Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi dr görünmen iyi olur ne desek boş herkesin farklı olabiliyor maalesefMerhaba 3 gündür günlük pedi bile doldurmayan kahverengi kanama var yerleşme diye düşünüyorum ama hala bitmedi normal mi sizce devam etmesi
Oy oyyy oyyyyy!İyi akşamlar kızlar hepiniz sağlıkla bebişlerinizi kucaklarınıza alırsınız inşaAllah
Bende biraz regli gecikince kendini buralarda bulanlardanim 18 ekim son adet tarihi beklemedeyim bakalim 8.bçk aylik bebisim var
Yapmadım belki regli gelir diyeOy oyyy oyyyyy!
Test yada tahlil yaptın mı ?
Büyük heyecanYapmadım belki regli gelir diye
Aslında pazrtsye kadar bekleyebileckmyim bilmiyorum
Sakin kalmaya ve saklamaya çalışıyorum daha dayanamadım buraya yazdım olursa 4. Çocuğum olacakBüyük heyecan
Ben olsam acilde almıştım soluğu
UyyyyySakin kalmaya ve saklamaya çalışıyorum daha dayanamadım buraya yazdım olursa 4. Çocuğum olacak
Çok geçmiş olsun bi sebep söylendi mi acaba merak ettim.Ayni sorun gecen gunlerde bendede oldu. Inanin bosa telas ediyoruz progestanla suanda durdu. Sadece kendimi harap ettigimle kaldim. Benim cok elimde degil ama siz basarabiliyosunuz daha sakin kalmaya calisin lutfen. Cunku olan sadece bize oluyor boyle. Kotu bisey olacaaksada inanin bunun onune telasla korkuyla gecemeyecegiz.
Bebiş iyi çok şükür iyi olmasa zaten buraya bakamazdım bile doktor sorun görünmüyor dedi tabi ama acil doktoru pazartesi tekrar kadın doğum doktoruna gidicem emin olmak içinGecmis olsun endise etmeyin İnshaAllah bebis iyidir bende gecen hafta sabah uyandim 3-4 damla kirmizi kan geldi sonra kahve rengine dondu akinti . Hemen dr kontrole gittik. Kontrol etti icerde kanama yoktu , dr belki bebek buyurken kilcal damar baski yapmis patlamista olabilir . Saglikli beslen ilaclari birakma dedi . Bi sadece yatacaksin hic bi is fln yapma dedi progestan kapsul gunde 1 kullaniyordum .3 e cikaratti sabah oglen aksam. Ertesi gun hic leke olmadi cok sukur. Bugun tekrar kontrol e cagirmisti her sey yolunda cok shukur bazen olabiliyormus boyle seyler ama en onemlisi bizim stressten uzak olmak ve saglikli beslenmemiz
Doktorum cuma gel dedi artış olsun biraz diye ama korktum akıntı oluncaBi dr görünmen iyi olur ne desek boş herkesin farklı olabiliyor maalesef
Merhaba benim sat 17 ekim, perşembe ilk ultrason randevum var. Siz keseyi gördünüz mü acaba? Çok heyecanlıyımSaat 15 Ekim olanlar kalp atışı için ne zamana randevu verdiler
Ayy maşallah Maşallah 4 mü bende kendimi koltuktan koltuğa fırlatıyom 3 çocuk nasıl olacak diye 14 yaş kızım 10 yaş oğlum varSakin kalmaya ve saklamaya çalışıyorum daha dayanamadım buraya yazdım olursa 4. Çocuğum olacak
Bi koşu acile git bi kan ver şimdiye çıkar ben geçen hafta içi erken gebelik testiyle öğrendim pazar da kan da çıktıYapmadım belki regli gelir diye
Aslında pazrtsye kadar bekleyebileckmyim bilmiyorum
Doktor yazdıysa bi sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum canım bi kaç kişi daha kullanıyodu yanlış hatırlamıyosamİyi akşamlar kızlar, geceleri yatmadan bir tane prilam içiyorum baya kesti bulantımı sabaha ertesi güne kadar nasıl etki etti böyle anlamadım. Böyle kuvvetliyse bi tırstım açıkcası. İçenler var mı sizin belirtileriniz var mı
Ne güzelİyi akşamlar kızlar, geceleri yatmadan bir tane prilam içiyorum baya kesti bulantımı sabaha ertesi güne kadar nasıl etki etti böyle anlamadım. Böyle kuvvetliyse bi tırstım açıkcası. İçenler var mı sizin belirtileriniz var mı
Seninkiler büyükmüş canım maşallah 3. Size ne iyi gelir şimdi 9 ve 8 yaşında iki kızım ve 8,bçk aylık oğluşum var inşallah yoktur 4. Felan regli olacakmışım gibi belim ağrıyor hafif kasıklarda ağrı da var ama bunlar gebelik başlangıcında da oluyor kafamda deli sorularAyy maşallah Maşallah 4 mü bende kendimi koltuktan koltuğa fırlatıyom 3 çocuk nasıl olacak diye 14 yaş kızım 10 yaş oğlum var