Popüler Konu 2025 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar henüz bir bildirim veya mesaj gelmedi bu şekilde hazırladım umarım beğenirsiniz eklemek istediğiniz birşey varsa ekleyebilirim

Eklentiler

• IMG20241123144640.jpg
    IMG20241123144640.jpg
    137,9 KB · Görüntüleme: 12
Tam olarak böyleyim . 2 gündür sabah kusmaları yaşıyorum :KK43:
Ben açıktığım zaman bulantım oluyor . O günde akşam yemegini 5-6 gibi yedim sonrasındada canım bişey istemedi diye yemeden 10 gibi uyudum. Gece 2,5 ta uyanıncada çok şiddetli bulantım var zehirlendim sandım bi ara 🤭. Yavaş yavaş zorla havuç , muz kraker yedim 4-5 saat sonra anca kesildi🥲 artık aç kalmamaya çalışyorum 🙏🏻

Maalesef korktuğum başıma geldi benim de başladı. Kendini bekleyip yıpratma bence çok zor çünkü doktorun tavsiye ettiği bulantı ilaçlarından kullan inşallah rahatlarsın ek olarak buz yemek, naneli sakız, tuzlu haşlanmış patates bunlar da iyi geliyor
Teşekkür ederim 🌸 haşlanmış patates evet bunu yapabilirim severim tadını 😍, bugun dr kontrolum vardı oda dedi havuç salatalık uzun dilimleyip hazırda bulundurmak hem bulantıyı bastırır hem keyfli olur yemesi 🤭

Selam kızlar dün bi felaket yaşadım resmen. Tabii ki bende sakin olamadım.Dün akşamüstü baya kahverengi lekelenmem oldu çamaşırda 3-4 damla kadar vardı. Hemen moralim bozuldu tabi ama yatayım uyurum geçer dedim. Uyuyamadım tabi ama sızıntı hissettim bi kalktım kanama gelmeye başlamış. Pembe renkli sulu kan gibi peçeteyede geldi sildikçe. Bekleyecek kadar tahammülüm yoktu maalesef hemen acile gittim. Acilde kan idrar aldılar biraz bekledikten sonrada alttan kontrol edildim ne kesede bozulma ne de bebekle ilgili bir sorun yoktu kalp atışı ve haftasıyla uyumu normaldi çok şükür 🙏 yatış verdi aslında ama yatmadım progestana başladım. Öyle çok kanama gibi olmadı aslında eve geldiğimde ilaç almamış olmama rağmen zaten çoktan geçmişti 1 günlük pedi doldurmadı diyebilirim. Çok şiddetli Kanaman olursa tekrar gel dedi. Pazartesi zaten doktora gideceğim. Umarım bir sorun yoktur gerçekten🙏🧿bugün 8+4 oldum çok şükür😇 ben bu endişelerle 9 ayı nasıl tamamlıcam çok merak ediyorum yürümekten bile korkar oldum help me 😅
Ayni sorun gecen gunlerde bendede oldu. Inanin bosa telas ediyoruz progestanla suanda durdu. Sadece kendimi harap ettigimle kaldim. Benim cok elimde degil ama siz basarabiliyosunuz daha sakin kalmaya calisin lutfen. Cunku olan sadece bize oluyor boyle. Kotu bisey olacaaksada inanin bunun onune telasla korkuyla gecemeyecegiz. 😔

X