• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    18
gece kustu ishal falan oldu iiyim dedi de şimdi hala midesi dönüyormuş doktora gitmez o
bende aynıyım :(
hamile olmasam bende sallamazdım ama korktm bi şey olur mu diye
gün içindeki durumuma bakıcam artık

kızlar günaydın ben zehirlendim galiba
dün akşam söylemesi ayıp ciğer yedim. sabah ishal kusma çok fena oldum. doktora gitsem mi napsam bilemedim
Çok geçmiş olsun kusma ishal devam ediyorsa git kötü hissediyorsan , daha iyiysen içindekileri atmışsın demektir. Bol su ayran yoğurt vs tüket canım çokgeçniş olsun

bende aynıyım :(
hamile olmasam bende sallamazdım ama korktm bi şey olur mu diye
gün içindeki durumuma bakıcam artık
korkamayın bendede oldu geçenlerde korktumda çok şükür bişi olmadı hassas zaten midelerimiz nane limon ve elma iyi geliyor

kızlar selam günaydın
bizde dünü hastane ile geçirdik fetal dna istediler ama sadece yaşımla alakalı bir durummuş ikili sonucumuz güzel çıkmış, devlet hastanesi sezeryan sorası normal doğum yapmıyormuş ayrıca cisiyetimizi de göremedik kıza benziyor dendi. dün tekrardan normal doğum yapabilirsin der umuduyla özele gittik oda iki sezeryan sorası önermiyorum rahim çok inceliyor dedi tekrar uzun uzun ultrasyonla baktı yine bacaklar kapalıyımış bu doktorda kıza benziyo dedi ben tarifsiz şekilde mutlu oldum halbuki oğlan istiyordum :KK76: :KK76: :KK76: :KK49:
sizde durumlar nasıl cinsiyet öğrenen oldu mu
Canım benim sağlıklı olsunda doğum şekli ne olursa olsun artıl tekrar sezaryen olursun yapacak bir şey yok canını sıkma 😍😍
Cinsiyet bana da hep kıza benziyor diyor ama kesin söyleyemem ilerde değişirse yanlış söylemiş olmayayım deyip duruyor ama hep kıza benziyor diyor yani ben de kız diyorum o yüzden 😆 heralde bu haftadan sonra değişmez yani bilmiyorum 🤷‍♀️

Çok geçmiş olsun kusma ishal devam ediyorsa git kötü hissediyorsan , daha iyiysen içindekileri atmışsın demektir. Bol su ayran yoğurt vs tüket canım çokgeçniş olsun
şimdilik sadece midem dönüyor. sanırım üstten alttan çıkardım hepsini .hamilelikten dolayı da bulanıyor ya zehirlendim mi ayırt edemiyorum
ayran içeyim
sağol canım

Hayırlı olsun, sağlıkla al kucağına. Başlarda erkek istiyordum ama doktor kız dediğinden beri artık kıza alıştım. Bu saatten sonra aaa erkekmis derse çok bozulurum herhalde😅 bence sen de kısa zaman sonra erkek fikrine çok alışacak ve seveceksin🌸❤️
Duygu patlamasından sonra alıştım çok şükür bu fikre ve geleceğe sağlıkla gelsinler anneleri biziz çok iyi yetiştireceğiz inşallah 🙏🙏🙏

Canım benim sağlıklı olsunda doğum şekli ne olursa olsun artıl tekrar sezaryen olursun yapacak bir şey yok canını sıkma 😍😍
Cinsiyet bana da hep kıza benziyor diyor ama kesin söyleyemem ilerde değişirse yanlış söylemiş olmayayım deyip duruyor ama hep kıza benziyor diyor yani ben de kız diyorum o yüzden 😆 heralde bu haftadan sonra değişmez yani bilmiyorum 🤷‍♀️
kabullendim sezeryanı
emin söylemyince herhangi bir alışveriş yapamıyrum e bebek takip edip duruyoruz en ufak bir zıbın bile alamadık:rolleyes::rolleyes:kızınki ince askılı erkeğinki kalın

şimdilik sadece midem dönüyor. sanırım üstten alttan çıkardım hepsini .hamilelikten dolayı da bulanıyor ya zehirlendim mi ayırt edemiyorum
ayran içeyim
sağol canım
canım bide ciğeri doktorlar gebelikte önermiyor a vitavimini yüksekmiş tüketmemek lazım bunu bile bile bende tükettim orasıda ayrı :KK67:

canım bide ciğeri doktorlar gebelikte önermiyor a vitavimini yüksekmiş tüketmemek lazım bunu bile bile bende tükettim orasıda ayrı :KK67:
evet öyleymiş bi daha tövbe yemem zaten. daha önce de yemiştim 1 kere ama bu dokundu

Kızlar çok geçmiş olsun 🙏 Ben hiç bir et türü tüketemiyorum malesef içim almıyor ne zaman geçecek bilmiyorum 🤷‍♀️

Back
X