- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Regl günü ve sonrası ağrıdı sonra ağrım kalmadı uyku ve mide yanması fix zatenHeheheh benim de bugün ağrılarım hafifledi sabahtan beri panik ayak geçiriyorum ayy bişey mi oldu neden kasık ağrılarım yok eskisi gibi diyorum
Evet kuzum benimde öyle şuan bel ağrısı var ama o iyi bişey unutturmuyor hamile olduğumuRegl günü ve sonrası ağrıdı sonra ağrım kalmadı uyku ve mide yanması fix zatenarada bulantı baş dönmesi ekleniyor
O bi geliyorr bi gidiyorHeheheh benim de bugün ağrılarım hafifledi sabahtan beri panik ayak geçiriyorum ayy bişey mi oldu neden kasık ağrılarım yok eskisi gibi diyorum
Ben 3 gündür çok kötüydüm bugün biraz iyiyim ayağa kaldırmıyordu kaşık ağrım benim taş döküyor gibiydim Allah’ıma şükür bugün iyiyim amaO bi geliyorr bi gidiyor
Bu perşembe 5+5 gösteriyor kuzum son adete göre ama benim yumurtlama 16 agustosda oldu geç oldu yani kuzumCanım bu hafta mi 5+5 oluyosunben mi yanlış sayıyorum acaba 3 gün var aramızda sanırım ben Perşembe 5+4üm
Yüzde yüz katılıyorum sana bu konudaEvet evet belirti vermesi bir yandan ooh bebiş var hissi veriyor psikopat gibiyim
Evet evet belirtiler mutlu ediyor insanı bir yandanEvet kuzum benimde öyle şuan bel ağrısı var ama o iyi bişey unutturmuyor hamile olduğumu
Aa o şekilde saydın, aslında geç olduğu icin mantıken şöyle oluyor senin beklediğin regl 4 oluyor gecikmenin ilk günü 4+1 oluyor mesela geç döllenme olayı yani şu anki durumun, benim de öyle sat'a göre 5+4um ama 2 gün geç yumurtladim o yüzden 5+2 meselaBu perşembe 5+5 gösteriyor kuzum son adete göre ama benim yumurtlama 16 agustosda oldu geç oldu yani kuzum
Bende 4+4üm ve bu sabah hafif mide bulantım oldu korkuyorumm5 haftanın içindeyim canım
Ben baktım kız gösteriyorKizlar çin takvimine baktınız mı?
Benimde son adet tarihine göre 4+4 gösteriyor.istahsizlik kasik ve bel ve göğüs ağrısı var bende.adini ağzıma almim diğeri yok şükür.Bende 4+4üm ve bu sabah hafif mide bulantım oldu korkuyorummçözüm bulursanız bana da söyleyin
Mide yanması ve bulantı bende de başladı ya ama çok az böyle başım ağrımıyor açıkcasıKızlar bana baş dönmesi ve hafif bulantı güncellemesi geldiaç kalınca midem yanıyor ve bişey yemeyi hayal edince daha çok yanıyor ama karnım da aç diye kuruyemiş falan yedim bu sefer de hafif bulantı başladı. Böyle çok uykusuz kalınca çarpıntı gibi bişey olur ya etrafa bakınca görüntü sonradan gelir gibi olur su an öyleyim basım ağrıyor dönüyor bı garip
Kizlar çin takvimine baktınız mı?
Ben de baktım bana da kız gösteriyor ama erkek olcakmış gibi hissediyorum :)Kizlar çin takvimine baktınız mı?
Reflüm var zaten midem bu değişiklik olsa da yansam modunda hepMide yanması ve bulantı bende de başladı ya ama çok az böyle başım ağrımıyor açıkcası
Bol bol su iç hayatım
Benimde şuan 5+0 oluyor o zaman normalde 14. Gün yumırtlama olurdu bu sefer döngümün 18. Günü oldu ikinci yumurtaAa o şekilde saydın, aslında geç olduğu icin mantıken şöyle oluyor senin beklediğin regl 4 oluyor gecikmenin ilk günü 4+1 oluyor mesela geç döllenme olayı yani şu anki durumun, benim de öyle sat'a göre 5+4um ama 2 gün geç yumurtladim o yüzden 5+2 mesela
Benim de çin takvimine göre erkek, bir de ay konumu hangi burctaysa ona göre bişey bakılıyor o da kızKizlar çin takvimine baktınız mı?
Benim çin takvimide erkek ay takvimide erkek inşallah saglıkla erkek olur çünkü iki tane dünya tatlısı kızım varBenim de çin takvimine göre erkek, bir de ay konumu hangi burctaysa ona göre bişey bakılıyor o da kızyine %50-50 kaldı