2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Şubatta yaşadığımız depremde bebeğimi kaybettim.
Nasıl cesaret ettim bilmiyorum ama bir daha denemek istedim aslında çocuğum var ama belki Allah kız nasip eder dedik bu defa🤲🤲🤲.
Son adet tarihim 29 Ağustos ve bir dahaki tarihe 13 gün var ama inanılmaz bir bel ağrısı alt karında hafif kramplar ve aşırı uyku hali yaşamaya başladım bu bir kaç gündür inşallah bunlar belirtidir normalde asla 2 saatten fazla uyuyamıyorum sabaha kadar depremi en acı yaşayan Şehirde uyumak mümkün olmuyor maalesef Hatay dayım.
Sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Okurken ağladım Allah sabır versin

Ben ilk gebeliğimde haftalıkken istanbuldan Tunceli’ye gitmiştim 17 saat 😅 haftaya şimdi motorla Edirne’ye gideceğiz arkadaşlarla riskli bir gebelik yoksa bu kadar dikkat etmek gerekmiyor zaten doktorda söylüyor benim normal bir gebelikti ilişkiyi hiç kesmedik mesela bütün gebeliğim gezerek geçti çocuğum şimdi yerinde üç dakika oturmuyor motora da bindim lunaparka da gittim Aquaparka bile gittik herkes yorulur ben yürümeye devam ederdim sadece riskli bir gebelik varsa çok hareket önermiyorlar o kadar benim birde gebelik şekerim vardı yani
Maşallah ya 🧿 inşallah bizler de böyle rahat gebelik geçiririz😍🙏🏻

Çok rahatladım ya türlü türlü şey uyduracaktık yoksa 😂
İlk haftalarda aslinda beden sporlarından uzak olunması gerek. Doktor bana düşük tehdidine karşı yüzmek çok iyi degildir demişti. Henüz yerleşme asamaları dayız açıkçası biraz dikkat edebilirsin.
Çok olmamak kaydiyla yüzebilirsin.
İnsallah bir yönden tatil iyi gelir size. Psikolojiniz olumlu yönde etkileneceginden mutlu anneler mutlu bebekler 😊

İlk haftalarda aslinda beden sporlarından uzak olunması gerek. Doktor bana düşük tehdidine karşı yüzmek çok iyi degildir demişti. Henüz yerleşme asamaları dayız açıkçası biraz dikkat edebilirsin.
Çok olmamak kaydiyla yüzebilirsin.
İnsallah bir yönden tatil iyi gelir size. Psikolojiniz olumlu yönde etkileneceginden mutlu anneler mutlu bebekler 😊
Çok yüzen biri değilim zaten benim korkum yolculuk sıkıntı yaratır mı diyeydi☺️ arkadaşlar da o mesafeden bir şey olmayacağını söyledi içim rahatladı gider şezlongta yatarım😅

Maşallah ona maşallaahhh oyyy çok sevindim kuzummm 😍😍😍 ne güzel tam hesapladığın gibi çıktı keseyi görmeye ne zaman gideceksin??
Bugün randevu aldım öğlen 3 e kuzum oğlanın okulundayım şimdi veli toplantısı var sonrasın da hastene inşallah 😂 bugün çok yoğunum yokum buralarda bişey olursa haber verin etiket yapıverin bana 😂

Bebekler fikrinize ihtiyacım var. Çok yakın arkadaşlarımız bu pazar günü için günübirlik deniz planı yapmışlar. 2-2,5 saat uzaklıkta bir yere gidip tüm gün denize girip akşam geri dönelim diyorlar. Henüz onlara söyleyemediğimiz için reddedemiyoruz da. Sizce bu mesafe yolculuk bi sıkıntı yaratır mı? Doktora mesaj attım gidebilirsiniz demiş tek kelime tek cümle asla tatmin olmadım😂
Ben 9 saat gidis 9 saat donus yolculuk yaptim.baya engebeli idi yollar.bir sorun olmadi:KK66:

X