- 28 Mart 2023
- 11.312
- 12.897
Silikonla verdikten sonra biraz büyüyor mu ucu? Aynı şekilde yapıyordu bizimki de ben önce silikonla verdim o çektikçe ucu büyüdü gözlerini kapatıp emiyor ya o sırada hemen silikonu çıkartıp memeyi verdim ucu çıktığı için emmeye devam etti. Sonra zorlanınca ağladı hemen silikonu taktim derken sonunda bıraktık. Şimdi alıştığı için artık meme ucu çıkık olmasa dahi alıyor iki çekişte çıkıyor zaten uçDeniyorum ama küçük olunca sanırım ağzına almıyor dudağını sürtüyor kafasını sağa sola çeviriyor
Ne güzel benim kendi göğsümün ucu var zaten ama ilk günden beri tutmuyor. Göğüs ucuyla emziriyorum. Sağdığım zaman daha da büyüyor o zaman da tekrar deniyorum kocaman uç oluyor. Gene de anlıyor tutmuyorSilikonla verdikten sonra biraz büyüyor mu ucu? Aynı şekilde yapıyordu bizimki de ben önce silikonla verdim o çektikçe ucu büyüdü gözlerini kapatıp emiyor ya o sırada hemen silikonu çıkartıp memeyi verdim ucu çıktığı için emmeye devam etti. Sonra zorlanınca ağladı hemen silikonu taktim derken sonunda bıraktık. Şimdi alıştığı için artık meme ucu çıkık olmasa dahi alıyor iki çekişte çıkıyor zaten uç
Bu süreçte ağladığı da oldu ama silikonu takmadım. Yapabiliyorsun yine yapabilirsin dedim zorladım biraz açıkçası. 2 defa pes ettim tamam uç getirir misin olmuyor dedim eşime, inadına yapar gibi tuttu o zaman da uç daha gelmedenNe güzel benim kendi göğsümün ucu var zaten ama ilk günden beri tutmuyor. Göğüs ucuyla emziriyorum. Sağdığım zaman daha da büyüyor o zaman da tekrar deniyorum kocaman uç oluyor. Gene de anlıyor tutmuyor
Kalmaz dimi bu sezaryan göbüşleriiiBenim de emzirmeye göre tipi değişiyor dazaten göğüs dekoltesi giymeyi seven birisi değildim ama göğüslerim de normal dereceydi, şimdi en ufak biseyde göğüs çatalım belli, sevdiğim elbiseleri goguslerden ötürü giyemiyorum, eskiden de gobusum vardı şimdi de sezaryenden ötürü var benim de biraz büyüsün yavrukuşum spora gitmek istiyorum
Ay evet onu atlamışımEv işi yaparken iyi oluyor da kucak kucak diye deliren bebeyle olmuyor
Gazını daha rahat çıkardığı zaman dikkat et uykusu da biraz daha güzel oluyo. Uyku gaz yüzünden bölünmediğindenBu hallerini görünce aksatmamaya calisiyorum ben de. Çünkü ikimizin de yaşam kalitesi arttı resmen. Diğer türlü uyumuyor o sancı çekiyor ben sancıları geçsin diye çeşit çeşit şeyler yapıyorum. Akşam savaştan çıkmış gibi oluyoruz artik
İlaveten memesinden sikarak sut getirsin ucunda sut olsun..Meme ucunu kahverengi kısmıyla birlikte tut bebegin ağzına sok
Ben vajinal doğum yaptım, benimde göbeğim kaldı. Doktorların bir kısmı doğumdan hemen sonra korse takilmali diyor, bir kısmı rahim sarkması yapar takmayın dediği için bende korktum takmadım. 40 çıktıktan sonra taktım biraz ama göbüş duruyorSezaryen doğum sonrası göbeği n’aptınız kızlar? Korse aldım düzenli takamıyorum sanki faydası olmayacak gibi geliyor.
Benimki kolunu emiyor kucagimdaykenSizin bebeğiniz de bugünlerde elini ağzına götürüyo ve emiyo mu ?
Valla ben de epeyidir takmıyorumKalmaz dimi bu sezaryan göbüşleriiihava o kadar sıcakki takamıyorum ben korse falan
Gerçekten öyle bugün gece kakasini yapmadi mesela sabah emdikten sonra 2 saat uyurdu şimdi 1 saatte kalktı hemen, ikiniyor kaka bekliyoruz bakalımAy evet onu atlamışım
Gazını daha rahat çıkardığı zaman dikkat et uykusu da biraz daha güzel oluyo. Uyku gaz yüzünden bölünmediğinden
Meme ucunu kahverengi kısmıyla birlikte tut bebegin ağzına sok
Ağladı biraz ama oldu çok şükürİlaveten memesinden sikarak sut getirsin ucunda sut olsun..
Benimki kolunu emiyo bir de üst dudağını yalıyor valumlayarakSizin bebeğiniz de bugünlerde elini ağzına götürüyo ve emiyo mu ?
Benım de ya biri daha yukarıda cok gıcık oluyorumBen iki mememin büyük olmasına bile razıyım şuan… benim biri büyük ve sarkık öteki farkedilir şekilde daha kücük ve yukardaçizgi film karakteri gibiyim. Üstelik sezaryan göbeğimde var
Benimde oyle..Benım de ya biri daha yukarıda cok gıcık oluyorum
Benimki elinden başladı zamanla kola doğru gider herhal hahahahah hele bide meme ağzından yanlışlıkla çıkınca hemen eli ve parmakları gidio ağzınaBenimki kolunu emiyor kucagimdayken
Bi kola daha geçmedikBenimki kolunu emiyo bir de üst dudağını yalıyor valumlayarak
Kocamın dalga konusu oldumBenım de ya biri daha yukarıda cok gıcık oluyorum