• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    97
Kizlar siz niye listede yoksunuz?
Bana listede yazan siralamaya gore bilgileri yazin canlarim 🥰

Grupta bizi koruyup kollayacak erkek bebekler artmis oh oh masallah😍 Allah'ın hepsini korusun hepimize saglikli dogum nasip etsin🤲🏼

Dun giremedim ben,besigi aldik suan besigi nereye kursak sorunu evin icinde dolasiyor 😀
Bu arada bizim cjnsiyet zaten belli ismi de en basindan beri belliydi kimseden onayda almadik hatta kv,kp hic karismazlar kv ismi soyleyince oyle benimsedi ki baska isim onerince Asmin Umay kadar guzel degil dedi durdu
İsim isinde anne ve babanin

Ay anneler ben seyi merak ediyorum hani bebek sacli olursa bastan beri bulanti yaparmis ya 😀😀
Lutfen dogumdan sonra midesi bulananlar bebekleri nasil dogdu soyler mi?😀 Hurafe mi gercek mi acaba ya
Cunku ben sadece ay haftasina gecince bulanti yasiyorum gerisi sifir yani ornek 19 haftaya gectik 5.ay girisine o zaman baslayacak yine benim o da zaten 1 hafta suriyor surmuyor
Benim bebe bu hurafeye gore kel mi 😀😀
Sabah sabah harikayim yine🙈
Benim diğer ikisi de saçlı doğdu hani şöyle gür saçlı değil ama vardı tüm kafasını kaplıyordu. İki hatta bu gebeliğimde dahil yani üçünde de ortalama ilk 3.5 ay bulantılarım kesintisiz devam edip sonrasında olmadı çok şükür

Kizlar dolap uygulamasinda hastane cikis takim zibinlar var uzun kollu ama 185 tl isterseniz dolap uygulamasina da bakin

İsim konusunda kimseyi dinlemedim dinlemeyi de düşünmüyorum bende. İlk ikisinde ben fikirler sunmuştum eşimde hoşuna gidene tamam dedi. Ortak bi fikrimiz oldu hep.

Ama erkenden de kimseye söylemek istemiyorum. Aile değil de daha çok çevre yorum yapıyor malum🙃

Bende olumsuz bişey duymak istemiyorum. Herkes neye nasıl inanıyorsa öyle yapsın yaşasın. Bide evde iki kız olunca onlar bile karışıp yorum yapıyor🤣 bu sefer 4 kişi ortak bi karara çıkmamız lazım bakalım

Herkes inş içine sinen isimler koyar. Tüm zahmeti anneler çekerken geri kalanlar bi tık arka planda kusura bakmasınlar

Ay anneler ben seyi merak ediyorum hani bebek sacli olursa bastan beri bulanti yaparmis ya 😀😀
Lutfen dogumdan sonra midesi bulananlar bebekleri nasil dogdu soyler mi?😀 Hurafe mi gercek mi acaba ya
Cunku ben sadece ay haftasina gecince bulanti yasiyorum gerisi sifir yani ornek 19 haftaya gectik 5.ay girisine o zaman baslayacak yine benim o da zaten 1 hafta suriyor surmuyor
İlk hamilelik sıfır bulantı ama son aylarda mide yanması çoktu full saçlı bir bebe doğurdum 😅 ablamda da hiç bulantı yok mide yanması vardı sadece o da kel doğurdu 🤣 hurafe hepsii gerçekten 🤗

İlkinde de bunda da kendim seçtim eşim onayladı çok beğendi 🤗 şanslıyım o açıdan çok şükür kimse de karışmadı 🥰

Hiç geçmeyen bi hastalık döngüsündeyim 😔 faranjit çevirdi öksürmekten her yanım ağrıyor valla 😭 detaylı bekliyorum 1 şubat çok uzun zaman var daha sağlıkla kavuşalım şu yavruşlarımıza 🌸💕

Hiç geçmeyen bi hastalık döngüsündeyim 😔 faranjit çevirdi öksürmekten her yanım ağrıyor valla 😭 detaylı bekliyorum 1 şubat çok uzun zaman var daha sağlıkla kavuşalım şu yavruşlarımıza 🌸💕
Tez zamanda siz de dahil tüm hastalar iyileşir inş. Özellikle hamile ve anneler en tez zamanda iyileşsin aminnnn

İsim konusunda kimseyi dinlemedim dinlemeyi de düşünmüyorum bende. İlk ikisinde ben fikirler sunmuştum eşimde hoşuna gidene tamam dedi. Ortak bi fikrimiz oldu hep.

Ama erkenden de kimseye söylemek istemiyorum. Aile değil de daha çok çevre yorum yapıyor malum🙃

Bende olumsuz bişey duymak istemiyorum. Herkes neye nasıl inanıyorsa öyle yapsın yaşasın. Bide evde iki kız olunca onlar bile karışıp yorum yapıyor🤣 bu sefer 4 kişi ortak bi karara çıkmamız lazım bakalım

Herkes inş içine sinen isimler koyar. Tüm zahmeti anneler çekerken geri kalanlar bi tık arka planda kusura bakmasınlar
Ya harbiden şu isimlere yorum yapanları anlamıyorum bende kim dorarsa karar vermedik diyip geçiyorum. Çünkü insanlar bu ne biçim isim vs deme haddini bulabiliyor kendinde. Ben bugüne kadar isnanların seçtiği isimleri beğenmesem hile çok güzelmiş diyip geçiyorum. Ama insanlar öyşe değil. Bir isme hiri güzel derken diğeri bu ne saçmalok diyeniliyor. Aynı anda herkesi de memnun edemiceğimize ve çocuk bizim olduğuna göre kendi içimize sineni takacağız🤷🏻‍♀️

Kızlar merhaba. 19. Haftamın içerisindeyim. İstanbul’da devlet hastanesinde detaylı ultrasona nasıl randevu alınıyor çok mu yoğun oluyor bulamama ihtimalimiz var mı? 21. Haftama kadın doğuma randevu aldım. Kadın doğumcu bana perinatoloji alanı açacak anladığım kadarıyla. Perinatolojiden ne kadar süre sonraya bulunur? Ayrıntılı ultrason haftam geçmeden bulabilir miyim?
Merhaba, kadın doğuma geç randevu almışsınız. O hemen alan açar ama siz bir hafta içinde randevu bulamayabilirsiniz. Yani sık sık girip bakmak, kovalamak gerekir. Kadın doğum randevunuzu öne alabiliyorsanız alın ki bir an evvel gerekli alanı açsın. İnsallah kolaylıkla bulursunuz.

Kizlar dolap uygulamasinda hastane cikis takim zibinlar var uzun kollu ama 185 tl isterseniz dolap uygulamasina da bakin
Evet geçen buraya attığımız nakışlı tam takımlardan da çok şirinleri var ama link paylasilmiyor yaa @rosebabydesign şöyle ismini yazayım isteyen arkadaşlar baksın

Bulantı değil de yanma/kaynama diye biliyorum ben. Mide yanmalari başlayınca bebek saclaniyor derler. Benim ilk gebeligim cok mide yanmali gecti tüm gün karbonatli su iciyordum. Cok saçlı bekliyordum bebegimi. Bir doğdu 3 tel saç :) onlar da sarı olduğu icin belli olmuyordu :) okudugum bir kitapta bebeğin saçı cikarken salgilanan hormonlarin mide yanmasi yaptığı yaziyordu ancak ben de oyle olmadi midemin yanası varmış

Selam,
Bence isim konusu tamamen anne ve babanin kararidir. Hatta tasiyan anne oldugundan %75 onun hakkidir :)
Biz cinsiyetini öğrendiğimizde ultrason kağıdının üzerine ismini yazdik ve erkek olduğunu ismi ile beraber açıkladık ailelerimize. İsim zaten netlesmisti kafamizda.
Kendinizi strese sokmayin. Hayat sizin, bebek sizin. En fazla 2 gün dirdir edilir ama sizi bir ömür üzer bu durumlar

Back