İnşallah yokturTahlil sonuçlarına bakacak. Gelmişken bi kez daha daha ultrason yapacak demek. Olumsuz bir durum yok. Endişe etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah yokturTahlil sonuçlarına bakacak. Gelmişken bi kez daha daha ultrason yapacak demek. Olumsuz bir durum yok. Endişe etme
Tahmini doğum tarihinin yanına doğum tarihini de ekleyelim bence. Aramızdan birisi doğum yaparsa oradan da görebilirizKizlar henüz bir bildirim veya mesaj gelmedi bu şekilde hazırladım umarım beğenirsiniz eklemek istediğiniz birşey varsa ekleyebilirim
hemen ekliyorumTahmini doğum tarihinin yanına doğum tarihini de ekleyelim bence. Aramızdan birisi doğum yaparsa oradan da görebiliriz
Ben açıktığım zaman bulantım oluyor . O günde akşam yemegini 5-6 gibi yedim sonrasındada canım bişey istemedi diye yemeden 10 gibi uyudum. Gece 2,5 ta uyanıncada çok şiddetli bulantım var zehirlendim sandım bi ara . Yavaş yavaş zorla havuç , muz kraker yedim 4-5 saat sonra anca kesildi artık aç kalmamaya çalışyorumTam olarak böyleyim . 2 gündür sabah kusmaları yaşıyorum
Ellerinize sağlık çok güzel olmuşhemen ekliyorum
Tesekkur ederim daha iyim şimdi 7 haftagecmiş olsun malesef hamilelikte sabah bulantıları cok olur kacıncı haftadasınız
Henüz herhangi bir haber yok bakalım :)anne adı : lady peacock
Kilo: 80
Kaçıncı çocuk: 2
SAT: 30 Eylül
BDT: 7 Temmuz
Tablo için gerekli olabilecek bilgilerden aklıma gelenleri yazdım.
Katılımcı arkadaşlara sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.
Teşekkür ederim haşlanmış patates evet bunu yapabilirim severim tadını , bugun dr kontrolum vardı oda dedi havuç salatalık uzun dilimleyip hazırda bulundurmak hem bulantıyı bastırır hem keyfli olur yemesiMaalesef korktuğum başıma geldi benim de başladı. Kendini bekleyip yıpratma bence çok zor çünkü doktorun tavsiye ettiği bulantı ilaçlarından kullan inşallah rahatlarsın ek olarak buz yemek, naneli sakız, tuzlu haşlanmış patates bunlar da iyi geliyor
Ayni sorun gecen gunlerde bendede oldu. Inanin bosa telas ediyoruz progestanla suanda durdu. Sadece kendimi harap ettigimle kaldim. Benim cok elimde degil ama siz basarabiliyosunuz daha sakin kalmaya calisin lutfen. Cunku olan sadece bize oluyor boyle. Kotu bisey olacaaksada inanin bunun onune telasla korkuyla gecemeyecegiz.Selam kızlar dün bi felaket yaşadım resmen. Tabii ki bende sakin olamadım.Dün akşamüstü baya kahverengi lekelenmem oldu çamaşırda 3-4 damla kadar vardı. Hemen moralim bozuldu tabi ama yatayım uyurum geçer dedim. Uyuyamadım tabi ama sızıntı hissettim bi kalktım kanama gelmeye başlamış. Pembe renkli sulu kan gibi peçeteyede geldi sildikçe. Bekleyecek kadar tahammülüm yoktu maalesef hemen acile gittim. Acilde kan idrar aldılar biraz bekledikten sonrada alttan kontrol edildim ne kesede bozulma ne de bebekle ilgili bir sorun yoktu kalp atışı ve haftasıyla uyumu normaldi çok şükür yatış verdi aslında ama yatmadım progestana başladım. Öyle çok kanama gibi olmadı aslında eve geldiğimde ilaç almamış olmama rağmen zaten çoktan geçmişti 1 günlük pedi doldurmadı diyebilirim. Çok şiddetli Kanaman olursa tekrar gel dedi. Pazartesi zaten doktora gideceğim. Umarım bir sorun yoktur gerçektenbugün 8+4 oldum çok şükür ben bu endişelerle 9 ayı nasıl tamamlıcam çok merak ediyorum yürümekten bile korkar oldum help me
Evet onları da yiyorumTeşekkür ederim haşlanmış patates evet bunu yapabilirim severim tadını , bugun dr kontrolum vardı oda dedi havuç salatalık uzun dilimleyip hazırda bulundurmak hem bulantıyı bastırır hem keyfli olur yemesi