Bende de oluyor canım rahim büyüdüğü için oluyor o evet devam edicek hep bu şekilde doğuma kadarKızlar benim bacak aralarım çok agrıyor arada çekiliyor gibi oluyor rahim büyüdügü için mi acaba sizde de oluyor mu
Bende olmuyor bende bel ağrısı oluyoKızlar benim bacak aralarım çok agrıyor arada çekiliyor gibi oluyor rahim büyüdügü için mi acaba sizde de oluyor mu
Maşallah kuzum maşallah artık verme cuma kese görmeye inşallah
Yarın sonucu bildirin inşlalahEvet kuzum 11.30 da
Seninki baya yüksek gibi aramızda bigün var . 4+3 deyim ben 4+4 de bu rakam gayet yüksek masallah ben henuz hiç kan vermedim bakalım bende yarın vereceğim.
Tamam kuzum haber ederim ama sende bi doktara görün ben daha öncede oldu gittim progesteron kullanıyorum canım düşük tehlikesine karşıYarın sonucu bildirin inşlalah
iki gündür günde bir kez olmak üzre kahverengi lekelenmem oluyor bende korkuyorum.
Hadi kuzum güzel haberlerle gel inşallah. Minicik keseni görüp geleceksin allahın izni ile çıkınca haberdar et bizi kuzumGünaydın kızlarHamilesiniz dualarınız kabul olur. Hast. randevusuna gidiyorum nolur dua edin keseyi göreyim, bi sıkıntı olmasın
Bugüne aldım canım randevuyu bugün 3 buçukta gidicem inşallah görürümMaşallah kuzum maşallah artık verme cuma kese görmeye inşallah
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canımSeninki baya yüksek gibi aramızda bigün var . 4+3 deyim ben 4+4 de bu rakam gayet yüksek masallah ben henuz hiç kan vermedim bakalım bende yarın vereceğim.
Benimde güzel sonuçlarım olsun inşallah
Yaaa desene arka arkaya güzel haberleriBugüne aldım canım randevuyu bugün 3 buçukta gidicem inşallah görürüm
Ayyy guzel haberlerinizi bekliyorum kızlarYaaa desene arka arkaya güzel haberleri
Verecez 3 kişiV e n u s doktorda şuan bende 11.30 da gidecem dua edelim birbirimize
İnşallah hepimiz mutlu döneriz kuzumAyyy guzel haberlerinizi bekliyorum kızlarbende yarın gidicem doktora
Birde idrara sıkışık mi gitmemiz gerekiyor ne onemliymis doktor ne dedi bizimle paylaşır misinizİnşallah hepimiz mutlu döneriz kuzum
Rabbime bin şükür keseyi gördüm 19 Eylüle kalp için gedeceğimYaaa desene arka arkaya güzel haberleri
Verecez 3 kişiV e n u s doktorda şuan bende 11.30 da gidecem dua edelim birbirimize
Gözün aydın kuzum darısıda bize inşallah vajinal bakmış galiba degil miRabbime bin şükür keseyi gördüm 19 Eylüle kalp için gedeceğimİnşallah hepimiz çook güzel haberler alırız
Hoca net çekemedi ama
Hoş geldin hoşgeldin kuzumMerhaba kızlar ben de artık bu gruba geldimadmin beni de ekleyebilir misiin? sat 5 ağustos, yaşım 27, internete göre doğum tarihi 10.05.2024 :)
Yaa maşallah çok sevindimm, hepimize nasip olsun inşallah sağlıkla ve hayırlısıylaRabbime bin şükür keseyi gördüm 19 Eylüle kalp için gedeceğimİnşallah hepimiz çook güzel haberler alırız
Hoca net çekemedi ama