- 5 Mayıs 2023
- 8.605
- 10.136
- 168
İnternete yazdığımda o kadar farklı şeyler çıktı ki senin dediğin gibi makat çatlağı, banyoda su yuttuysa bilmemne bakterinin, alerji vs vs tamam yolliyimBizde de vardı kakasını yaparken zorlamış makat çatlağı olmuş krem verdi doktor onu kullanıyoruz ama mutlaka doktora yolla kakanın fotoğrafını
Fışkıran kaka yaptıysa zorlanmıştır çatlak olmuştur korkma kremle düzelirmişİnternete yazdığımda o kadar farklı şeyler çıktı ki senin dediğin gibi makat çatlağı, banyoda su yuttuysa bilmemne bakterinin, alerji vs vs tamam yolliyim
Ayy çok erken hiç iyi degil ya çabuk çürüyor dişler benimkininde aşırı akıyor salyasıBenim kızın da öyle, oğlumun 4.5 aylık çıkmıştı dişi bu da erken çıkacak heralde diyordum ben de
Ben o zaman almadımPüre emziğini 2-3 ay önce 60 TL ye aldım e bebekten bunlar indirim diye bindirmeye başladılar ha
Evet canım oğlumun hep çürüdü ki ben hiç paketli gıda yedirmedim, asitli içecek falan içirmedim şekerden uzak tuttum ve dişi çıktığı günden beri hep fırçaladım parmak fırçalarla ona rağmen 2.5 yaşında çürüdüAyy çok erken hiç iyi degil ya çabuk çürüyor dişler benimkininde aşırı akıyor salyası
Antibiyotik çok kullandı mi yada ağzından çıkarıp kaşığı ağzına verdin miEvet canım oğlumun hep çürüdü ki ben hiç paketli gıda yedirmedim, asitli içecek falan içirmedim şekerden uzak tuttum ve dişi çıktığı günden beri hep fırçaladım parmak fırçalarla ona rağmen 2.5 yaşında çürüdü
Cevap vermiş süt ürünleri yeme dedi.. birde ateş kusma iştahsızlık varsa gel kaka tahlili yapalım yazmışFışkıran kaka yaptıysa zorlanmıştır çatlak olmuştur korkma kremle düzelirmiş
Ben de yaşıyorum bugün doktorumla görüştüm antibiyotik önermedi.Merhaba bebegim 38 gunluk
Dun gece 2 de uyandigimda sol gogsumun sol tarafi cok aciyordu usudum sonra terledim derken acile gittim
Atesim dusmustu.
Acil doktoru mastit dedi ve antibiyotik verdi
Bir parol ictim sadece su an acimadan emzirebiliyorum daha iyiyim ama oraya dokununca yine bir sizi aci agri var .
Boyle bir surec Basina gelen var mi veya bilgisi olan?
Antibiyotiksiz gecme ihtimali var mi? Kullanmasam daha mi kotu olur yoksa sadece hafif bir sut tikanikligi ise emzire emzire gecer mi kendiliginden acaba
Kuzum onlar bi etken olabilir ama erken diş çıkardıgı zaman çabuk çürüyor dişlerAntibiyotik çok kullandı mi yada ağzından çıkarıp kaşığı ağzına verdin mi
İnek sütü mü tükettin?KIZLAR BEBEGİMİN kakasında kılcal damar şeklinde kan gelmiş ne yapiyim neden olur bu
Geçmiş olsun cnm. Ben de yemiyorum ama çok zor oluyor, tereyağı yoğurt hep sıkıntı. Haşlanmış yumurta yemekten bıktım resmen. Dün pilavı zeytinyağıyla yaptım. Yarın misafirlerim gelecek yaptıklarımı ben yiyemicem saka gibi bu diyet. Neyse sağlıkları iyi olsun tek biz bir süre tüketmeyin süt ve süt ürünüCevap vermiş süt ürünleri yeme dedi.. birde ateş kusma iştahsızlık varsa gel kaka tahlili yapalım yazmışartık ne yicem kara kara dusunuyorum
Dünden önceki gun dondurma yedim birde dün yogurt yedim ama bunları daha öncede yediğim olmuştu bir şey olmamıştıİnek sütü mü tükettin?
Sende ne belirtiler olmuştuGeçmiş olsun cnm. Ben de yemiyorum ama çok zor oluyor, tereyağı yoğurt hep sıkıntı. Haşlanmış yumurta yemekten bıktım resmen. Dün pilavı zeytinyağıyla yaptım. Yarın misafirlerim gelecek yaptıklarımı ben yiyemicem saka gibi bu diyet. Neyse sağlıkları iyi olsun tek biz bir süre tüketmeyin süt ve süt ürünü
Biraz tüketmeden takip et bence. Kuzenimde de belli süre sonra çıktı bebekte süt ürünlerine alerji. Ama sonra geçtiDünden önceki gun dondurma yedim birde dün yogurt yedim ama bunları daha öncede yediğim olmuştu bir şey olmamıştı
gaz bitecek ve diş macerasi basliycak galiba, hangisi daha kotu deneyimli anneler soylesinBenim baya azaldı gibiydi tekrardan daha kötü bi sekilde arttievet koca insan gibi çıkarıyor ama bitmek bilmiyor insallah geçer çok zor böyle de şimdi bizimki diş kaşıyo tükürük salgısı arttı heralde diş şeyi de başladı ya yavaştan kaşınıyor sanirjm
ben aldim canim kablolularla ayni performansKizceler su eller serbest sarjli sagma makinalarindan alan varmi? Ben siparis verdim bi umut ama insallah iyidir.boyle bu sekilde makina basinda hayatim gecip gidiyor
Kakası ip ip fotosunu doktora gösterdim süt diyeti dedi.Sende ne belirtiler olmuştusağol canım bu arada
Ben pilavı normal sıvıyag ile seviyorumçok şükür tereyagsiz sevmem bi ise yaradı ama bu sıcaklarda dondurma kahvaltida peynir tereyag yemeden zor olacak
Bende yemiyorum süt ve süt ürünleri kuzum çok zor herşeyde süt var peynir yoğurt gerçekten delirmelikCevap vermiş süt ürünleri yeme dedi.. birde ateş kusma iştahsızlık varsa gel kaka tahlili yapalım yazmışartık ne yicem kara kara dusunuyorum
Kakası ip ip fotosunu doktora gösterdim süt diyeti dedi.
Çok şey zorluyor malesef. Haftasonu doğum gününe katıldım. Tabakta tuzlu bir kurabiye yedim sonra sordum ki yoğurt varmis içinde.
Allah sabır versin bizede mayıs annelerinin bebislerinde de süt alerjisi çok demek kiBende yemiyorum süt ve süt ürünleri kuzum çok zor herşeyde süt var peynir yoğurt gerçekten delirmelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?