2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Okurken ağladım Allah sabır versin

Maşallah ya inşallah bizler de böyle rahat gebelik geçiririz

Çok rahatladım ya türlü türlü şey uyduracaktık yoksa
İlk haftalarda aslinda beden sporlarından uzak olunması gerek. Doktor bana düşük tehdidine karşı yüzmek çok iyi degildir demişti. Henüz yerleşme asamaları dayız açıkçası biraz dikkat edebilirsin.
Çok olmamak kaydiyla yüzebilirsin.
İnsallah bir yönden tatil iyi gelir size. Psikolojiniz olumlu yönde etkileneceginden mutlu anneler mutlu bebekler

Çok yüzen biri değilim zaten benim korkum yolculuk sıkıntı yaratır mı diyeydi arkadaşlar da o mesafeden bir şey olmayacağını söyledi içim rahatladı gider şezlongta yatarım

Maşallah ona maşallaahhh oyyy çok sevindim kuzummm ne güzel tam hesapladığın gibi çıktı keseyi görmeye ne zaman gideceksin??
Bugün randevu aldım öğlen 3 e kuzum oğlanın okulundayım şimdi veli toplantısı var sonrasın da hastene inşallah bugün çok yoğunum yokum buralarda bişey olursa haber verin etiket yapıverin bana

Ben 9 saat gidis 9 saat donus yolculuk yaptim.baya engebeli idi yollar.bir sorun olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…