- 8 Şubat 2020
- 1.089
- 1.126
- 33
Evet canımGözün aydın kuzum darısıda bize inşallah vajinal bakmış galiba degil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımGözün aydın kuzum darısıda bize inşallah vajinal bakmış galiba degil mi
Harika haber canımm benim de 19 Eylül'de randevumm kesenin boyutu ya da haftasıyla ilgili herhangi bir yorum yaptı mi dr'unRabbime bin şükür keseyi gördüm 19 Eylüle kalp için gedeceğim İnşallah hepimiz çook güzel haberler alırız
Hoca net çekemedi ama
Hoşbuldum canıım çok heyecanlıyım ilk betamı 28 ağustos gecesi verdim 64 çıktı, sonrakini 31 ağustos öğlen verdim 219 çıktı ve tam 1 haftadır tekrar beta vermedim, hesaplamalarıma göre bugün 1600leri geçmiş olmalı, doktor keseyi görecek mi çok stresliyimHoş geldin hoşgeldin kuzum
Bugün mi gideceksin doktora canımmHoşbuldum canıım çok heyecanlıyım ilk betamı 28 ağustos gecesi verdim 64 çıktı, sonrakini 31 ağustos öğlen verdim 219 çıktı ve tam 1 haftadır tekrar beta vermedim, hesaplamalarıma göre bugün 1600leri geçmiş olmalı, doktor keseyi görecek mi çok stresliyim
Ben de uyumadım , dalamadım uykuyaYaa maşallah çok sevindimm, hepimize nasip olsun inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla ben de bugün doktora gideceğim kızlar çok çok gerginim, dün gece 2 kere uyandım stresten midemi bozdum sanırım sürekli tuvaletteydim zaten stres olunca direkt midemi etkiliyor
Evett bugün 12.20'de randevum :)Bugün mi gideceksin doktora canımm
Saglıkla büyüt inşallah bebegini canım. Bizlerede saglıkla kucagımıza almak nasip olsun inşallah bizde büyük ihtimel nisan sonuna dogum yaparız mayıs başı oldugu için sezeryandan dolayı nisan sonu olur saglıkla gelsinler inşallahAh guzel anne adayları mayis anneleeri adini görünce selam vermek istedim insallah hersey gonlunuzce olur yavrularinizi kucağınıza almayi nasip etsin allahim gecen sene bende mayis anneleri grubundaydim sonra nisana gectim 27 nisanda dogdu insalallah cok guzel bi hamilelik yasarsiniz buradan sahit olursunuz herseye
Maşallah ona maşallaahhh oyyy çok sevindim kuzummm ne güzel tam hesapladığın gibi çıktı keseyi görmeye ne zaman gideceksin??melegim can çıktı kızlar sonuç çok şükür
Canım hiç korkma doktorum bana bu zamanlar kahverengi lekelenme olabilir korkma demişti.
ayy stresli olmak ne zor insan bir de sürekli okudukça olumsuz senaryolar artıyorBen de uyumadım , dalamadım uykuya
Bana da ilk gittiğim doktor kahverengi lekelenme olabilir korkma demişti ve 2 gün oldu da, normalmiş canım
Amin canim sizlerede rabbim hayirlisiyla nasip etsin evet genelde gebelikler kayiyor tarihi olarak sezeryandi bi iki hafta erkendi derken minik mucizlerinize uygunn zamanda saglikla kavuşun zaman cok hizli gececek inanamayacaksiniz benim ustunden 4 ay bile gecti saka gibiSaglıkla büyüt inşallah bebegini canım. Bizlerede saglıkla kucagımıza almak nasip olsun inşallah bizde büyük ihtimel nisan sonuna dogum yaparız mayıs başı oldugu için sezeryandan dolayı nisan sonu olur saglıkla gelsinler inşallah
Amin inşallah canım teşekkürlerAmin canim sizlerede rabbim hayirlisiyla nasip etsin evet genelde gebelikler kayiyor tarihi olarak sezeryandi bi iki hafta erkendi derken minik mucizlerinize uygunn zamanda saglikla kavuşun zaman cok hizli gececek inanamayacaksiniz benim ustunden 4 ay bile gecti saka gibi
Canım uzan dinlen biraz kendini yormaKızlar ben de hasta oldum ya
Geçenlerde bi yürüyüş yapayım dedim rüzgarlıydı yarım saat sonra döndüm eve
Ama şimdi burnum tıkalı halsizlik var
Canım devlete mi gidiyorsun özele miRabbime bin şükür keseyi gördüm 19 Eylüle kalp için gedeceğim İnşallah hepimiz çook güzel haberler alırız
Hoca net çekemedi ama
Kırmızı değilse endişelenme canım, herhangi bir ilaç kullanıyor musun
Özel canımCanım devlete mi gidiyorsun özele mi
Çok geçmiş olsun, dinlenip bol bol su içmek iyi gelir inşallahKızlar ben de hasta oldum ya
Geçenlerde bi yürüyüş yapayım dedim rüzgarlıydı yarım saat sonra döndüm eve
Ama şimdi burnum tıkalı halsizlik var