2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
B

Walla bende diyorum biraz daha gelistiricem ondan sonra dedi.ve 2 gün önce öğrenmeden bana harita açsana dedim bilgisini test etmek için 😀😀😀direk ayyy dikkat et sana çok yakın br hamilelik gorunuyor belkide var şuan haberin yok dedi.guldum içimden sizin haberiniz yok diye.simdi küçük kız kardeşime diyor ama kardeşim istemediği için sus Allah isteyene versin diyip başından attı.ondan da her an bir haber bekliyorum.
Sen ne zaman söyleyeceksin ailene bende daha soylemedkm🤣

Sen ne zaman söyleyeceksin ailene bende daha soylemedkm🤣
Benim kardeşlerim biliyor anne baba bilmiyor.kese görünsün ona göre soylicem onlara.kardeslerime de mecbur soyledim 30 kilo domatesi bana tasitmaya kalktılar ilk belim ağrıyor filan dedim ama bizimde agriyor dediler. Mecburen soyledim

Benim kardeşlerim biliyor anne baba bilmiyor.kese görünsün ona göre soylicem onlara.kardeslerime de mecbur soyledim 30 kilo domatesi bana tasitmaya kalktılar ilk belim ağrıyor filan dedim ama bizimde agriyor dediler. Mecburen soyledim
Çok sanslilarmis ya o sayede öğrenmişler 😘 bende 2 ay olunca söylicem

Eklentiler

• B508D5DF-A002-4108-94D7-CF6264C9E961.jpeg
    B508D5DF-A002-4108-94D7-CF6264C9E961.jpeg
    58,4 KB · Görüntüleme: 27
Benim 30 temmuz hemde geç yumurtlama oldu niye fazla gözteriyor
Sen son adet tarihini yazmışsın çünkü canım, yumurtlamadan 2 hafta öncesine göre baz almalısın yani 40-50 günde adet olan birisi öğrendiğinde neredeyse 2 aylık hamile gibi olur bu hesapla. Ben 13unde yumurtladim sanki adetimin 14. Günü 13 gibi hesaplattim

X