• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz kız/erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    1
Topuzlu Topuzlu canım günaydın o renkte yerleşme lekesi gibi oluyor devamı geldi mi ne yaptın

merhaba canım, evet transfer öncesinde estoferm de kullanmaya başlamıştım halen devam ediyorum kullanmaya bu cuma kontrolüm var belki estofermi keser diye düşünüyorum ama progestan fitil ve iğne ile coraspirin hap ve oksopar iğneyi en az ilk 3 ay kesin kullanacağımızdan eminim doktorum transfer öncsinde öyle söylemişti. Ben de 18 Şubatta 5.gün embriyosu transfer olmuştum2 gün varmış aramızda sen kese gördün mü?
Günaydın tatlım benim aklıma birşey takıldı. Bnm son regl tarihi başlngıcım 6 şubat. 7 martta yani reglden 4+1 geçtikten sonra doktora gittiğimde vajinal ultrason bakıp ultrason fotosu verdi altınada 5+1 yazdı. Yazan asistandı şaşırdı mı acaba? Bnm tüp bebek 20 şubatta 3. Gün embriyosu transfer. Yani öle erken yumurtlama geç döllnne falan yok. Sen şuan kaçıncı hafta kaçıncı gündesin doktor ne dedi?

Günaydın tatlım benim aklıma birşey takıldı. Bnm son regl tarihi başlngıcım 6 şubat. 7 martta yani reglden 4+1 geçtikten sonra doktora gittiğimde vajinal ultrason bakıp ultrason fotosu verdi altınada 5+1 yazdı. Yazan asistandı şaşırdı mı acaba? Bnm tüp bebek 20 şubatta 3. Gün embriyosu transfer. Yani öle erken yumurtlama geç döllnne falan yok. Sen şuan kaçıncı hafta kaçıncı gündesin doktor ne dedi?
Benim de regl 6 Şubat

Bugün feci şekilde midem bulanıyor kızlar 5+3 erken değil mi ya. Durduğum yerde midem sanki ters dönüyor uyandığımdan beri

Heterozigotları doktorlar önemsemiyor ama ben dahil düşük yapanlarda hep heterozigot da olsa pıhtılaşma çıkıyor. Bu sefer inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri ❤️
Birkaç farklı test sonucum da böyle çıktığı için önlem alınması gerekir dediler inşallah 🙏

ben daha doktora gitmedim canım ilk kontrolüm 14 mart cuma olacak, tüp bebek olduğunu ve transfer tarihini önceden söylememişmiydin? Hangi gün gittin doktora? Benim hesaplamama göre şuan 5+5'im. transfere göre hesaplayınca.

Back