- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
Aynen canım 4+4hesapladim bende sen hani geç yumurtlamada gününü eksik alınca erkende fazla alıyoruz mu acaba diye dusundum4+4 olman gerekiyor son adete göre, sen kaç hesapladın
Sen ne zaman söyleyeceksin ailene bende daha soylemedkmB
Walla bende diyorum biraz daha gelistiricem ondan sonra dedi.ve 2 gün önce öğrenmeden bana harita açsana dedim bilgisini test etmek içindirek ayyy dikkat et sana çok yakın br hamilelik gorunuyor belkide var şuan haberin yok dedi.guldum içimden sizin haberiniz yok diye.simdi küçük kız kardeşime diyor ama kardeşim istemediği için sus Allah isteyene versin diyip başından attı.ondan da her an bir haber bekliyorum.
Benim kardeşlerim biliyor anne baba bilmiyor.kese görünsün ona göre soylicem onlara.kardeslerime de mecbur soyledim 30 kilo domatesi bana tasitmaya kalktılar ilk belim ağrıyor filan dedim ama bizimde agriyor dediler. Mecburen soyledimSen ne zaman söyleyeceksin ailene bende daha soylemedkm
4+3 aramıza hosgeldinMerhaba benim sat 5 ağustos tahmini doğum 11 mayıs 2024 eklersen sevinirimV e n u s herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
Çok sanslilarmis ya o sayede öğrenmişlerBenim kardeşlerim biliyor anne baba bilmiyor.kese görünsün ona göre soylicem onlara.kardeslerime de mecbur soyledim 30 kilo domatesi bana tasitmaya kalktılar ilk belim ağrıyor filan dedim ama bizimde agriyor dediler. Mecburen soyledim
Belkide 1 gün geç doğacakBu arada benim doğum 10.mayis gösteriyormuş 11 demişim size
Benimde niyetim. Öyleydi hatta cinsiyetini öğrenip söylemek gibi bir planimda vardı ama elimde patladı plan.soyledikce soyleyeside geliyor insanınÇok sanslilarmis ya o sayede öğrenmişlerbende 2 ay olunca söylicem
Oğlumda beklenenden 2 gün geç dogmustuBelkide 1 gün geç doğacak
Gerçekten öyle insanın söyleyesi geliyor az daha yerlessin içime bebis öyle soylicemBenimde niyetim. Öyleydi hatta cinsiyetini öğrenip söylemek gibi bir planimda vardı ama elimde patladı plan.soyledikxlcw soyleyeside geliyor insanın
Hoş geldin kuzumMerhaba benim sat 5 ağustos tahmini doğum 11 mayıs 2024 eklersen sevinirimV e n u s herkese sağlıklı gebelikler diliyorum
Benim 28 temmuz sat ben 5+2yim canım :)Bugün 5+3 gösteriyor canımm
Yok şöyle ki ben 32 günde adet oluyorum drlar 28 günde bir gibi hesaplıyor :) 4 gün geride olmuş oluyorum :)Aynen canım 4+4hesapladim bende sen hani geç yumurtlamada gününü eksik alınca erkende fazla alıyoruz mu acaba diye dusundumteşekkür ederim
Benim 30 temmuz hemde geç yumurtlama oldu niye fazla gözteriyorBenim 28 temmuz sat ben 5+2yim canım :)
Sen benden öndesin kuzum ya 6. Haftada gösteriyor seni sen doktorlara göre hesapla 32 günü boşver kuzumYok şöyle ki ben 32 günde adet oluyorum drlar 28 günde bir gibi hesaplıyor :) 4 gün geride olmuş oluyorum :)
Sen son adet tarihini yazmışsın çünkü canım, yumurtlamadan 2 hafta öncesine göre baz almalısın yani 40-50 günde adet olan birisi öğrendiğinde neredeyse 2 aylık hamile gibi olur bu hesapla. Ben 13unde yumurtladim sanki adetimin 14. Günü 13 gibi hesaplattimBenim 30 temmuz hemde geç yumurtlama oldu niye fazla gözteriyor
Bende 35 kuzum ama 25 hissediyorum 3. Bebegim olacak inşallahAy şimdi baktım sitenin en yaşlı anasi benmiyim