2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Benimde son adet tarihine göre 4+4 gösteriyor.istahsizlik kasik ve bel ve göğüs ağrısı var bende.adini ağzıma almim diğeri yok şükür.
Bende de bir iştah var dünyayı yesem doymicam kendime bir şey hazırlamaktan bıktım kızlar 52 kiloyum bir oturuşta 1 ekmek yiyiyorum hormonlar bana ne yaptı anlamadım.. Ben ayağa kalkınca sanki çocuğum düşecek hissi oluşuyor, kasık ağrısı bende de var,gogsum büyüdü ve acıyor dünden beri ucu da acımaya başladı birde aşırı yorgunluk var

Senin 30 ağustostu gibi hatırlıyorum regl tarihini 4+6 oluyor sanırım yarın da 5i tamamlamış oluyorsun 5+0
Evet kuzum öyle oluyor galiba inşallah erken gitmiş olmam doktora ama kendisi çagırdı. Son adet 30 temmuz kuzum 4 gün geç çatlayınca yine bat da 30 agustos oldu

Ay takvimi diye bir şey de mi varmış
Ayın konumuna bakiliyormus nette yazıyor Ağustos ayı ay konumu diye orada Aralık veriyor örneğin Ay 12 ağustosta yengecte 14 Ağustosta aslanda vs diye yengeç dişil burç o yüzden döllenme 12-13se kız, aslan eril burç 14u de aslan olduğu için erkek mesela böyle saçma biseyler işte

Evet kuzum öyle oluyor galiba inşallah erken gitmiş olmam doktora ama kendisi çagırdı. Son adet 30 temmuz kuzum 4 gün geç çatlayınca yine bat da 30 agustos oldu
Evet canım bizim bu durum geç döllenme oluyor işte normalde 14. Gün kabul ediyorlar ama seninki 4 gün geç olduğu için geç döllenme olmuş oldu. Önceki gebeliğimde sat'a göre 6+4 gözüküyordum dr'a gittiğimde de o şekilde giriş yapmıştı ama ben geç yumurtladigim için 5+3 oldgumu biliyodum mesela

Gerçekten yengecteymis baktım şimdi kız oluyor ama ilk defa duydum

Benim normalde yumurtlamam 19unda oluyordu bu sefer 13unde olmuş 7 gün erken döllenme mi oluyor o zaman çünkü adetim 11inde bitti

Bende bildigim için keseyi göremesemde sıkıntı yapmam inşallah kuzum

Benim ablamda astroloji okulunda bana baktı mayista benim burcunda Venüs varmis ama mars ta varmis. Venüs kızmış mars da erkek veya ikiz olacak acılar birbirine çok yakın dedi.mars olani normal doğum değil de sezaryen olacakta yorumlanabilir l demisti.benim ablam 7 Ay önce bana hamilelik göründüğünü söylemişti hadi be ordan dedim

Ya ben ikinci olmasına rağmen hala anlamadım.ben biliyorum 18 ağustos da hamile kaldim çünkü bu ay kocayı 1 kere gordum yumurtlama tarihime 1 gün kala.simdi adet tarihime göre 4+4 5+0 da keseyim görebilme ihtimali varmi.ilk hamileligimi hatırlamıyorum bile.degerimde suan kese görünecek seviyede degil.

Ayy yok artık bence parasal olarak bu işi değerlendirsin

4+4 olman gerekiyor son adete göre, sen kaç hesapladın
B
Ayy yok artık bence parasal olarak bu işi değerlendirsin
Walla bende diyorum biraz daha gelistiricem ondan sonra dedi.ve 2 gün önce öğrenmeden bana harita açsana dedim bilgisini test etmek için direk ayyy dikkat et sana çok yakın br hamilelik gorunuyor belkide var şuan haberin yok dedi.guldum içimden sizin haberiniz yok diye.simdi küçük kız kardeşime diyor ama kardeşim istemediği için sus Allah isteyene versin diyip başından attı.ondan da her an bir haber bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…