2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Yarın sonucu bildirin inşlalah
iki gündür günde bir kez olmak üzre kahverengi lekelenmem oluyor bende korkuyorum.
Tamam kuzum haber ederim ama sende bi doktara görün ben daha öncede oldu gittim progesteron kullanıyorum canım düşük tehlikesine karşı

Günaydın kızlar Hamilesiniz dualarınız kabul olur. Hast. randevusuna gidiyorum nolur dua edin keseyi göreyim, bi sıkıntı olmasın
Hadi kuzum güzel haberlerle gel inşallah. Minicik keseni görüp geleceksin allahın izni ile çıkınca haberdar et bizi kuzum

Yaaa desene arka arkaya güzel haberleri
Verecez 3 kişi V e n u s doktorda şuan bende 11.30 da gidecem dua edelim birbirimize
Rabbime bin şükür keseyi gördüm 19 Eylüle kalp için gedeceğim İnşallah hepimiz çook güzel haberler alırız
Hoca net çekemedi ama

Eklentiler

• 20230907_081958.jpg
    108,3 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba kızlar ben de artık bu gruba geldim admin beni de ekleyebilir misiin? sat 5 ağustos, yaşım 27, internete göre doğum tarihi 10.05.2024 :)

Rabbime bin şükür keseyi gördüm 19 Eylüle kalp için gedeceğim İnşallah hepimiz çook güzel haberler alırız
Hoca net çekemedi ama
Yaa maşallah çok sevindimm, hepimize nasip olsun inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla ben de bugün doktora gideceğim kızlar çok çok gerginim, dün gece 2 kere uyandım stresten midemi bozdum sanırım sürekli tuvaletteydim zaten stres olunca direkt midemi etkiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…