- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
Bende de bir iştah var dünyayı yesem doymicam kendime bir şey hazırlamaktan bıktım kızlar 52 kiloyum bir oturuşta 1 ekmek yiyiyorumBenimde son adet tarihine göre 4+4 gösteriyor.istahsizlik kasik ve bel ve göğüs ağrısı var bende.adini ağzıma almim diğeri yok şükür.
Senin 30 ağustostu gibi hatırlıyorum regl tarihini 4+6 oluyor sanırım yarın da 5i tamamlamış oluyorsun 5+0Benimde şuan 5+0 oluyor o zaman normalde 14. Gün yumırtlama olurdu bu sefer döngümün 18. Günü oldu ikinci yumurta
Gönlüne göre olur inşallah canimmBenim çin takvimide erkek ay takvimide erkek inşallah saglıkla erkek olur çünkü iki tane dünya tatlısı kızım var
Ay takvimi diye bir şey de mi varmışBenim de çin takvimine göre erkek, bir de ay konumu hangi burctaysa ona göre bişey bakılıyor o da kızyine %50-50 kaldı
Evet kuzum öyle oluyor galiba inşallah erken gitmiş olmam doktora ama kendisi çagırdı. Son adet 30 temmuz kuzum 4 gün geç çatlayınca yine bat da 30 agustos olduSenin 30 ağustostu gibi hatırlıyorum regl tarihini 4+6 oluyor sanırım yarın da 5i tamamlamış oluyorsun 5+0
Ayın konumuna bakiliyormus nette yazıyor Ağustos ayı ay konumu diye orada Aralık veriyor örneğin Ay 12 ağustosta yengecte 14 Ağustosta aslanda vs diye yengeç dişil burç o yüzden döllenme 12-13se kız, aslan eril burç 14u de aslan olduğu için erkek mesela böyle saçma biseyler işteAy takvimi diye bir şey de mi varmış
Evet canım bizim bu durum geç döllenme oluyor işte normalde 14. Gün kabul ediyorlar ama seninki 4 gün geç olduğu için geç döllenme olmuş oldu. Önceki gebeliğimde sat'a göre 6+4 gözüküyordum dr'a gittiğimde de o şekilde giriş yapmıştı ama ben geç yumurtladigim için 5+3 oldgumu biliyodum meselaEvet kuzum öyle oluyor galiba inşallah erken gitmiş olmam doktora ama kendisi çagırdı. Son adet 30 temmuz kuzum 4 gün geç çatlayınca yine bat da 30 agustos oldu
Gerçekten yengecteymis baktım şimdi kız oluyorAyın konumuna bakiliyormus nette yazıyor Ağustos ayı ay konumu diye orada Aralık veriyor örneğin Ay 12 ağustosta yengecte 14 Ağustosta aslanda vs diye yengeç dişil burç o yüzden döllenme 12-13se kız, aslan eril burç 14u de aslan olduğu için erkek mesela böyle saçma biseyler işte
Benim normalde yumurtlamam 19unda oluyordu bu sefer 13unde olmuş 7 gün erken döllenme mi oluyor o zaman çünkü adetim 11inde bittiEvet canım bizim bu durum geç döllenme oluyor işte normalde 14. Gün kabul ediyorlar ama seninki 4 gün geç olduğu için geç döllenme olmuş oldu. Önceki gebeliğimde sat'a göre 6+4 gözüküyordum dr'a gittiğimde de o şekilde giriş yapmıştı ama ben geç yumurtladigim için 5+3 oldgumu biliyodum mesela
Bende bildigim için keseyi göremesemde sıkıntı yapmam inşallah kuzumEvet canım bizim bu durum geç döllenme oluyor işte normalde 14. Gün kabul ediyorlar ama seninki 4 gün geç olduğu için geç döllenme olmuş oldu. Önceki gebeliğimde sat'a göre 6+4 gözüküyordum dr'a gittiğimde de o şekilde giriş yapmıştı ama ben geç yumurtladigim için 5+3 oldgumu biliyodum mesela
Ben de burada duydumGerçekten yengecteymis baktım şimdi kız oluyorama ilk defa duydum
Kaç günde bir adet görüyorsun canım? Dr sat tarihini giriyor, bugüne kadar kaç gün geçtiyse öyle hesaplama yapılıyorBenim normalde yumurtlamam 19unda oluyordu bu sefer 13unde olmuş 7 gün erken döllenme mi oluyor o zaman çünkü adetim 11inde bitti
Yok yok hiç sıkıntı yapma ama sen keseyi görürsün canım bence yarın 5 haftani doldurmuş oluyorsun artık 6. Haftanın içine giriyorsunBende bildigim için keseyi göremesemde sıkıntı yapmam inşallah kuzum
29 günde bir ve ağustosun 4unde oldum en sonKaç günde bir adet görüyorsun canım? Dr sat tarihini giriyor, bugüne kadar kaç gün geçtiyse öyle hesaplama yapılıyor
Ayy yok artık bence parasal olarak bu işi değerlendirsinBenim ablamda astroloji okulunda bana baktı mayista benim burcunda Venüs varmis ama mars ta varmis. Venüs kızmış mars da erkek veya ikiz olacak acılar birbirine çok yakın dedi.mars olani normal doğum değil de sezaryen olacakta yorumlanabilir l demisti.benim ablam 7 Ay önce bana hamilelik göründüğünü söylemişti hadi be ordan dedim
4+4 olman gerekiyor son adete göre, sen kaç hesapladın29 günde bir ve ağustosun 4unde oldum en son
Bugün 5+3 gösteriyor canımmYok yok hiç sıkıntı yapma ama sen keseyi görürsün canım bence yarın 5 haftani doldurmuş oluyorsun artık 6. Haftanın içine giriyorsun
B4+4 olman gerekiyor son adete göre, sen kaç hesapladın
Walla bende diyorum biraz daha gelistiricem ondan sonra dedi.ve 2 gün önce öğrenmeden bana harita açsana dedim bilgisini test etmek içinAyy yok artık bence parasal olarak bu işi değerlendirsin