• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Biz klaire labs kullanıyoruz çok iyi bir probiyotik özellikle alerjik bebeklerin bağırsakları toplasın djye çok öneriliyor bir araştır istersen
Doktor istersen kullan bence gerek yok dedi. Bu arada bugün zeytinyağlı Avakado verdim, kaka yapmasını sağladı. Kakası da normal kıvamlı bir kakaydı. Birde çeyrek çay bardağı su içirdim çay kaşığı ile 😂

Kızlar benim bebeğim kafasını sağa sola sallıyor normal mi bu? İki gündür yapıyor eğer normalse 2 gündür bunun için uykusuzluk çekmiyorumdur inşallah 😂
Merhaba geceleri mi yapiyor? Ben uc gecedir sirf bu yuzden uykusuzluktan öluyorum sabaha kadar ben her uyutup biraktigimda kafasini dondurup durup uyandiriyor kendini. Normalde ya gazdan ikinirdi ya bir sikayeti olur aglardi ama oyle bir sey de yok tamamen kendini uyandiriyor bir sikayeti de yok.

Doktor istersen kullan bence gerek yok dedi. Bu arada bugün zeytinyağlı Avakado verdim, kaka yapmasını sağladı. Kakası da normal kıvamlı bir kakaydı. Birde çeyrek çay bardağı su içirdim çay kaşığı ile 😂
Ay yaptıysa süper bende kabızlıktsn çok korkuyorum ya. 2 gün yapmadı çok korktum dün 2 kez yaptı birde o kadar ciddi oturup yapıyor ki hahaha

Merhaba geceleri mi yapiyor? Ben uc gecedir sirf bu yuzden uykusuzluktan öluyorum sabaha kadar ben her uyutup biraktigimda kafasini dondurup durup uyandiriyor kendini. Normalde ya gazdan ikinirdi ya bir sikayeti olur aglardi ama oyle bir sey de yok tamamen kendini uyandiriyor bir sikayeti de yok.
Gece de yapıyor yapmaz olur mu 😂 gündüz ne yapıyorsak gece de yapmak istiyor

Kizlar bebekleriniz desteksiz oturuyor mu bizim benek oturamiyor hemen devriliyor ne yapmak lazim 6 aylik suan ama 35 hafta dogdu

Ben de çok üzüldüm valla o kadar dikkat edip çürümesine ama bebek dişleri olduğu için ağrısı falan olmadı şükür, 4 senedir çürük dişlerle idare ediyor yavrum 🙈 kalıcı dişlere bir an önce geçsin diye bekliyoruz.
Diş hekimleri hiçbi şey bulamayınca gece beslenmesine bağladı ben 2 sene gece gündüz emzirdim ama anne sütü diş çürütmez diyen de çok doktor var bilemiyorum. Biberon sadece ilk bir ay kullandı, emzik hiç emmedi çürümesi için sebep yoktu yani 🤷‍♀️
Merhaba bebeğimin dişlerinde çürüdü sizinki kaç yaşında iken başlamıştı süreç nasıl ilerledi

Kizlar bebekleriniz desteksiz oturuyor mu bizim benek oturamiyor hemen devriliyor ne yapmak lazim 6 aylik suan ama 35 hafta dogdu
canım sık sık oturmasını sağla, devrilmesi normal benimki de arkaya pat diye devriliyor bazen 😂o yüzden emzirme yastığı ile etrafını destekliyorum

canım sık sık oturmasını sağla, devrilmesi normal benimki de arkaya pat diye devriliyor bazen 😂o yüzden emzirme yastığı ile etrafını destekliyorum
Şişme koltuklar var çok kullanışlı ben de dün aldım, oturabiliyo rahatça ve sevdi. Banyoyu da onunla yaptırdım, çok rahat. Havuzda vs bile kullanılabilir gidebilirsek 😀😀

Şişme koltuklar var çok kullanışlı ben de dün aldım, oturabiliyo rahatça ve sevdi. Banyoyu da onunla yaptırdım, çok rahat. Havuzda vs bile kullanılabilir gidebilirsek 😀😀
Ya benim kedim var, hemen cırıyor böyle şeyleri 😂 kızdığım için ben odadan çıkınca hemen hevesle o malzemeyle oynar patlatır 😂

Kızlar bizim bebelerin boyunları isilik oldu. Önce yediklerinden zannettim ama hiç geçmedi. Şimdi yıkanabilir önlüklerden şüpheleniyorum. Doğrudan boyunlarına temas ettiği için. Tecrübe eden var mı?

Emzirme yastigiyla sirtini yanlari destekleyince de one devriliyor su vakumlu plastik oturma seylerinden aldim onlarda rahat oturdu heryerden destekliyor

Emzirme yastigiyla sirtini yanlari destekleyince de one devriliyor su vakumlu plastik oturma seylerinden aldim onlarda rahat oturdu heryerden destekliyor
Harika yapmışsın böyle otura otura kasları güçleniyor. Ben bırakıyorum öne devriliyor 😂 tabi ki kontrollü sürekli yanındayım

Kızlar bizim bebelerin boyunları isilik oldu. Önce yediklerinden zannettim ama hiç geçmedi. Şimdi yıkanabilir önlüklerden şüpheleniyorum. Doğrudan boyunlarına temas ettiği için. Tecrübe eden var mı?
Sürtünme oluyorsa olabilir bilemedim. Birde ıslak kalınca da isilik gibi oluyor yemek sonrası ıslak mendille siliyorsan oda yapmış olabilir.

Sürtünme oluyorsa olabilir bilemedim. Birde ıslak kalınca da isilik gibi oluyor yemek sonrası ıslak mendille siliyorsan oda yapmış olabilir.
Evet ıslak mendille siliyoruz bazen. Aklıma hiç gelmemişti.

Sizin sebze denemeleri nasıl gidiyor acaba? Bizimkiler sebzeyi protesto etmeye başladılar. 😄 Taneli pirinçli çorbalar, püreler denedim hiçbiri hoşlarına gitmedi.

Back
X