Onlar emerken makinadan daha iyi vakumluyor diye biliyorum. Birde sağınca 30 cc cıkıyomuş senden ama bebekler sağılan sütün bikaç katını çekiyormuş diye düşününce 3 katını çekebiliyor olsa yine 90-100 cc arası süt çekiyo demekki senden. Ben hemen hemen hiç saat tutmuyorum emzirme için ağladığında memeye turuyorum genellikle bilmiyorum iyi mi kötü mü ama sık sık emzirin sütünüz artsın dedikleri için öyle yapıyorum. Ama tabi gaz emmesine izin vermiyo ya da emip emipp süt gelmeyince sinirlenip emmek istemiyo bazen. Tamamen aç olduğu bi vakit bende komple mama versem seninki gibi ortalama ne kadar içtiğini hesaplardım belki. Merak ettim
Canım yanlış hesap yapmışım 650 gram almış. İlk ay 1 kilo aldı, ikinci ay birden 650 ye düşmesi bana biseylerin eksik olduğunu düşündürüyor büyük bi düşüş hani
elektrikli pompa alıcam manuelde sağım cok zor . Kiwi nin şarjlısı ile e bebeğin giyilebilir pompası arasında kaldım hangisini alsam sence fiyatları aynı ama kullanışlılık ve çekim önemli
Evet haklısın canım. Doysa o kadar emme sonrası mamayı iştahla bitirmezdi. Ve bugüne kadar kusması hiç olmadı. Fazla emdiğini kusar ya bebekler. Tabloya göre boyu normal, kilosu 4400 ama tablodaki kilo aralığı cidden genişmiş. Bence tablodan ziyade aylık aldıkları kilo oranları önemli. İlk ay Yüksek kilo alıp ikinci ay birden sınıra düştü ya benimki o etkiliyor beni
Anlaşılıyodur bence yaa. Bir de bebeklerin kalça çıkığı varsa bile büyük bi kısmı kendiliğinden düzeliyor zamanla ilk cocuktan öyle bi bilgi kalmış aklımda. Tabi çıkığın boyutu çoksa o başka. Benimkine doktor o kadar hızlı baktı ki sok oldum 2 dk sürmedi bile. Sen devlet hastanesine git göster için rahat etsin. Varsa süt çocuğu polikliniği yoksa normal cocuk bölümüne git, kalça ultrasonu çektirmen gerektiğini söyle onlar yönlendirir bebek olduğu için bakıyorlar hemen, randevu ya da gün verilmiyor