2024 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Heheheh benim de bugün ağrılarım hafifledi sabahtan beri panik ayak geçiriyorum ayy bişey mi oldu neden kasık ağrılarım yok eskisi gibi diyorum 😂
Regl günü ve sonrası ağrıdı sonra ağrım kalmadı uyku ve mide yanması fix zaten 😅 arada bulantı baş dönmesi ekleniyor 😂

O bi geliyorr bi gidiyor🤣
Ben 3 gündür çok kötüydüm bugün biraz iyiyim ayağa kaldırmıyordu kaşık ağrım benim taş döküyor gibiydim Allah’ıma şükür bugün iyiyim ama 😂 ayyy bidaha gelmesin ben adet sancımda bile ağlayan insanım 😂😂

Bu perşembe 5+5 gösteriyor kuzum son adete göre ama benim yumurtlama 16 agustosda oldu geç oldu yani kuzum
Aa o şekilde saydın, aslında geç olduğu icin mantıken şöyle oluyor senin beklediğin regl 4 oluyor gecikmenin ilk günü 4+1 oluyor mesela geç döllenme olayı yani şu anki durumun, benim de öyle sat'a göre 5+4um ama 2 gün geç yumurtladim o yüzden 5+2 mesela

Kızlar bana baş dönmesi ve hafif bulantı güncellemesi geldi 🙄 aç kalınca midem yanıyor ve bişey yemeyi hayal edince daha çok yanıyor ama karnım da aç diye kuruyemiş falan yedim bu sefer de hafif bulantı başladı. Böyle çok uykusuz kalınca çarpıntı gibi bişey olur ya etrafa bakınca görüntü sonradan gelir gibi olur 😅 su an öyleyim basım ağrıyor dönüyor bı garip
Mide yanması ve bulantı bende de başladı ya ama çok az böyle başım ağrımıyor açıkcası
Bol bol su iç hayatım

Mide yanması ve bulantı bende de başladı ya ama çok az böyle başım ağrımıyor açıkcası
Bol bol su iç hayatım
Reflüm var zaten midem bu değişiklik olsa da yansam modunda hep 😅
Normalde hiç su icmezdim ama şu an 2 lt falan içiyorum arttirmam lazım biliyorum ama bu bile rekor bana 😅

Aa o şekilde saydın, aslında geç olduğu icin mantıken şöyle oluyor senin beklediğin regl 4 oluyor gecikmenin ilk günü 4+1 oluyor mesela geç döllenme olayı yani şu anki durumun, benim de öyle sat'a göre 5+4um ama 2 gün geç yumurtladim o yüzden 5+2 mesela
Benimde şuan 5+0 oluyor o zaman normalde 14. Gün yumırtlama olurdu bu sefer döngümün 18. Günü oldu ikinci yumurta

X