- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
Okurken ağladım Allah sabır versinŞubatta yaşadığımız depremde bebeğimi kaybettim.
Nasıl cesaret ettim bilmiyorum ama bir daha denemek istedim aslında çocuğum var ama belki Allah kız nasip eder dedik bu defa.
Son adet tarihim 29 Ağustos ve bir dahaki tarihe 13 gün var ama inanılmaz bir bel ağrısı alt karında hafif kramplar ve aşırı uyku hali yaşamaya başladım bu bir kaç gündür inşallah bunlar belirtidir normalde asla 2 saatten fazla uyuyamıyorum sabaha kadar depremi en acı yaşayan Şehirde uyumak mümkün olmuyor maalesef Hatay dayım.
Sizce bu belirtiler hamilelik belirtisi olabilir mi ?
Aaa çok sevindim yolumuz 3 saatten az zaten o zaman gidebilirim rahatlıkla3 saatte bir dinlenilmeli diye okumuştum canım Dr sıkıntı yok dediyse zaten hiç kafanı kurcalama olumsuz şeylerlehem yüzmek bebiş için de iyi bir şey sadece ıslak kalma
Gidersin canım sıkıntı yok yüzmek iyi bile gelebilirAaa çok sevindim yolumuz 3 saatten az zaten o zaman gidebilirim rahatlıkla
Maşallah yaBen ilk gebeliğimde haftalıkken istanbuldan Tunceli’ye gitmiştim 17 saathaftaya şimdi motorla Edirne’ye gideceğiz arkadaşlarla riskli bir gebelik yoksa bu kadar dikkat etmek gerekmiyor zaten doktorda söylüyor benim normal bir gebelikti ilişkiyi hiç kesmedik mesela bütün gebeliğim gezerek geçti çocuğum şimdi yerinde üç dakika oturmuyor motora da bindim lunaparka da gittim Aquaparka bile gittik herkes yorulur ben yürümeye devam ederdim sadece riskli bir gebelik varsa çok hareket önermiyorlar o kadar benim birde gebelik şekerim vardı yani
Çok rahatladım ya türlü türlü şey uyduracaktık yoksaGidersin canım sıkıntı yok yüzmek iyi bile gelebilir
İlk haftalarda aslinda beden sporlarından uzak olunması gerek. Doktor bana düşük tehdidine karşı yüzmek çok iyi degildir demişti. Henüz yerleşme asamaları dayız açıkçası biraz dikkat edebilirsin.Çok rahatladım ya türlü türlü şey uyduracaktık yoksa
Hadi güzel haberlerle gelelim inşallah ufaklığın okulundayım sonra veli toplantısı daha sonra hastane bugün çok yoğunum etiket yapın bana kuzum kaçırmıyım haberleriYaaa desene arka arkaya güzel haberleri
Verecez 3 kişiV e n u s doktorda şuan bende 11.30 da gidecem dua edelim birbirimize
Çok yüzen biri değilim zaten benim korkum yolculuk sıkıntı yaratır mı diyeydiİlk haftalarda aslinda beden sporlarından uzak olunması gerek. Doktor bana düşük tehdidine karşı yüzmek çok iyi degildir demişti. Henüz yerleşme asamaları dayız açıkçası biraz dikkat edebilirsin.
Çok olmamak kaydiyla yüzebilirsin.
İnsallah bir yönden tatil iyi gelir size. Psikolojiniz olumlu yönde etkileneceginden mutlu anneler mutlu bebekler
Bugün randevu aldım öğlen 3 e kuzum oğlanın okulundayım şimdi veli toplantısı var sonrasın da hastene inşallahMaşallah ona maşallaahhh oyyy çok sevindim kuzummmne güzel tam hesapladığın gibi çıktı keseyi görmeye ne zaman gideceksin??
Kolay gelsin kuzum benim akşam üstü senden güzel bir ultrason fotisi bekliyoruz o zamannBugün randevu aldım öğlen 3 e kuzum oğlanın okulundayım şimdi veli toplantısı var sonrasın da hastene inşallahbugün çok yoğunum yokum buralarda bişey olursa haber verin etiket yapıverin bana
İnşallah bu gebeliğimde sıkıntısız olur daha doktora gitmedim bakalım herşey yolundaysa ben yine hiç hamile değilmişim gibi yoluma devam edicemMaşallah yainşallah bizler de böyle rahat gebelik geçiririz
Ben bat günü 129la öğrendim canım, 5 haftalıkkken falan keseyi görürsünKızlar birde Hcg kaç ile öğrendiniz gebe olduğunuzu
Rabbime bin şükür keseyi gördüm 19 Eylüle kalp için gedeceğimİnşallah hepimiz çook güzel haberler alırız
Hoca net çekemedi ama
Benimde oyle oldu..sormadim hicbisi basiretim baglandiHer şey yolunda dedi kuzum, boyutunu sormak aklıma gelmedi şuan kızıyorum bunun için kendime
Ben 9 saat gidis 9 saat donus yolculuk yaptim.baya engebeli idi yollar.bir sorun olmadiBebekler fikrinize ihtiyacım var. Çok yakın arkadaşlarımız bu pazar günü için günübirlik deniz planı yapmışlar. 2-2,5 saat uzaklıkta bir yere gidip tüm gün denize girip akşam geri dönelim diyorlar. Henüz onlara söyleyemediğimiz için reddedemiyoruz da. Sizce bu mesafe yolculuk bi sıkıntı yaratır mı? Doktora mesaj attım gidebilirsiniz demiş tek kelime tek cümle asla tatmin olmadım
VaoovBen 9 saat gidis 9 saat donus yolculuk yaptim.baya engebeli idi yollar.bir sorun olmadi
Tatil plani coktan yapilmisti,odemeler yapilmistiVaoovseninki de şov olmuş