Sizin ne zaman dı tarihiniz4 gün öndesiniz benden. Bu arada nickinizden dolayı ilgimi çekti. İzmir demisiniz? İzmirdeyseniz hangi doktor ile yürütüyorsunuz yada hastane?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin ne zaman dı tarihiniz4 gün öndesiniz benden. Bu arada nickinizden dolayı ilgimi çekti. İzmir demisiniz? İzmirdeyseniz hangi doktor ile yürütüyorsunuz yada hastane?
Günaydın tatlım benim aklıma birşey takıldı. Bnm son regl tarihi başlngıcım 6 şubat. 7 martta yani reglden 4+1 geçtikten sonra doktora gittiğimde vajinal ultrason bakıp ultrason fotosu verdi altınada 5+1 yazdı. Yazan asistandı şaşırdı mı acaba? Bnm tüp bebek 20 şubatta 3. Gün embriyosu transfer. Yani öle erken yumurtlama geç döllnne falan yok. Sen şuan kaçıncı hafta kaçıncı gündesin doktor ne dedi?merhaba canım, evet transfer öncesinde estoferm de kullanmaya başlamıştım halen devam ediyorum kullanmaya bu cuma kontrolüm var belki estofermi keser diye düşünüyorum ama progestan fitil ve iğne ile coraspirin hap ve oksopar iğneyi en az ilk 3 ay kesin kullanacağımızdan eminim doktorum transfer öncsinde öyle söylemişti. Ben de 18 Şubatta 5.gün embriyosu transfer olmuştum2 gün varmış aramızda sen kese gördün mü?
Benim de regl 6 ŞubatGünaydın tatlım benim aklıma birşey takıldı. Bnm son regl tarihi başlngıcım 6 şubat. 7 martta yani reglden 4+1 geçtikten sonra doktora gittiğimde vajinal ultrason bakıp ultrason fotosu verdi altınada 5+1 yazdı. Yazan asistandı şaşırdı mı acaba? Bnm tüp bebek 20 şubatta 3. Gün embriyosu transfer. Yani öle erken yumurtlama geç döllnne falan yok. Sen şuan kaçıncı hafta kaçıncı gündesin doktor ne dedi?
Kaçıncı haftasınız pekiBenim de regl 6 Şubat
Doktora gitmedim perşembe günü gideceğim heralde adet haftasınıda sayıyolar ondan 5 demiş olabilirKaçıncı haftasınız peki
karindan gordu ama tam emin olamadi. altdan daha iyi gorunur dedi ve gorundu cok kucukduKadından görmediği için mi baktı alttan ?
Adet haftasını saydığım halde 4 oluyor kiDoktora gitmedim perşembe günü gideceğim heralde adet haftasınıda sayıyolar ondan 5 demiş olabilir
Hayırlı güzel haberlerle gel canımKizlar dua edin 10da dr a gidicem kalp atışı icin hayırlısı artik
Ozaman doktora sormak lazım neye göre hesaplanıyor 3 subattan itibaren hesaplıyorsa 5 oluyorAdet haftasını saydığım halde 4 oluyor ki
İnsallah canim hayırlı güzel haberlerle gel bekliyoruz seniKızlar sabah yine geldi birazdan gidicem doktora dua edin kalbini de duymuş olalım bu vesileyle![]()
Hadi bakalım Allah yardımcınız olsun pıtır pıtır kalp sesini duyun da gelinKızlar sabah yine geldi birazdan gidicem doktora dua edin kalbini de duymuş olalım bu vesileyle![]()
5 den itibaren başlıyor diye biliyorumBugün feci şekilde midem bulanıyor kızlar 5+3 erken değil mi ya. Durduğum yerde midem sanki ters dönüyor uyandığımdan beri
Birkaç farklı test sonucum da böyle çıktığı için önlem alınması gerekir dediler inşallahHeterozigotları doktorlar önemsemiyor ama ben dahil düşük yapanlarda hep heterozigot da olsa pıhtılaşma çıkıyor. Bu sefer inşallah sağlıkla kucağımıza alırız bebişleri![]()
Ay varya işe geldim daha adapte olamadım oturduğum yerde öğürtü geliyor. İnşallah devamı gelmez tuzlu biseyler atıstırcam simdi5 den itibaren başlıyor diye biliyorum
ben daha doktora gitmedim canım ilk kontrolüm 14 mart cuma olacak, tüp bebek olduğunu ve transfer tarihini önceden söylememişmiydin? Hangi gün gittin doktora? Benim hesaplamama göre şuan 5+5'im. transfere göre hesaplayınca.Günaydın tatlım benim aklıma birşey takıldı. Bnm son regl tarihi başlngıcım 6 şubat. 7 martta yani reglden 4+1 geçtikten sonra doktora gittiğimde vajinal ultrason bakıp ultrason fotosu verdi altınada 5+1 yazdı. Yazan asistandı şaşırdı mı acaba? Bnm tüp bebek 20 şubatta 3. Gün embriyosu transfer. Yani öle erken yumurtlama geç döllnne falan yok. Sen şuan kaçıncı hafta kaçıncı gündesin doktor ne dedi?