi için sebep yoktu yani![]()
canım sık sık oturmasını sağla, devrilmesi normal benimki de arkaya pat diye devriliyor bazenKizlar bebekleriniz desteksiz oturuyor mu bizim benek oturamiyor hemen devriliyor ne yapmak lazim 6 aylik suan ama 35 hafta dogdu
Şişme koltuklar var çok kullanışlı ben de dün aldım, oturabiliyo rahatça ve sevdi. Banyoyu da onunla yaptırdım, çok rahat. Havuzda vs bile kullanılabilir gidebilirsekcanım sık sık oturmasını sağla, devrilmesi normal benimki de arkaya pat diye devriliyor bazeno yüzden emzirme yastığı ile etrafını destekliyorum
Ya benim kedim var, hemen cırıyor böyle şeyleriŞişme koltuklar var çok kullanışlı ben de dün aldım, oturabiliyo rahatça ve sevdi. Banyoyu da onunla yaptırdım, çok rahat. Havuzda vs bile kullanılabilir gidebilirsek![]()
Emzirme yastigiyla sirtini yanlari destekleyince de one devriliyor su vakumlu plastik oturma seylerinden aldim onlarda rahat oturdu heryerden destekliyorcanım sık sık oturmasını sağla, devrilmesi normal benimki de arkaya pat diye devriliyor bazeno yüzden emzirme yastığı ile etrafını destekliyorum
Harika yapmışsın böyle otura otura kasları güçleniyor. Ben bırakıyorum öne devriliyorEmzirme yastigiyla sirtini yanlari destekleyince de one devriliyor su vakumlu plastik oturma seylerinden aldim onlarda rahat oturdu heryerden destekliyor
Sürtünme oluyorsa olabilir bilemedim. Birde ıslak kalınca da isilik gibi oluyor yemek sonrası ıslak mendille siliyorsan oda yapmış olabilir.Kızlar bizim bebelerin boyunları isilik oldu. Önce yediklerinden zannettim ama hiç geçmedi. Şimdi yıkanabilir önlüklerden şüpheleniyorum. Doğrudan boyunlarına temas ettiği için. Tecrübe eden var mı?
Evet ıslak mendille siliyoruz bazen. Aklıma hiç gelmemişti.Sürtünme oluyorsa olabilir bilemedim. Birde ıslak kalınca da isilik gibi oluyor yemek sonrası ıslak mendille siliyorsan oda yapmış olabilir.