- 25 Eylül 2022
- 9.240
- 13.377
- 36
Evet kuzum son adete göre hesapladı oynama yapmadım ben direk hamilelige geçiş yaptım. Çünkü bebek görüldükten sonra son adet tarihiyle eşleşiyor yaklalıyor yani gününü çok çok 2 gün geriden geliniyorSen son adet tarihini yazmışsın çünkü canım, yumurtlamadan 2 hafta öncesine göre baz almalısın yani 40-50 günde adet olan birisi öğrendiğinde neredeyse 2 aylık hamile gibi olur bu hesapla. Ben 13unde yumurtladim sanki adetimin 14. Günü 13 gibi hesaplattim
Ben 39Bende 35 kuzum ama 25 hissediyorum 3. Bebegim olacak inşallah
İnşallah kuzum saglıkla kucagına alırsın inşallahBen 3940 da dogurucam insallah.benimde 2.bebegim❤
Hoşbuldum kuşum dün kan verdim 160 çıktı yarın yine vercem dua et nolurHoş geldin kuzum
Hosbuldum4+3 aramıza hosgeldin
Süper çıkmış maşallah kuzum saglıkla artar inşallah dualarım seninleHoşbuldum kuşum dün kan verdim 160 çıktı yarın yine vercem dua et nolur
Insallah hepimiz burda olan ve olmayan bütün bebek bekleyenler sağlıkla sihhatle kavuşsunlar yavrularına.İnşallah kuzum saglıkla kucagına alırsın inşallah
Demi yani gayet genciz maşallah ben 30 dan sonra hep 30 gibi hissettim eskiden 30 yaş çok fazla gelirdi şimdi diyorum en güzel yaşGerçi bende hiç kendimi 40a yaklaşmış gibi hissetmiyorum.gencim güzelim modunda geziyorum
Insallah hepimiz burda olan ve olmayan bütün bebek bekleyenler sağlıkla sihhatle kavuşsunlar yavrularına.
Canım benim darısı keseleri görmemize olsunSüper çıkmış maşallah kuzum saglıkla artar inşallah dualarım seninle
Şimdi anladım sağol canimYok şöyle ki ben 32 günde adet oluyorum drlar 28 günde bir gibi hesaplıyor :) 4 gün geride olmuş oluyorum :)
Bizde karistirdik.mayis gibi dogurucaz insallah sonuca bakalım bosverinAy kızlar benim son adet tarihim 11 Ağustos ben kaçtayım şimdi iyice kafamı karıştırdınız
Annem diyor ki anam bunlar yakında 4+3 ek olarak 30 dak dicekler.bizim zamanımızda adet olmayınca anlardın.sancin gelince dogururdun.bunlarin incigi boncuğu bitmiyorBizde karistirdik.mayis gibi dogurucaz insallah sonuca bakalım bosverin
Kuzum genelik hafta hesaplama yazınca çıkıyo internette ben ordan da bakıyorumAy kızlar benim son adet tarihim 11 Ağustos ben kaçtayım şimdi iyice kafamı karıştırdınız
Ben onu değiştirdim işte canım son adet tarihimi kaydirdim doğru hesaplasin diye. Beklediğin adet günü bebek 4 haftalık olmuş oluyor istersen 60 günde bir regl olEvet kuzum son adete göre hesapladı oynama yapmadım ben direk hamilelige geçiş yaptım. Çünkü bebek görüldükten sonra son adet tarihiyle eşleşiyor yaklalıyor yani gününü çok çok 2 gün geriden geliniyor
Hahahaha çoook haklıı anneciğinAnnem diyor ki anam bunlar yakında 4+3 ek olarak 30 dak dicekler.bizim zamanımızda adet olmayınca anlardın.sancin gelince dogururdun.bunlarin incigi boncuğu bitmiyor
Hesap basit aslında adet günü 4 haftalık oluyoruz :)Şimdi anladım sağol canim
4 tane uygulama var üçü 3+4 diyor biri 3+5 diyor adet gününü de sayıp hiç anlamadım valla kızlar da burda bir şeyler konuştular kafam basmıyorKuzum genelik hafta hesaplama yazınca çıkıyo internette ben ordan da bakıyorum