• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

• ikiz kız

• ikiz erkek

• ikiz kız/erkek

• üçüz/çoğul

• Ankete Katılan
    0
evet bazı şirketler fiyat verebiliyor ama bana çok yüksek gelmişti. bulunduğum ilçedeki özel hastane 40.000 filan diyordu doğuma, hamilelik kapsayan sigorta 80-90 bin teklif vermişti (kasım-2024 ayında)
Nerede bu fiyatlar acaba hangi ildesiniz 🥰

Sorum biraz erken gibi gelebilir bir an önce dr umu belirlemek istiyorum.
Bende o telaş içindeyim yarın kese randevusunu gitmek istediğim doktordan aldım uzun zaman takip ettiğim. Ataşehir acıbademde. Yarın her şeyi detaylı öğrenip bende buraya yazarım nasıl oluyormuş

İstanbul Avrupa yakasi
Medicalpark da Gaziosmanpaşapasa (orada takip ettiğim dr var)
Mesela öğrenebildinizmi onlar gebelik takibi yapıyormuymuş, yoksa sadece doğum paketi var mı. Ben ben hem gebelik takibi paketi hem doğum bir arada istemiştim, duyduğuma göre acıbadem gebelik takibi paketi yok sadece doğum varmış

Mesela öğrenebildinizmi onlar gebelik takibi yapıyormuymuş, yoksa sadece doğum paketi var mı. Ben ben hem gebelik takibi paketi hem doğum bir arada istemiştim, duyduğuma göre acıbadem gebelik takibi paketi yok sadece doğum varmış

Dr seçiyorsun muayene adeti var gerekli tahlil vs ler var… Bu gebelik takibi olmuyor?
Yanlış biliyorsam beni de bilgilendir lütfen?

kızlarr cuma (10.01) 955 di HCG değerim bugün (13.01) 3112 çıktı. artış iyi mi sizce? kese görünür mü?
Bizim tarihlerimiz çok yakın 🤭🙈 bakalım kim hızlı çıkacak ( Allah in izniyle)
Kese görünür ama o kadar 😉
Ben de bugün keseyi 6mm gördüm haftaya da kesenin büyütmesine bakalım dedi.

Dr seçiyorsun muayene adeti var gerekli tahlil vs ler var… Bu gebelik takibi olmuyor?
Yanlış biliyorsam beni de bilgilendir lütfen?
Evet canım bu gebelik takibi oluyor mesela örnek veriyorum doğuma kadar 10 kere ultrason hakkın var diyor yada kan tahlilleri hepsi bu fiyatın içinde dahil oluyor tarama testleri dahil

Bende beta 538 iken dr’um kese için 1 hafta sonra demişti
ay umarım görürümm
Bizim tarihlerimiz çok yakın 🤭🙈 bakalım kim hızlı çıkacak ( Allah in izniyle)
Kese görünür ama o kadar 😉
Ben de bugün keseyi 6mm gördüm haftaya da kesenin büyütmesine bakalım dedi.
yaa evet yakınızz inşallah sağlıkla ilerlesin süreçlerimiz canım bir daha gidince haber ett ben de yazarım gidince
maşallah maşallah :nazar: bence görünür artık
ay inşallahhhhh

Tarama testlerini yaptıran olucakmı bu bir tek Türkiye'de sanırım var

Back