Bu aile hekimliğindekiler anlaşmalı heralde yeni annelerin sinirini bozmak üzerine. İnanılmaz bir mama düşmanlıkları var. Seninki daha da aşmış yani bebeği aç bırakma pahasına mama verme diyor hiç kilo almasa bile ne demek bebek aç kalacak demekBende beğeniyorum canım. Simdilik bundan devam edicem. Belki daha sık versem daha iyi alır kilosunu. Elimden geldikçe az vermeye çalışıyorum. Max 90 cc içiyor. Aile hekimi buna bile çok veriyosun dedi. Bu ay Hiç kilo almasa bile mama verme dedi bugün. Oldu canım bebek açlıktan ağlasın sabahlara kadar. Nasıl dayanır insan buna. Biz bir öğün atlasak nasıl acıkıyoruz bebek nasıl duracak
O ilk eczane acemiliğini bizde yaşadık aşko ahahahshhs şimdi büyük bi market var ordan daha uyguna alıyoruz. 600 gramı 550 ye aldık dün. Ama e bebekteki gramaj olarak fazla ve daha uyguna geliyo gibii. bi dahakine ordan alırım
Ben bilinçli yaptın sandıydımburaya düzenli girmeye başladığım ilk zamanalr yazmıştım ben tavuk süt arttırıyo diye. Bende başka bi kadından okumuştum ama ondan okumadan evvelde tavuk yediğim günlerin gecesi fark olduğunu anlıyodum. Sadece kadını okuyunca anladım o farkın sebebinin tavuk olduğunu. Sonra direkt buraya da yazdım belki birinizin işine yarar diye
Maşallah canım çok sevindim senin adınaPsikolojik olarak olumsuz hiç düşünme canım. Ben bu kompostoyu ne zaman içsem fark ediyor hatta ara vermek zorunda kalıyorum mastit olursam diye. Bence sen de dene. Instagramda hep postlar görüyorum emzirme danışmanıyla sütünü epeyi arttiranlar olmuş, öyle bir danışmanlık almayı düşündün mü belli o şekilde artar
Ben de günde 15 damla 3 kez kullanıyorum. Prospektüste 6x15 yazıyor fazla gelir diye vermedim. Bir de senin minnoş neredeyse 3 aylık olacak dönmeye başlayınca büyük oranda azalıyor onun etkisi vardırSab simplexi 6 saatte bir 10 damla kullaniliyoruz. Ben tane kimyon ve rezene aldım onları kaynatarak içiyorum. Gazı var ama kendini çıkartıyor son 1 haftadır daha rahat damlalar mi çay mi bilemedim ama daha iyi simdi
İyi canım bence kilosu saglıklı olsunda önemli olan o kimisi çok alıyor kimisi standart alıyor 1 kilo almış olsaydı çok çok yarım kilo eksiginiz olurdu bence sorun degilBize ebe dedi ki 600-700 gram alır ayda normalde dedi. 3800 doğdu şimdi 2.5 aylık 5.700 canım çok almamış kilo ya
Benim sütte bildigin markette satılan sütler gibi bembeyaz canımKızlar ya benim sütüm çok sulu bence, ya da bebek sadece önsüt alıyor, kusarken sulu sulu kusuyor hatta direkt su kusuyor gibi bazen. Bugün ebe sizin dediğiniz gibi emzirmeyi bitirdiğin göğsünden başka bir dahaki emzirmede dedi, ama benimki tek meme emip bırakıyor. Mesela sağı emdi yarım saat bıraktı 1 saat sonra solu veriyorum onu da yine yarım saat kadar emiyor bir dahakine sağı veriyorum. Acaba üst üst aynı göğsü mü versem? O zaman da diğeri şişer gerçi 4-5 saat emilmezse. Benim gibi bir beslenmede tek meme emziren var mı? Yoksa sizinkiler ikisini de emiyor mu
Sen bir dene en azından aklında kalmasın derimBu aile hekimliğindekiler anlaşmalı heralde yeni annelerin sinirini bozmak üzerine. İnanılmaz bir mama düşmanlıkları var. Seninki daha da aşmış yani bebeği aç bırakma pahasına mama verme diyor hiç kilo almasa bile ne demek bebek aç kalacak demek
Maşallah canım çok sevindim senin adınakonuştum o danışmanlardan biriyle de emin olamadım sanki düzenli sağım yap diyip bizim burda birbirimizle paylaştığımız tarifleri verecek gibi geliyor
Özellikle döndürmeye calismadik ama 2 aylıkken yüzüstü bırakınca sağına dönüyordu. Şu an ya reflü yatağında ya anakucaginda oralarda da donemiyor haliyleBen de günde 15 damla 3 kez kullanıyorum. Prospektüste 6x15 yazıyor fazla gelir diye vermedim. Bir de senin minnoş neredeyse 3 aylık olacak dönmeye başlayınca büyük oranda azalıyor onun etkisi vardırbizimki sadece sağa dönüyor
Yapamadım kuzum içimde kaldıYaptın mı tavugukeşke nohutu sevsem afiyet olsun canim
Gel sarılalım bacım56 cm 5900 dü 1 temmuzda.
bende de işe yaramıyor
34 cm doğdu
1 aylıkken 37.5 cm oldu
2 aylıkken 40 cm
Teşekkür ederim canım. Akıl akıldan üstündür derler iyiki bu fikri verdin valla sağolSevindim canim.ilk bikac sagimi atlatirsan alisiyor zaten meme:)
Ahhh Cahillik başa bela canımCanim zaten o kdar girmeli icine.kalan alan meme ucunun pompalama yaparken ileri geri gitmesi icin gerekli alan...
maşallah kuzum, peki normalde verdiğin o mama öğünleri zamanı bebiş acıkıp ağlamadı mı? Nasıl baş ettin? Kaç gün sürdü mesela bu kıvama gelmek. Bende de sizin tam tersi mama sayısı arttı ilerlemek istemiyorum daha fazlaBen de mamayı azalttım çok şükür sütüm emdikçe çogaldı günde 7 veriyordum 5 e düştü
Canım sen naptın pompa olayını seninde göğsün acıyodu. Ben silikon uç kullanınca acı hissetmedim. Düşük kademe kullandım ama en azından cesaret geldi alıştıkça arttırırım. Hatta belki zamanla silikonuda çıkarırım.Emzirme sütyen inin içine koyuyorum uzatma askısı da var rahat oluyor iş yaparken.
Teşekkür ederim, böyle olması normalmiş bilmşyodum ben :)Bende bundan kullanıyorum. Edebiliyor tam girmiyor meme ucum benim de
Afiyet şifaa bolca süt olsun canım valla demekki zamanla herkes kendine iyi gelen şeyi keşfediyor. Bana da mesela rezene pek etki etmiyo oysa herkes memnunAaa ben de tavuk yiyince sütümün arttigini fark ettimbilmiyordum yazını görmemiştim dün gece komposto içmiştim çok süt olmasini ona baglamistim ama dün tavuk da yedim ikisi birleşince öyle olmuş demek ki
Ahaha bide sen memelerimi görrr biri dizime gelecek şekilde büyümüş öteki minnak kalmış cok komikMeme ucunla ilgili yorumuna kahkaha attımeds bana çok zor geliyor kuzum ya bilmiyorum
Evet evet dereotu da iyiNİYET ETTİM ALINTILARIMI CEVAPLAMAYA HA BİSMİLLAH
Teşekkür ederim canım. Akıl akıldan üstündür derler iyiki bu fikri verdin valla sağol
Ahhh Cahillik başa bela canım
maşallah kuzum, peki normalde verdiğin o mama öğünleri zamanı bebiş acıkıp ağlamadı mı? Nasıl baş ettin? Kaç gün sürdü mesela bu kıvama gelmek. Bende de sizin tam tersi mama sayısı arttı ilerlemek istemiyorum daha fazla
Canım sen naptın pompa olayını seninde göğsün acıyodu. Ben silikon uç kullanınca acı hissetmedim. Düşük kademe kullandım ama en azından cesaret geldi alıştıkça arttırırım. Hatta belki zamanla silikonuda çıkarırım.
Teşekkür ederim, böyle olması normalmiş bilmşyodum ben :)
Afiyet şifaa bolca süt olsun canım valla demekki zamanla herkes kendine iyi gelen şeyi keşfediyor. Bana da mesela rezene pek etki etmiyo oysa herkes memnuntavuk, dereotu, hurma iyi geliyor banada
Ahaha bide sen memelerimi görrr biri dizime gelecek şekilde büyümüş öteki minnak kalmış cok komikbende bugün memeyi sağdım ya 20 cc den daha az çıktı. Napayım şimdi bende moralimi mi bozayım hemen . Pes etmek yok canım. Herşeyden önce sütüm var bebeğim emiyor şükür. Amma az amma çok. İçeceği her damla bebeğime şifa. Yememe içmeme dikkat etmeye çalışıp bol su içtikten sonra üzerine birde sağımla artırmaya çalıştıktan sonra hala süt artmazsa o da onun ayıbı sen elinden geleni yapıyosun sonucta. Vicdanın rahat olucak elimden geleni yaptım diceksin. Amaaa hala iş bitmiş değil sağım olayını nasıl yapıyodun hatırlayamıyorum. Power pumping denemişsindir dimi 3 gün olayı falan vardı?
Evett yaa inanabiliyo musun. Bu ay hiç kilo almasa bile verme dedi şaka gibi. Bebeğin açlıktan ağlaması, açlıktan uyuyamaması nolacak. Bebeği doyuracak yeterlilikteki sütü kaç günde üretebilcem 2-3 günde olacağını bilsem göze alır denerimde o kadar kolay değilkiiBu aile hekimliğindekiler anlaşmalı heralde yeni annelerin sinirini bozmak üzerine. İnanılmaz bir mama düşmanlıkları var. Seninki daha da aşmış yani bebeği aç bırakma pahasına mama verme diyor hiç kilo almasa bile ne demek bebek aç kalacak demek
Evet uyku için şahane oluyor rezene . Bi ara sabah akşam düzenli rezene kimyon anason içiyodum bugünlerde aksattım diye hem uyku hem gaz sorunumuz arttı. Düzenli içtiğim dönem gazını daha rahat çıkarıyordu senin Bebiş gibiEvet evet dereotu da iyirezeneyi süt için değil de ben uykusu için içiyorum. Rezene bana da ekstra süt yapmıyor sanırım çünkü komposto yapma ihtiyacı duydum
Ben iki mememin büyük olmasına bile razıyım şuan… benim biri büyük ve sarkık öteki farkedilir şekilde daha kücük ve yukardaYa kızlar bu memeler ne zaman küçülecek emzirme bitince mibüyük meme olayına ben alışamadım sanırım çok hoşuma gitmiyor kıyafetlerim memeden ötürü kapanmıyor bir de sarkık mi kalacak ya inek memesi gibi hissediyorum
Kızlar benim kızım 1620 gr 42cm doğdu düzeltilmiş 1 aylık kronolojik 3 aylık bugün tartıldı 5000gr 56 cm olmuş nasıl sizceCumartesi günü gittik doktora 60cm 6kilo olmuş
Hurma yiyorum ben her gün 2 adet gerçekten işe yaradığını düşünüyorumNe yiyim mesela?
Biz 2.ayında rotavirüsü yaptırdık diğer dozu 4.ayda yaptıracağız şuan 3aylık menenjit de önerdi doktorumuzÖzel aşılardan yaptıran vsr mı kaçıncı ayda başlanıyor?
Maşallah canım doğum kilosuna bakınca gayet güzel kilo almış ve iyi uzamışKızlar benim kızım 1620 gr 42cm doğdu düzeltilmiş 1 aylık kronolojik 3 aylık bugün tartıldı 5000gr 56 cm olmuş nasıl sizce
Çok şükür canım prematüre olduğu için çok kilosuna takılmak istemiyorum aslında ama yinede merak ediyorum gelişiminin ne aşamada olduğunuMaşallah canım doğum kilosuna bakınca gayet güzel kilo almış ve iyi uzamış
Rahat rahat çıkarsın inşallah bundan sonra pırt pırtÖzellikle döndürmeye calismadik ama 2 aylıkken yüzüstü bırakınca sağına dönüyordu. Şu an ya reflü yatağında ya anakucaginda oralarda da donemiyor haliyledaha 1 hafta 10 gün önceye kadar gaz sıkıntısı vardı sonra bir anda rahatladık. En son acı yemek yemiştim epeyi acısını çekti yavrum çok üzüldüm o günden sonra kimyon rezene çayına dikkat ettim. O yüzden mi şu an daha iyi bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?